7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Singapore er en østat, som ligger ved sydspidsen af Malayahalvøen, der består af 63 øer, herunder hovedøen Singapore. Mange af øerne er ubeboede. Singapore ligger 137 kilometer nord for ækvator, og med sine 710,2 km2 er Singapore en mikrostat og det mindste land i Sydøstasien.

Lonely Planet kårede Singapore som årets rejsedestination i 2015 - og med god grund! Byen er en sammenblanding af kinesiske, malaysiske, indiske og arabiske samfund hvilket ses overalt.

Der er rigeligt med oplevelser i Singapore til både en uge og mere. Marina Bay Sands SkyPark, bydelen Chinatown, Little India kvarteret, Changi fængslet, forlystelsesparken Haw Par Villa, Hajjah Fatimah moskéen - den ældste moské i Singapore, Jurong Bird Park, National Museum, Singapore botanisk have og Sri Mariamman templet er blot nogle af seværdighederne i byen.

For de dyrinteresserede, anbefales Singapore Zoo, beliggende godt en times kørsel fra centrum. Et must see, når I besøger Singapore - ung som gammel. Dyrene har det langt hen ad vejen oprigtigt godt, og I får en følelse af at være på ekspedition i junglen og se dyrene i deres oprindelige omgivelser. Herefter kan I passende besøge verdens største akvarium S.E.A. Aquarium. Oplev i alt 800 forskellige arter kan opleves bag verdens største “vindue til havet”.

Er I historisk interesserede, er der adskillige levn fra 2. Verdenskrig med kanoner såvel som gamle kanonposter ved Fort Siloso.
Hertil er Raffles Hotel symbolet på kolonitiden. Forspild ikke chancen til at få en Singapore Sling i ”Long bar”, men husk, der er dresscode - sandaler og shorts er ikke tilladt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, transport ved både ankomst og afrejse, og overnatning, kan vi sørge for adgang til de mest populære seværdigheder.

Tag på sightseeing med Ducktours, en bus der er bygget om til en bus-båd, så den både kan køre på land og sejle i vandet omkring byen. Det giver jer mulighed for at opleve Singapore fra en lidt anden vinkel. Turen tager 1-2 timer og er specielt god, hvis I vil se meget af byen på kort tid.

En anden måde at se Singapore fra oven er ved at besøge det fem stjernede Marina Bay Sands Hotel, der ligner tre tårne med et skib placeret øverst. ”Skibet” er længere end Eiffeltårnet, hvis det lå ned, eller længere end 4,5 A380 Jumbo Jets. I kan købe adgang til et besøg på toppen, hvor der er en fantastisk udsigt over Singapore centrum og Marina Bay.

Prisen er inklusiv

  • Singapore 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Singapore t/r
  • Overnatning i flersengsværelse på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Prøv verdens største pariserhjul, ”Singapore Flyer” som rager 165 meter op i luften. Specielt om aftenen er her en fantastisk udsigt, blandt andet over Singapores operahus.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

vipo|jr.dk

Værd at vide om Singapore

Få info og fakta om studierejsen til Singapore lige her!

Singapore er en by fuld af kultur

På jeres studietur til Singapore vil I opleve, hvordan byen hylder flere af verdens kulturer i en enestående blanding af traditioner, sprog og mad. Dette afspejler sig også i nogle af byens forskellige kvarterer. I Chinatown kan I opdage farverige templer og autentiske gadekøkkener, der tilbyder spændende smagsoplevelser for få penge. I Little India bliver alle sanserne forkælet med aromatiske krydderier og livlige markeder, der byder på et fascinerende kig ind i den indiske kultur. I kan også gå på opdagelse i det historiske Arab Street-område, hvor smukke moskéer og traditionelle håndværk fortæller historier om kulturens dybe rødder. Singapores kulturelle mangfoldighed er i dén grad til at få øje på.

China Town, Singapore

Oplev Singapores imponerende skylines og futuristiske naturparker

Teknologi, innovation og futuristisk arkitektur er på mange måder definerende for det moderne Singapore. Byens skyline er et spektakulært syn, og højdepunktet her er uden tvivl Marina Bay Sands med sin karakteristiske skypark og infinity pool, der giver en betagende udsigt over byen. Singapores fascination af fremtiden skinner i den grad også igennem i Gardens by the Bay, der er en futurisk oase i hjertet af byen. Når natten falder på, farver de ikoniske Supertrees hele haven i en stemningsfyldt glød, mens Cloud Forest forfører med sin frodige skønhed.

Udsigt over Gardens by the Bay og Singapores skyline

Tag på museum i Singapore

Teknologien er i højsædet hos blandt andet Singapore Science Centre, der præsenterer en mindeværdig interaktiv oplevelse med fokus på videnskab og teknologi. Det samme kan bestemt også siges med ArtScience Museum, som især også skiller sig ud for sin unikke arkitektur, der forestiller en hvid lotusblomst.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Singapore

Dyk ned i Singapores begivenhedsrige historie

Selvom Singapore i høj grad er associeret med sit enestående fokus på teknologi, innovation og flotte skylines, gemmer den uafhængige bystat også på en rig historie og en kolonial arv, som I også har mulighed for at blive klogere på. Tag eksempelvis et skridt tilbage i tiden på National Museum of Singapore, hvor spændende udstillinger bringer byens historie til live. På Asian Civilisations Museum kan I dykke ned i Asien fascinerende kulturer og historie.


Smukke bygninger i Singapores Chinatown

Historiske oplevelser i Singapore

På jeres studietur til Singapore bør I også lægge vejen forbi Fort Canning Hill, der har en vigtig historisk betydning for Singapore, og som daterer helt tilbage til 1400-tallet. Højen har gennem tiden dannet centrum for flere vigtige historiske begivenheder samt fungeret som magtcentrum for det malaysiske Srivijaya-sultanat og ikke mindst den britiske kolonimagt. Stedet var også officiel bopæl for Sir Stamford Raffles, der populært krediteres som drivkraften bag grundlæggelsen af det moderne Singapore.

Singapore

Vi skræddersyer studierejser til Singapore lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Singapore, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top