Søg
Søg
Tokyo city view
Studietur

Japan - Tokyo

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 7.295,-

Varighed: 8 dage

Tokyo er verdens største by, hvis man tæller indbyggerne i forstæderne med. Der bor sammenlagt ca. 37 millioner mennesker i denne mastodont af en by. Her er et sprudlende byliv, i en dur som ikke kan sammenlignes med andre steder i verden. Tokyo bliver også kaldt for ”Japans hjerne”, da al moderne teknologi kan findes her. Yderligere findes der kæmpe fiskemarkeder, gamle templer og masser af historie i denne smukke metropol.

Tokyo er en by, man ikke bare kan opleve på én dag. Byen er så stor, at der faktisk er 5 steder, der bliver betragtet som centrum af byen. I området Asakusa kan man blandt andet opleve det store buddhistiske tempel Sensoji, som er det mest farverige og populære tempel i byen. Her er der små gader og markeder, hvor enhver turist kommer til at miste al fornemmelse af tid og sted – området er utrolig smukt.
Shibuya er byens shopping-mekka, hvor alle de største og mest kendte mærkevarer kan købes. Området er også kendt for det kæmpestore vejkryds, hvor man kan sidde på byens største Starbucks og se alle fodgængere myldre afsted i et kæmpestort virvar - en kaotisk og fascinerende oplevelse på samme tid.

Området Shinjuku har verdens travleste togstation, hvis man kigger på antallet af passagerer, der strømmer igennem stationen hver dag. Yderligere er området kendt for at være byens teknologi-mekka. Her findes alle de nyeste mobiltelefoner og spillekonsoller, og der er kæmpestore reklamebannere fra Nintendo og SEGA på alle højhusene, man kommer forbi.

Hvis man besøger Tokyo, bliver man også nødt til at smage noget af det fantastiske sushi, man kan få i byen. I området Tsukiiji har de byens største fiskemarked, hvor man kan smage sushi, der i bogstaveligste forstand er helt friskfanget. På det store marked kan man frit gå rundt og se hvad de dygtige fiskere har fået med hjem – Et godt fif er at besøge markedet så tidligt som muligt, da det er her fiskerne kommer i land.

Om man har interesse i arkitektur, kultur, gastronomi, historie eller bare leder efter en anderledes storbyferie, er Tokyo med garanti det rigtige sted at besøge.


Hvad kan vi hjælpe med?

Når man rejser rundt i Japan, er det meget populært at køre med de Japanske hurtigtog fra by til by. De er enormt punktlige og kan køre op til 300 km/t.
Vi kan hjælpe med at booke et ”Japan Rail-pass”, som giver tilladelse til at køre med disse tog over hele landet – Japan Rail Pass kan ikke købes når man er i Japan, så det er en god ide at have styr på det hjemmefra.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 7.295,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Tokyo 8 dage / 6 nætter
  • Flybillet København – Tokyo t/r
  • Overnatning på hostel i flersengsværelse
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: