KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen er for dig, som har kort tid og søger en tropisk oplevelse, autentisk kultur og idylliske strande. Rejsen starter i Panama City, hvor du skal opleve den gamle bydel Casco Viejo. Herefter venter et spændende besøg ved Panamakanalen, hvor du får indblik i den fascinerende historie.

Rejsen går dernæst mod eksotiske strande i det billedskønne tropeparadis i San Blas-regionen. Dette smukke ørige består af ca. 370 småøer, der er fordelt langs kysten ved den nordøstlige del af Panama. Her bor du autentisk og simpelt blandt Kuna-stammen, mens du er omgivet af turkisblåt vand og hvide strande. San Blas er et oplagt sted at udforske de omliggende isolerede og ubeboede paradis-øer. Besøg også et af Kuna-stammens lokale markeder, som huser farverige og traditionelle smykker og broderier.

Indholdet i dette rejseforslag kan laves, som det ser ud her, eller kombineres med andre oplevelser på en længere rejse til Central- eller Sydamerika.

Få information og fakta om Panama her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Panama her

Bedste rejseperiode

Den bedste rejseperiode for Panama er i tørtiden fra december-april. Du skal dog forvente, at der også i denne periode kan falde mindre mængder regn. Det er også muligt at rejse i Panama i regntiden maj-november, men her skal du forvente en del mere regn og kraftige byger, der kan vare et par timer dagligt.

