Søg
Søg
Parthenon tempel ved Akropolis i Athen, Grækenland
Studietur

Grækenland - Athen

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.398,-

Varighed: 5 dage

Verdens mest moderne, antikke hovedstad, Athen, byder på uforglemmelige oplevelser og spændende kontraster mellem fortid og nutid. Athen har oplevet en kæmpe modernisering op til OL i 2004. Infrastrukturen er blevet udbygget og der er indført bilfri gader.

I Athen kommer I tæt på Europas klassiske kultur og de sagnomspundne græske guder. På studieturen skal I naturligvis opleve Akropolis med alle templerne, markedspladsen Agora og det arkæologiske museum.

Bydelene Plaka og Syntagma har grønne storbyparker og historiske spor, loppemarkeder og butikker, caféer og tavernaer, og Athens nordlige del af centrum huser en stor del af Athens storslåede museer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guidede rundvisninger og meget mere.


Vi arrangerer studiebesøg af høj faglig kvalitet indenfor så godt som alle erhverv. Det kunne f.eks. være hos en juice-, mælk- og isproducent eller hvad med et anderledes studiebesøg Vagonetto – Fokis Mining Park – et anderledes studiebesøg, hvor I får indblik i minens historie og minearbejdernes hårde arbejdsliv?

Vi kan for eksempel arrangere besøg på vingårde eller rundvisninger på det olympiske område i Maroussi eller Athens berømte ruiner af Akropolis, Delfi og Argolis og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.398,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Athen 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Athen t/r
  • Overnatning i 4-personersværelse med bad/toilet
  • Morgenmad under opholdet
  • Transfer fra lufthavnen til overnatningsstedet t/r
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: