Søg
Søg
Ho Chi Minh City, Vietnam
Studietur

Vietnam - Ho Chi Minh City

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.395,-

Varighed: 8 dage

Ho Chi Minh City, også kendt under sit tidligere navn Saigon, er Vietnams største by. Med sine ca. 8 millioner indbyggere er Ho Chi Minh City en brusende og pulserende oplevelse for alle sanserne og et perfekt mix af nyt og gammelt, traditionelt og moderne. Så ønsker I at opleve kultur, natur, historie og fremmede hverdagsoplevelser, så har Ho Chi Minh City og omegn det hele.

Ho Chi Minh City begyndte som en lille fiskerlandsby beboet af Khmerfolket, og var under Cambodiansk rige frem til slutningen af 1600 tallet, hvor det blev vietnamesisk. Grundet sin gunstige beliggenhed ved flodbredden er byen vokset hurtigt gennem de efterfølgende år. Byen har også været under fransk kolonisering hvilket stadig ses på flere bygningsværker og byens store boulevarder.

Kulturelt er Ho Chi Minh City en perle. Det kræver ikke meget mere end at gå på gaderne, førend farverige oplevelser vælter ned over én. Gaderne emmer af gammelt og nyt; traditionelle foodstalls side om side med moderne caféer, Små gyder blandt store boulevarder, lokale markeder og moderne malls. Trafikken er et kapitel for sig selv. 5-sporede veje med biler og millionvis af scootere, giver en konstant buss af venligt ment dytten og båtten.

Søger du lokale markeder er Ben Thanh Markedet og Cholon 2 gode steder at besøge. Her tilberedes lokal mad, der sælges stort set alt, og der udleves mange forskellige regionale skikke, der giver stederne en helt fantastisk stemning.

Er I mere interesserede i landets krigshistorie skal turen gå til Museet for krigens ofre. Her kan opleves en samling af krigens kampvogne og fly, samt en bevægende fotoudstilling som tydeliggør alle krigens rædsler. Et andet levn fra krigen er Viet Congs underjordiske tunneller, Cu Chi tunellerne. Et must see, og ikke mindst en utrolig klaustrofobisk oplevelse.

I den mere fredelige og smukke skala, kan I besøge byens imponerende Pagodaer og templer. En af de mest imponerende er Jadepagodaen.

Har man flere dage at gøre godt med, er et besøg i Mekong Deltaet, syd for Ho Chi Minh City, også en helt unik oplevelse. På vejen derned byder turen på smukke rismarker, hyggelige fiskerlandsbyer og spændende lokalt liv langs vejen. Selve Mekong Deltaet forgrener sig ud på et stort område, hvor hverdagen byder på flydende markeder, pælehytter på floderne, frugtplantager, bådebyggerier, lokale musikinstrumenter og traditioner.


Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.395,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Ho Chi Minh City 8 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Ho Chi Minh City t/r
  • Overnatning på hotel i 2-4 personers værelse med morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: