Søg
Søg
Shanghai, Kina
Studietur

Kina - Shanghai

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 4.995,-

Varighed: 7 dage

Shanghai, byen hvor Kina møder Vesten, er kontrastfyldt på mange områder. Skyskraberne på Pudong siden med det nye Shanghai Tower på 632 meter som flagskibet, er meget forskelligt fra det gamle franske kvarter på Puxi siden, hvor hyggelige alléer og små parker præger bybilledet.

Med 300 km i timen bevæger man sig fra Shanghai Pudong lufthavn og til centrum af Shanghai med Malevtoget, så man mærker allerede ved ankomsten, at Shanghai er en moderne by med fuld fart på.

Shanghai er delt i to af Huangpu floden. På den ene side af floden findes den gamle bydel med The Bund som det naturlige centrum. Den har flotte bygninger i europæisk stil fra starten af 1900 tallet. Det hyggelige og mere rolige franske kvarter i den gamle bydel, har lokale restauranter, cafeer, gallerier, kunsthåndværk og vintagetøjbutikker, og står i kontrast til The Bunds væld af internationale stormagasiner og kendte varemærker.

På den anden side af floden troner Pudong sig op, der på 25. år har forvandlet sig fra et landskab af rismarker og landbrug til en skyline af skyskrabere, der danner centrum for Kinas økonomi. For at forstå denne udvikling, er et besøg på Shanghais byudviklingsmuseum et must, da det giver en ide og et overblik over hvordan man kan gå fra rismarker til hyper moderne bydel med tårnhøje skyskrabere på bare 25 år.

Midt i den hektiske modernitet, kan man med fordel sætte tempoet ned og bruge en morgen i Fuxin Park og opleve kineserne spille badminton, lave tai-chi, danse folkedans eller flyve med drager før dagen for alvor starter. Det er en meget gammel tradition at kineserne mødes offentligt for at dyrke motion, spille musik eller brætspillet Mahjong.

I udkanten af Shanghai findes der en række traditionelle kanalbyer, der kan besøges. De er smukke, men også ret kommercielle efterhånden, men det giver endnu en kontrast til megabyen Shanghai.


Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres konkrete til oplevelser i Shanghai og skræddersyer programmet til jer.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 4.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Shanghai 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Shanghai t/r
  • Overnatning på budget hotel / hostel i flersengsværelser.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: