7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
New Delhi er hovedstaden i Indien og har omkring 22 millioner. Byen er med sin størrelse og indbyggertal enorm og har rigtig meget at byde på. Der er noget for alle – uden undtagelser. I oplever ikke en by som Delhi nogen andre steder i verden og efter et besøg i denne by er jeres horisont og grænser med garanti blevet rykket.

Delhi kan bestemt være lidt af en stor mundfuld for både den uerfarne og den erfarne rejsende. Den byder på heftig trafik, mange mennesker, mange kontraster, utrolig rigdom, utrolig fattigdom og I vil bestemt være vidner til en verden som ligger meget fjernt fra jeres egen. Derfor er Delhi i manges øjne den mest spændende by i verden.

For at starte lidt blidt ud, kan vi varmt anbefale at tage på et par guidede ture rundt i byen. F.eks. er en cykeltur en fantastisk måde at opleve byen på. Tag med en guide rundt til de forskellige børnehjem der findes i byen hvor tidligere gadebørn viser turister rundt og viser dem hvilket kæmpe arbejde, der gøres for gadebørnene i Delhi. Tag på tur ud til Delhis mange store templer og se blandt andet det store Red Fort og India Gate. Besøg Old Delhi hvor den gamle og største moske i Indien ligger, gå en tur ned af gaden der Chandni Chowk, der myldrer med rickshaws, taxaer, cykler og mennesker. Besøg Mahatma Gandis gravsted og Lotustemplet.

Et vigtigt must see når I er i Delhi er at tage en tur i biografen og se en Bollywood film. En oplevelse I sent vil glemme.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vores gode samarbejdspartner, har et servicecenter i New Delhi. Her kan man få vejledning og gode råd om Delhi og Indien, på stedet, samt hjælp til eksempelvis genbestilling af flybilletter, køb af togbilletter, ture mv.

Prisen er inklusiv

  • New Delhi 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - New Delhi t/r
  • Overnatning i dobbeltværelser på central beliggende budget hotel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Stå tidligt op og gå på opdagelse i Delhis gader. Prøv de lokale restauranter. Indisk mad er helt fantastisk. Undersøg gerne om der er helligdage eller festivaler, under turen – det er fedt at deltage i lokale festligheder og er en stor oplevelse. I Delhi kan man løbe ind i det man kalder Delhi Belly. Vær ekstra omhyggelig med hygiejnen, så man undgår at få ondt i maven.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Til top