Søg
Søg
Singapore
Studietur

Singapore - Singapore

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.695,-

Varighed: 7 dage

Singapore en by, en ø og et land! Singapore er en lille ø klemt godt ind mellem Indonesien og Malaysia, men selvom den er lille, har den utrolig meget at byde på.

Singapore er en østat, som ligger ved sydspidsen af Malayahalvøen, der består af 63 øer, herunder hovedøen Singapore. Mange af øerne er ubeboede.
Singapore ligger 137 kilometer nord for ækvator, og med sine 710,2 km2 er Singapore en mikrostat og det mindste land i Sydøstasien.

Lidt atypisk for storbyer i Asien er Singapore utrolig ren, og førstehåndsindtrykket er derfor med garanti positivt. Det er en velfungerende by, hvor man blandt andet kan drikke vandet direkte fra hanen!

Lonely Planet kårede Singapore som årets rejsedestination i 2015 - og med god grund! Byen er en sammenblanding af kinesiske, malaysiske, indiske og arabiske samfund hvilket ses overalt.

Der er rigeligt med oplevelser i Singapore til både en uge og mere. Marina Bay Sands SkyPark, bydelen Chinatown, Little India kvarteret, Changi fængslet, forlystelsesparken Haw Par Villa, Hajjah Fatimah moskéen - den ældste moské i Singapore, Jurong Bird Park, National Museum, Singapore botanisk have og Sri Mariamman templet er blot nogle af seværdighederne i byen.

For de dyrinteresserede, anbefales Singapore Zoo, beliggende godt en times kørsel fra centrum. Et must see, når I besøger Singapore - ung som gammel. Dyrene har det langt hen ad vejen oprigtigt godt, og I får en følelse af at være på ekspedition i junglen og se dyrene i deres oprindelige omgivelser. Herefter kan I passende besøge verdens største akvarium S.E.A. Aquarium. Oplev i alt 800 forskellige arter kan opleves bag verdens største “vindue til havet”.

Er I historisk interesserede, er der adskillige levn fra 2. Verdenskrig med kanoner såvel som gamle kanonposter ved Fort Siloso.
Hertil er Raffles Hotel symbolet på kolonitiden. Forspild ikke chancen til at få en Singapore Sling i ”Long bar”, men husk, der er dresscode - sandaler og shorts er ikke tilladt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, transport ved både ankomst og afrejse, og overnatning, kan vi sørge for adgang til de mest populære seværdigheder.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.695,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Singapore 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Singapore t/r
  • Overnatning i flersengsværelse på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: