KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 3.045,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I Athen kommer I tæt på Europas klassiske kultur og de sagnomspundne græske guder. På studieturen skal I naturligvis opleve Akropolis med alle templerne, markedspladsen Agora og det arkæologiske museum.

Bydelene Plaka og Syntagma har grønne storbyparker og historiske spor, loppemarkeder og butikker, caféer og tavernaer, og Athens nordlige del af centrum huser en stor del af Athens storslåede museer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guidede rundvisninger og meget mere.

Vi arrangerer studiebesøg af høj faglig kvalitet indenfor så godt som alle erhverv. Det kunne f.eks. være hos en juice-, mælk- og isproducent eller hvad med et anderledes studiebesøg Vagonetto – Fokis Mining Park – et anderledes studiebesøg, hvor I får indblik i minens historie og minearbejdernes hårde arbejdsliv?

Vi kan for eksempel arrangere besøg på vingårde eller rundvisninger på det olympiske område i Maroussi eller Athens berømte ruiner af Akropolis, Delfi og Argolis og meget mere.

Vi anbefaler et besøg på Det Danske Institut i Athen, hvor I har mulighed for at få et foredrag om et specifikt emne, og hvor I vil få et indblik i, hvordan Instituttet arbejder.
Besøg på Instituttet skal aftales ved direkte henvendelse til Instituttet (kontaktoplysninger via www.diathens.gr)

Prisen er inklusiv

  • Athen 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Athen t/r
  • Overnatning i 4-personersværelse med bad/toilet
  • Morgenmad under opholdet


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

På statslige museer og områder kan studerende under 18 år få gratis adgang ved fremvisning af pas. For at undgå kø, er det en god idé at sende en ansøgning på forhånd. Studerende over 18 år fra EU kan ligeledes opnå gratis adgang, hvis der søges om det på forhånd.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Lars Møller Pedersen, rejsekonsulent i gruppeafdelingen

Lars Møller Pedersen

Rejsekonsulent

lape|jr.dk
Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk
Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk

Værd at vide om Athen

Få info og fakta om studierejsen til Athen lige her!

Fornem de historiske spor og det sprudlende byliv i Athen

Træd ind i en verden af fascinerende historie og berigende kultur på en studietur til Athen. Hjertet af oldtidens Grækenland og en fascinerende metropol i dag, Athen by, byder på en ekstraordinær blanding af fortid og nutid. Her står storslåede antikke ruiner og græsk mytologi side om side med alt det, som moderne storby- og kulturliv kan præstere. På jeres studietur til Athen har I rig mulighed for at opdage byens mange fascinerende fortællinger og spændende kontraster, der gemmer sig overalt i og udenfor byen.
Monastiraki pladsen, Athen

Oplev Athens mange antikke vidundere fra det gamle Grækenland

Den betydning, de sagnomspundne græske guder havde i det antikke Grækenland, er ikke til at overse i Athen. Akropolis, Athens stolte symbol, troner majestætisk over byen med sin enestående antikke arkitektur og en historie, der strækker sig over årtusinder. Parthenon-templet, der i sin tid blev opført til ære for den græske gudinde, Athene, stjæler rampelyset med sin uovertrufne skønhed, mens Erechtheion-templet skiller sig ud for sin atypiske asymmetriske arkitektur.

Akropolis i Athen, Grækenland

Levn fra det antikke handelsliv

Det antikke Athen havde også et livligt handelsliv. Her var det gamle Agora-marked centrum for handel men også et sted, hvor der ivrigt blev udvekslet idéer og holdt politiske diskussioner. Stoa of Attalos, med sine søjler og arkader, står som et symbol på Athens handelsliv, mens Hephaestus-templet, med sin intakte skønhed, atter vidner om det gamle Athens hengivenhed til guderne.
Akropolis i Athen, Grækenland

Få dybtgående indsigt i græsk erhverv, kultur og historie

På jeres studietur til Athen har I rig mulighed for at inkludere fagligt og lærerigt indhold. Besøg eksempelvis en juice-, mælk- og isproducent og få et indblik i produktionen af disse dagligvarer. Eller hvad med et spændende foredrag hos Det Danske Institut i Athen? Vi kan også arrangere guidede ture og rundvisninger til eksempelvis et af Athens storslåede museer. Et godt bud kunne være Akropolismuseet, hvor I kan opleve de utrolige skatte fra Akropolis og lære mere om græsk kunst og kultur. Det Nationale Arkæologiske Museum imponerer med en omfattende samling af antikke genstande og artefakter, mens Benaki-museet tager jer med på en historisk rejse gennem græsk kunst og historie fra oldtiden til moderne tid.
Herodion Atticus Teater, Athen

Rundt i Athens livlige gader og kvarterer

Athens gader og kvarterer oser af liv og stemningsfyldte omgivelser. Opdag f.eks. den gamle bydel, Plaka, med sine fortryllende gyder, hvor traditionelle huse og hyggelige taverner skaber en autentisk græsk atmosfære. Mad er en vigtig del af den græske kultur, så sørg også for at finde tid til at stoppe op og smage på traditionelle retter som moussaka, souvlaki og baklava. I kan også gå på opdagelse i det livlige Monastiraki-marked, hvor I kan smage alverdens lokale delikatesser og råvarer samt købe spændende souvenirs. En anderledes stemning viser sig i Psiri-kvarteret, der byder på en trendy og kunstnerisk atmosfære med moderne restauranter og caféer samt fine små lokale forretninger. Overalt i Athen venter der jer uforglemmelige oplevelser.

Plaka, Athen, Grækenland
faq

Hvad er must-sees i Athen?

Athen er især kendt for sine historiske seværdigheder. Akropolis er helt sikkert et besøg værd, uanset hvem I er, der rejser.

Hvorfor skal vi tage til Athen?

I skal tage til Athen, hvis I ønsker at få en på opleveren og blive taget tilbage i tiden for en stund. Oplev f.eks. de enormt smukke og gamle bygninger og monumenter – og så skal man ikke glemme, at man i Athen får rigtig lækker mad.

Hvor skal man overnatte i Athen?

Det mest centrale er Plaka, hvor der ligger butikker og restauranter på hvert et hjørne. Ønsker man et mere roligt kvarter, er Kallithea et rigtig fint og stille område.

Kan I hjælpe med andet end fly og overnatning?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Vi skræddersyer studierejser til Athen lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Athen, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top