8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tokyo er en by, man ikke bare kan opleve på én dag. Byen er så stor, at der faktisk er 5 steder, der bliver betragtet som centrum af byen. I området Asakusa kan man blandt andet opleve det store buddhistiske tempel Sensoji, som er det mest farverige og populære tempel i byen. Her er der små gader og markeder, hvor enhver turist kommer til at miste al fornemmelse af tid og sted – området er utrolig smukt.

Shibuya er byens shopping-mekka, hvor alle de største og mest kendte mærkevarer kan købes. Området er også kendt for det kæmpestore vejkryds, hvor man kan sidde på byens største Starbucks og se alle fodgængere myldre afsted i et kæmpestort virvar - en kaotisk og fascinerende oplevelse på samme tid.

Området Shinjuku har verdens travleste togstation, hvis man kigger på antallet af passagerer, der strømmer igennem stationen hver dag. Yderligere er området kendt for at være byens teknologi-mekka. Her findes alle de nyeste mobiltelefoner og spillekonsoller, og der er kæmpestore reklamebannere fra Nintendo og SEGA på alle højhusene, man kommer forbi.

Hvis man besøger Tokyo, bliver man også nødt til at smage noget af det fantastiske sushi, man kan få i byen. I området Tsukiiji har de byens største fiskemarked, hvor man kan smage sushi, der i bogstaveligste forstand er helt friskfanget. På det store marked kan man frit gå rundt og se hvad de dygtige fiskere har fået med hjem – Et godt fif er at besøge markedet så tidligt som muligt, da det er her fiskerne kommer i land.

Om man har interesse i arkitektur, kultur, gastronomi, historie eller bare leder efter en anderledes storbyferie, er Tokyo med garanti det rigtige sted at besøge.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere

Når man rejser rundt i Japan, er det meget populært at køre med de Japanske hurtigtog fra by til by. De er enormt punktlige og kan køre op til 300 km/t.

Vi kan hjælpe med at booke et ”Japan Rail-pass”, som giver tilladelse til at køre med disse tog over hele landet – Japan Rail Pass kan ikke købes når man er i Japan, så det er en god ide at have styr på det hjemmefra.

Prisen er inklusiv

  • Tokyo 8 dage / 6 nætter
  • Flybillet København – Tokyo t/r
  • Overnatning på hostel i flersengsværelse
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Undergrundsbanerne er klart den bedste måde at komme rundt på. Det er hurtigt, nemt og bekvemt – dog kan det være lidt svært at finde ud af det store spindelvæv af jernbaner, der kører rundt i byen, og det er svært at vide, hvilken slags billetter man skal købe. Her kan det være smart at købe dags-billetter, som giver tilladelse til at køre på alle de forskellige metroer – så kan der også være plads til små fejltagelser, som let kan ske, når man ikke kan læse Japansk.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

vipo|jr.dk

Værd at vide om Tokyo

Få info og fakta om studierejsen til Tokyo lige her!

Studietur til Tokyo: Opdag den mangesidige millionmetropol

Japan er et land med mange dimensioner, og få steder er det lige så gældende som den livlige og fascinerende metropol Tokyo. På jeres studietur til Japan og Tokyo har I gode muligheder for at udforske den hektiske japanske hovedstad og blandt andet få en dybere indsigt i den rige og stolte kulturarv, der lever side om side med farverige subkulturer, avanceret teknologi og en pulserende atmosfære, der ikke er som nogen andre steder i verden. Alt dette og meget mere kan I opleve på jeres studietur til Tokyo.

Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset

Få indblik i Japans traditioner på jeres studietur til Tokyo

Tokyo er fyldt med mindeværdige kulturelle indtryk, og på jeres studietur kan I få et dybere indblik i Japans stolte traditioner og kultur, der har stor betydning for det lokale folk. Tag et skridt tilbage i tiden, når du besøger ældgamle steder som det ikoniske Senso-ji-templet og den fredfyldte Meiji Jingu-helligdom, der begge manifesterer den japanske hengivenhed og åndelighed. Lad jer også fortrylle af traditionelle japanske kunstformer som kabuki-teater, der byder på farverige kostumer og dramatiske præstationer, eller fordyb jer i den rituelle te-ceremonis skønhed og præcision. Gå heller ikke glip af de traditionelle japanske festivaler som hanami og matsuri, der fejrer kirsebærblomsterne og lokale traditioner.

Tag familien med på eventyr i Japan

Studietur til Tokyo: Tradition og innovation mødes

Tokyo byder på en unik sammensmeltning af datid, nutid ー og nogen vil også sige fremtid ー der vil fortrylle enhver besøgende. Det kejserlige palads og dets smukke haver er et perfekt eksempel på den klassiske japanske æstetik og kejserlige historie, mens det historiske kvarter Asakusa giver jer mulighed for at opleve den velbevarede traditionelle stemning fra det gamle Tokyo. Men Tokyo er i den grad også en moderne by, der omfavner teknologi og innovation med store teknologivirksomheder, futuristiske vidundere som Tokyo Skytree og en stor kærlighed til robotteknologi samt innovative gadgets. For teknologielskere er det især oplagt at besøge elektronikdistriktet Akihabara og det futuristiske kunst- og underholdningsområde Odaiba.
Tokyo Metropolitan Government Building, japan

Udforsk Tokyos byliv på jeres studietur

Oplev Tokyos mange ansigter gennem guidede ture, der fokuserer på forskellige temaer som mad, mode, kunst og historie. I kan også udforske byen på egen hånd ved at tage metroen og besøge spændende kvarterer som Shinjuku, Shibuya og Ginza. Her kan I gå opdagelse i Tokyos gadekultur, shoppe løs i butikker, smage på den lokale sushi og ramen og interagére med de venlige lokale beboere.

Ved Harajuku i Tokyo, kan du opleve de lokale unge klæde sig ud, også kaldet cosplay

Tag på museum i Tokyos på jeres studietur

På jeres studietur til Tokyo kan I også lære mere om Japans fascinerende historie og kunstscene ved at besøge Tokyo National Museum, der er hjemsted for en imponerende samling af japansk kunst og historiske artefakter. På Edo-Tokyo Museum kan i blive klogere på byens udvikling fra simpel fiskerby til moderne metropol. Udforsk også museer som Mori Art Museum og teamLab Borderless, hvor grænserne for kunst og teknologi udfordres.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Japan

Vi skræddersyer studierejser til Tokyo lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Tokyo, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top