Søg
Søg
Det er en helt speciel oplevelse at se Beijing fra en cykelsadel

Kina - Beijing

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 4.995,-

Varighed: 7 dage

I Kina spiser de hunde! Eller gør de nu det? Tag til Beijing, Kinas hovedstad og find ud af det! Her er du så langt fra Vesten som du kan være, da både natur, kultur, normer, mad og de lokales levemåde er en oplevelse i særklasse. Beijing er perfekt som en start, hvis I skal på oplevelse i ”Det store rige” eller som en storbyferie i sig selv.

Beijing er Kinas hovedstad og ca. dobbelt så stor som Sjælland. Her er fyldt med mennesker og trafikken er tæt. Kaos er nok den eneste rigtige måde at beskrive trafikken på, men utrolig nok er den så indforstået blandt de lokale at det hele glider alligevel. Det er fascinerende at betragte men lad for guds skyld andre om transporten. Benyt taxa, cykeltaxaer, metro eller bus, når I skal ud og opleve. Infrastrukturen i Beijing er moderne og forholdsvis nem at finde ud af.

I Beijing findes alle former for oplevelser og på trods af det er en storby i højt tempo, kan man tillade sig at tage den med ro, det gør de lokale nemlig – lige bortset fra når det gælder kørsel i trafikken!

Beijing byder på et hav af attraktioner som bl.a. Sommer paladset, Dashanzi “798” Art Zone, Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads, Himmeltemplet, 2008 Beijing Olympic park, Klokke- og Trommetårnet, Lama templet samt Nanluogu xiang Alley der nok er den mest kendte og største Hutong. ”The Great Wall” Den Kinesiske Mur, er et absolut must, som I ikke må gå glip af på jeres rejse i Kina.

Ud over alle top seværdighederne bør man som turist i Beijing også give sig tid til at bare gå rundt i gaderne. Oplev de lokales liv, når de mødes på gadehjørnerne for at spille kort, eller ved de små udekøkkener, hvor et hurtigt måltid indtages. Mærk stemningen, læg mærke til arkitekturen, hør lydene og tag imod med åbent sind. I Beijing får man udfordret alle sanserne.

Et perfekt sted at gå på opdagelse, er i Beijings Hutonger. Hutonger er snørklede og smalle gyder, som kan minde om en labyrint. Det kan virke uoverskueligt til at starte med, men det går over efter lidt tid. Her kan du spise, shoppe, få massage, renset øre, se de små haver og huse som gemmer sig bag de tunge og flotte udskårne træporte, se stenløver og drager og gå til te-ceremoni. Det er uden tvivl et must hvis du vil opleve de lokale helt tæt på.

Beijing er også top moderne og centrum rummer alle de klassiske storby fornøjelser, såsom shopping i både butikker og storcentre, restauranter, cafeer, pladser med springvand, gademusikanter og meget mere.

Oplevelserne står i kø i Beijing, det er udelukkende et spørgsmål om prioritering, for at nå det hele.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Det er en god ide at bestille guide til de større attraktioner på forhånd, da standarden hos de guider som står til rådighed ved hovedindgangene ikke altid pengene værd.

Alternativt kan der mange steder lejes audioguides, hvilket kan anbefales hvis I ønsker en guidet tur i jeres eget tempo.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 4.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Beijing, 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Beijing t/r
  • Overnatning på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: