8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Ho Chi Minh City begyndte som en lille fiskerlandsby beboet af Khmerfolket, og var under Cambodiansk rige frem til slutningen af 1600 tallet, hvor det blev vietnamesisk. Grundet sin gunstige beliggenhed ved flodbredden er byen vokset hurtigt gennem de efterfølgende år. Byen har også været under fransk kolonisering hvilket stadig ses på flere bygningsværker og byens store boulevarder.

Kulturelt er Ho Chi Minh City en perle. Det kræver ikke meget mere end at gå på gaderne, førend farverige oplevelser vælter ned over én. Gaderne emmer af gammelt og nyt; traditionelle foodstalls side om side med moderne caféer, Små gyder blandt store boulevarder, lokale markeder og moderne malls. Trafikken er et kapitel for sig selv. 5-sporede veje med biler og millionvis af scootere, giver en konstant buss af venligt ment dytten og båtten.

Søger du lokale markeder er Ben Thanh Markedet og Cholon 2 gode steder at besøge. Her tilberedes lokal mad, der sælges stort set alt, og der udleves mange forskellige regionale skikke, der giver stederne en helt fantastisk stemning.

Er I mere interesserede i landets krigshistorie skal turen gå til Museet for krigens ofre. Her kan opleves en samling af krigens kampvogne og fly, samt en bevægende fotoudstilling som tydeliggør alle krigens rædsler. Et andet levn fra krigen er Viet Congs underjordiske tunneller, Cu Chi tunellerne. Et must see, og ikke mindst en utrolig klaustrofobisk oplevelse.

I den mere fredelige og smukke skala, kan I besøge byens imponerende Pagodaer og templer. En af de mest imponerende er Jadepagodaen.

Har man flere dage at gøre godt med, er et besøg i Mekong Deltaet, syd for Ho Chi Minh City, også en helt unik oplevelse. På vejen derned byder turen på smukke rismarker, hyggelige fiskerlandsbyer og spændende lokalt liv langs vejen. Selve Mekong Deltaet forgrener sig ud på et stort område, hvor hverdagen byder på flydende markeder, pælehytter på floderne, frugtplantager, bådebyggerier, lokale musikinstrumenter og traditioner.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Ho Chi Minh City 8 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Ho Chi Minh City t/r
  • Overnatning på hotel i 2-4 personers værelse med morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Vietnam har en fantastisk madkultur, derfor er et madlavningskursus oplagt når du besøger Ho Chi Minh City og en hyggelig aktivitet at lave sammen som gruppe. Tag på en cykeltur rundt i byen og oplev den pulserende storby fra en anden vinkel.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk
Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk
Til top