KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 4.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med 300 km i timen bevæger man sig fra Shanghai Pudong lufthavn og til centrum af Shanghai med Malevtoget, så man mærker allerede ved ankomsten, at Shanghai er en moderne by med fuld fart på.

Shanghai er delt i to af Huangpu floden. På den ene side af floden findes den gamle bydel med The Bund som det naturlige centrum. Den har flotte bygninger i europæisk stil fra starten af 1900 tallet. Det hyggelige og mere rolige franske kvarter i den gamle bydel, har lokale restauranter, cafeer, gallerier, kunsthåndværk og vintagetøjbutikker, og står i kontrast til The Bunds væld af internationale stormagasiner og kendte varemærker.

På den anden side af floden troner Pudong sig op, der på 25. år har forvandlet sig fra et landskab af rismarker og landbrug til en skyline af skyskrabere, der danner centrum for Kinas økonomi. For at forstå denne udvikling, er et besøg på Shanghais byudviklingsmuseum et must, da det giver en ide og et overblik over hvordan man kan gå fra rismarker til hyper moderne bydel med tårnhøje skyskrabere på bare 25 år.

Midt i den hektiske modernitet, kan man med fordel sætte tempoet ned og bruge en morgen i Fuxin Park og opleve kineserne spille badminton, lave tai-chi, danse folkedans eller flyve med drager før dagen for alvor starter. Det er en meget gammel tradition at kineserne mødes offentligt for at dyrke motion, spille musik eller brætspillet Mahjong.

I udkanten af Shanghai findes der en række traditionelle kanalbyer, der kan besøges. De er smukke, men også ret kommercielle efterhånden, men det giver endnu en kontrast til megabyen Shanghai.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres konkrete ønsker til oplevelser i Shanghai og skræddersyer programmet efter jeres behov.

Prisen er inklusiv

  • Shanghai 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Shanghai t/r
  • Overnatning på budget hotel / hostel i flersengsværelser.


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

I Shanghai vil det være oplagt at benytte sig af metroen til at besøge mange af seværdighederne. Ud over at komme hurtigt fra A til B i en by med megen trafik, så oplever man også kinesernes store hang til 24 timers brug af mobiltelefoner og tablets. I nogle tilfælde kan vi lave besøg på Børsen i Shanghai, som er et ret interessant besøg. Efter en lang dag i Shanghais gader, er det oplagt at tage en kop kaffe, te eller kølig cola på Captain´s Bar, der har frit udsyn til Shanghais skyline.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top