KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Safari er lig med Kenya, og siger man Kenya tænker man også Nairobi. Byen er udgangspunktet for mange safariture, men Nairobi har som sådan også meget andet at byde på.

Nairobi er Afrikas fjerdestørste by efter Cairo, Lagos og Johannesburg. Tæller man forstæderne med, er der ca. 4 millioner indbyggere. Trafik, mennesker overalt, markeder, salgsboder langs vejene, børn der leger blandt bilerne, det fascinerende skift mellem storbyens kaos, byens forstæder, slum og dufte, som langsomt skiftes ud med grønne marker og bananplantager. Byen rummer det hele!

Bliv introduceret til Nairobi med en guidet tur i Kibera slumkvarter. Denne tur er en øjenåbner og lægger ikke fingre imellem når det kommer til folks skæbner herude. Turen foregår til fods sammen med en lokal guide.

En anden oplevelse der fortæller historien om et hårdt, men på samme tid fascinerende liv, er Karen Blixens farm, hvor hun boede i perioden 1917–1931. Farmen er bestemt et besøg værd uanset om man kan sin Karen Blixen historie eller ej. I dag er den et fint museum hvor I både kan få en guidet tur, men også have tid på egen hånd. Er I alligevel i området omkring Karen Blixens farm, kan I komme tæt på dyrelivet hos David Sheldrick Wildlife Trust Elephant and Rhino Orphanage og Giraffe Center, der ligger ti minutter herfra.

David Sheldrick Wildlife Trust Elephant and Rhino Orphanage er et børnehjem for elefanter, hvor I kan komme helt tæt på - dog uden at røre! Hver elefant har sin egen passer, som vil fortælle om elefantens baggrund og hvor den skal sættes fri igen. Det er kun muligt at besøge børnehjemmet i det tidspunkt hvor elefanterne skal spise, der til gengæld er en kær og hyggelig oplevelse.

The Giraffe Center er lidt i samme stil dog mere zoo-lignende, idet dyrene er indhegnet og opleves fra en platform. Her er der mulighed for at komme tæt på og røre, hvis I har lyst. Hør et spændende foredrag om de tre giraf-arter der lever i Kenya: Netgiraffen, som har skarpkantede mørke pletter adskilt af hvide linjer; Masaigiraffen med det mest udviskede mønster; og Rothschild’s giraffen, som kendetegnes ved de mørke pletter adskilt af brune linjer.

Turen kan gå videre til det nærliggende område Kazuri. Besøg Kazuri Bead Factory and Pottery Center der producerer smykker, lertøj og flotte tekstiler. Kazuri betyder lille og smuk, og hver enkel perle er håndlavet og håndmalede. Leret kommer fra distriktet rundt om Mt. Kenya og gennem mange års erfaring med glasur, brænding og design, gør det hvert enkelt smykke særdeles smukt og unikt. Ved besøget i Kazuri følger I hele produktionen fra perlerne bliver formet, brændt, malet og pudset til. I er velkomne til at tage en snak med kvinderne i produktionen, der gerne fortæller om hverdagen og livet i Nairobi.

Skal I ud i naturen, ligger Nairobi National Park ikke langt fra centrum. Her kan I komme på game drive og opleve dyrene i deres naturlige omgivelser - en oplevelse uden lige!

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, transport ved både ankomst og afrejse samt overnatning, kan vi sørge for adgang til de mest populære seværdigheder.

Nairobi er ikke en by, hvor man benytter lokal transport, så skal vi arrangere denne tur for jer, sørger vi naturligvis for oplevelser inklusiv transport og guide.

Prisen er inklusiv

  • Nairobi 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Nairobi t/r
  • Overnatning på Wildebeest Camp i telt med plads til 4 personer


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Prøv Carnivore Restaurant. Carnivore betyder kødæder og det er konceptet bag restauranten. Jo mere kød, jo bedre, og alt skal grilles! Menuen indeholder alt lige fra klassisk BBQ til fisk, struds, kudu og krokodille. Carnivore kan være en sjov og anderledes frokost- eller aftenoplevelse på jeres studietur.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Til top