8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tokyo er en by, man ikke bare kan opleve på én dag. Byen er så stor, at der faktisk er 5 steder, der bliver betragtet som centrum af byen. I området Asakusa kan man blandt andet opleve det store buddhistiske tempel Sensoji, som er det mest farverige og populære tempel i byen. Her er der små gader og markeder, hvor enhver turist kommer til at miste al fornemmelse af tid og sted – området er utrolig smukt.

Shibuya er byens shopping-mekka, hvor alle de største og mest kendte mærkevarer kan købes. Området er også kendt for det kæmpestore vejkryds, hvor man kan sidde på byens største Starbucks og se alle fodgængere myldre afsted i et kæmpestort virvar - en kaotisk og fascinerende oplevelse på samme tid.

Området Shinjuku har verdens travleste togstation, hvis man kigger på antallet af passagerer, der strømmer igennem stationen hver dag. Yderligere er området kendt for at være byens teknologi-mekka. Her findes alle de nyeste mobiltelefoner og spillekonsoller, og der er kæmpestore reklamebannere fra Nintendo og SEGA på alle højhusene, man kommer forbi.

Hvis man besøger Tokyo, bliver man også nødt til at smage noget af det fantastiske sushi, man kan få i byen. I området Tsukiiji har de byens største fiskemarked, hvor man kan smage sushi, der i bogstaveligste forstand er helt friskfanget. På det store marked kan man frit gå rundt og se hvad de dygtige fiskere har fået med hjem – Et godt fif er at besøge markedet så tidligt som muligt, da det er her fiskerne kommer i land.

Om man har interesse i arkitektur, kultur, gastronomi, historie eller bare leder efter en anderledes storbyferie, er Tokyo med garanti det rigtige sted at besøge.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere

Når man rejser rundt i Japan, er det meget populært at køre med de Japanske hurtigtog fra by til by. De er enormt punktlige og kan køre op til 300 km/t.

Vi kan hjælpe med at booke et ”Japan Rail-pass”, som giver tilladelse til at køre med disse tog over hele landet – Japan Rail Pass kan ikke købes når man er i Japan, så det er en god ide at have styr på det hjemmefra.

Prisen er inklusiv

  • Tokyo 8 dage / 6 nætter
  • Flybillet København – Tokyo t/r
  • Overnatning på hostel i flersengsværelse
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Undergrundsbanerne er klart den bedste måde at komme rundt på. Det er hurtigt, nemt og bekvemt – dog kan det være lidt svært at finde ud af det store spindelvæv af jernbaner, der kører rundt i byen, og det er svært at vide, hvilken slags billetter man skal købe. Her kan det være smart at købe dags-billetter, som giver tilladelse til at køre på alle de forskellige metroer – så kan der også være plads til små fejltagelser, som let kan ske, når man ikke kan læse Japansk.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top