5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.398,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I Athen kommer I tæt på Europas klassiske kultur og de sagnomspundne græske guder. På studieturen skal I naturligvis opleve Akropolis med alle templerne, markedspladsen Agora og det arkæologiske museum.

Bydelene Plaka og Syntagma har grønne storbyparker og historiske spor, loppemarkeder og butikker, caféer og tavernaer, og Athens nordlige del af centrum huser en stor del af Athens storslåede museer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guidede rundvisninger og meget mere.

Vi arrangerer studiebesøg af høj faglig kvalitet indenfor så godt som alle erhverv. Det kunne f.eks. være hos en juice-, mælk- og isproducent eller hvad med et anderledes studiebesøg Vagonetto – Fokis Mining Park – et anderledes studiebesøg, hvor I får indblik i minens historie og minearbejdernes hårde arbejdsliv?

Vi kan for eksempel arrangere besøg på vingårde eller rundvisninger på det olympiske område i Maroussi eller Athens berømte ruiner af Akropolis, Delfi og Argolis og meget mere.

Vi anbefaler et besøg på Det Danske Institut i Athen, hvor I har mulighed for at få et foredrag om et specifikt emne, og hvor I vil få et indblik i, hvordan Instituttet arbejder.
Besøg på Instituttet skal aftales ved direkte henvendelse til Instituttet (kontaktoplysninger via www.diathens.gr)

Prisen er inklusiv

  • Athen 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Athen t/r
  • Overnatning i 4-personersværelse med bad/toilet
  • Morgenmad under opholdet
  • Transfer fra lufthavnen til overnatningsstedet t/r


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

På statslige museer og områder kan studerende under 18 år få gratis adgang ved fremvisning af pas. For at undgå kø, er det en god idé at sende en ansøgning på forhånd. Studerende over 18 år fra EU kan ligeledes opnå gratis adgang, hvis der søges om det på forhånd.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top