Panama har et tropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt. Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Panama er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Panama kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt. Derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Panama City
Du rejser fra Danmark til Panama City. Ved ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd.
2. dag: Byrundtur i Panama City og Panamakanalen
Glæd dig til et historisk og oplevelsesrigt indblik i Panama City. Din dagstur starter efter morgenmaden. Du vil på dagens tur opleve ruiner fra kolonitiden, inden du fortsætter til fods rundt i den gamle og velbevarede bydel Casco Viejo. Bydelen er en skærende kontrast til storbyens mange højhuse og blev i sin tid grundlagt af Spanien i det 16. århundrede. Efter en lækker lokal frokost fortsætter du til Miraflores, hvor du kan se nogle af de skibe og containerskibe som dagligt passerer igennem Panamakanalen på tæt hold. Hvert skib bruger mellem 8-10 timer på at passere og der sejler ca. 14.100 skibe gennem Panamakanalen hvert år. Panamakanalen har en enorm betydning for Panamas økonomi og for verdensøkonomien, idet skibene som passerer gennem kanalen, sparer en omsejling på næsten 12.500 km syd om Kap Horn, det sydligste punkt i Sydamerika. Panamakanalen åbnede officielt i 1914, efter mange års forsøg, i foranledning af USA, som kunne se vigtigheden i at skabe en handels- og krigsmæssig smutvej mellem to af verdens største oceaner. USA indgik i den forbindelse en samarbejdsaftale med Panama og ejede derefter rettighederne til Panamakanalen indtil 31. december 1999, hvor rettighederne overgik til Panama. Søvejen mellem Atlanterhavet og Stillehavet er stadig i dag en af verdens største ingeniørmæssige bedrifter, idet geografien og især tropesygdommene i datidens Panama besværliggjorde byggearbejdet. Efter et spændende besøg ved Panamakanalen vender du retur til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd. (M, F)
3. dag: Fra Panama City til San Blas-øerne i det Caribiske Hav
Du bliver hentet på dit hotel om morgenen, hvorefter der venter dig en spændende køretur gennem junglen, inden du efter ca. 2,5 times kørsel ankommer til Panamas caribiske kyst. På vejen har du mulighed for at handle i et supermarked for at købe snacks og drikkevarer. Dernæst gøres der stop for at passere immigrations formaliteter, inden du fortsætter til kajen, hvor du stiger ombord på en båd, som sejler dig til San Blas-øerne. Det farverige Kuna-folk er den indfødte befolkningsgruppe på disse smukke øer og er i dag stadig ansvarlige for øgruppen San Blas. Kuna-stammen bor på 49 ud af ca. 370 småøer, som tilsammen danner det eksotiske San Blas-naturreservat ud for Panamas nordøstlige kyststrækning. Ved ankomsten til en af de beboede Kuna-øer, vil du få tildelt en primitiv hytte. Resten af dagen kan du nyde en guidet udflugt gennem Kuna-samfundet på dette uberørte sted og dernæst blot slappe af på stranden. Bemærk venligst, at der ikke er mange varer til rådighed at købe på øerne, og vi anbefaler at udnytte stoppet ved supermarkedet til at fylde op med snacks og flaskevand. (M, F, A)
4-5. dag: Oplevelser og snorkling på San Blas
Der venter dig to skønne dage på San Blas-øerne. Her kan du nyde morgenmaden til lyden af bølgerne, slappe af på de smukke strande og læse en bog i en af øens hængekøjer. Du har god mulighed for at svømme og snorkle i det krystalklare turkisblå vand iblandt tropiske fisk. I din rejse er også inkluderet en snorkeltur via båd. Turen går til en anden af de smukke San Blas-øer. Gå ikke glip af chancen for at købe håndlavede souvenirs, som er med til at bidrage økonomisk til det isolerede øsamfund. Det er desuden smukt at iagttage horisonten hen på aftenen. De forskellige nuancer af rød og lyserød ændrer sig i takt med, at solen går ned over Caribien. Der venter dig nogle fantastiske dage på en af de mest eksotiske destinationer i Panama. Glæd dig til en helt unik oplevelse. (M, F, A)
6. dag: San Blas til Panama City
Du forlader de eksotiske strande på San Blas og tager afsked med Kuna-stammen. Efter frokost fortsætter du med båd tilbage til fastlandet. Efter en times sejltur ankommer du til kajen, hvorefter du fortsætter i en firehjulstrækker til Panama City. Du ankommer sidst på eftermiddagen og resten af dagen er på egen hånd i landets hovedstad. (M, F)
7. dag: Afsked med Panama
Det er blevet tid til at tage afsked med Panama, og der er organiseret transport til dig til lufthavnen. Er du ikke klar til at tage hjem, kan du vælge at rejse videre på egen hånd eller få hjælp af din rejsekonsulent til at organisere flere aktiviteter i Panama. Det er desuden muligt at kombinere programmet i dette rejseforslag med en eller flere af de mange spændende destinationer i Central- og Sydamerika. Spørg din rejsekonsulent til råds om de mange muligheder. (M)
8. dag: Ankomst til Danmark
Ankomsten til Danmark er afhængig af, hvilket flyselskab du flyver med.

Overnatninger

3 overnatninger i Panama City i deluxe-værelse hos Tryp Panama Centro Hotel
3 overnatninger på San Blas-øerne i en simpel hytte med privat badeværelse

Bemærkninger

Bemærk venligst, at der ikke er mange varer til rådighed for køb på San Blas-øerne, og vi anbefaler, at du har købt snacks, vand og lignende inden ankomst.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse.

Januar - april

Pakkeliste

 • Pas, flybilletter, rejseforsikring og vouchere
 • Kreditkort
 • US dollars
 • Kamera
 • Håndklæde og badetøj
 • Hat og solbriller
 • Ørepropper
 • Lille førstehjælpssæt
 • Solcreme og myggespray

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark-Panama City t/r (Inkl. bagage)
 • Lufthavnstransfer t/r
 • Overnatninger i henhold til program
 • Byrundtur i Panama City inkl. Panamakanalen
 • Guider ifølge program med begrænset engelskkundskaber
 • Guidet rundtur på San Blas-øerne
 • Snorkeltur på San Blas-øerne
 • Transfers ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Eventuelle lufthavnsskatter/afrejseskatter
 • Overnatninger, ture og måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkepenge (i Panama er det god skik at give drikkepenge til guiderne efter endt tur)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top