Søg
Søg
Delhi-Indien
Studietur

Indien - New Delhi

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.295,-

Varighed: 7 dage

Træd ud af ankomsthallen og ind i en hel anden verden. Østens mystik på allerhøjeste plan – velkommen til Delhi.

New Delhi er hovedstaden i Indien og har omkring 22 millioner. Byen er med sin størrelse og indbyggertal enorm og har rigtig meget at byde på. Der er noget for alle – uden undtagelser. I oplever ikke en by som Delhi nogen andre steder i verden og efter et besøg i denne by er jeres horisont og grænser med garanti blevet rykket.

Delhi kan bestemt være lidt af en stor mundfuld for både den uerfarne og den erfarne rejsende. Den byder på heftig trafik, mange mennesker, mange kontraster, utrolig rigdom, utrolig fattigdom og I vil bestemt være vidner til en verden som ligger meget fjernt fra jeres egen. Derfor er Delhi i manges øjne den mest spændende by i verden.

For at starte lidt blidt ud, kan vi varmt anbefale at tage på et par guidede ture rundt i byen. F.eks. er en cykeltur en fantastisk måde at opleve byen på. Tag med en guide rundt til de forskellige børnehjem der findes i byen hvor tidligere gadebørn viser turister rundt og viser dem hvilket kæmpe arbejde, der gøres for gadebørnene i Delhi. Tag på tur ud til Delhis mange store templer og se blandt andet det store Red Fort og India Gate. Besøg Old Delhi hvor den gamle og største moske i Indien ligger, gå en tur ned af gaden der Chandni Chowk, der myldrer med rickshaws, taxaer, cykler og mennesker. Besøg Mahatma Gandis gravsted og Lotustemplet.

Et vigtigt must see når I er i Delhi er at tage en tur i biografen og se en Bollywood film. En oplevelse I sent vil glemme.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vores gode samarbejdspartner, har et servicecenter i New Delhi. Her kan man få vejledning og gode råd om Delhi og Indien, på stedet, samt hjælp til eksempelvis genbestilling af flybilletter, køb af togbilletter, ture mv.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.295,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • New Delhi 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - New Delhi t/r
  • Overnatning i dobbeltværelser på central beliggende budget hotel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: