Søg
Søg
London
Studietur

Storbritannien - London

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.950,-

Varighed: 5 dage

Oplev Storbritanniens majestætiske hovedstad London. En moderne og pulserende storby, med en stor menneskelig mangfoldighed, storslåede musicals, eksklusiv shopping, kunst og kultur og smukke historiske bygningsværker. London er også byen hvor gamle traditioner som den klassiske 5 o'clock tea med scones, stadig holdes i hævd og hvor fodboldkulturen er så indgroet at den nærmest er blevet religion.

Hele verden søger mod London der med sine ca. 8 millioner indbyggere byder på en stor kulturel oplevelse. I London tales der ca. 300 forskellige sprog og der findes folk fra hele verden, hvilket gør London til en helt unik storby.

Blandt de mange spændende attraktioner er f.eks. Piccadilly Circus, London Eye, Tower of London, parlamentsbygningen Westminster Palace og Big Ben, et utal af museer, shopping på Oxford Street, Covent Garden og den verdenskendte Hyde Park.

Start dagen med at gå ”Underground” og tage Tuben ud til Piccadilly Circus, byens pulserende hjerte. Her er blinkende neonskilte, dyttende taxier og en stor menneskemængde – Londons travle storbyliv.

En tur i pariserhjulet London Eye giver et godt overblik over byen. Den fantastiske udsigt i 135 meters højde over Themsen og London er et smukt syn.

Tower of London er et must see på studieturen. Det har i mere end 900 år været det royale hjem for kongehuset. Det er også her man finder kronjuvelerne og får indsigt i middelalderens brutalitet. Et stop forbi parlamentsbygningen Westminster Palace og Big Ben er også et "must" på en studietur i London.

I London findes der et utal af spændende museer af enhver art og inden for ethvert interesseområde. Museet Tate Modern byder på den største samling af moderne kunst fra hele verden. Victoria & Albert Museum er nationalmuseet for kunst og design og ligger i gåafstand fra både Natural History Museum og Science Museum i bydelen Kensington. På det verdenskendte British Museum findes verdens største samling af menneskeskabte genstande gennem tiden, som giver et fantastisk indblik i menneskets historie og udvikling. Tag en ”selfie” og mingle med de kendte på Madam Tussaud’s Voksmuseum. Her møder du både David Beckham, Dronning Elizabeth og Margaret Thatcher, blandt hundredevis af andre kendte personligheder.

London er verdenskendt for shopping. På Oxford Street findes bl.a. det stilfulde og kendte shoppingcenter Harrods med eksklusive specialbutikker. Besøg også Convent Garden, hvor der er et godt mix at små hyggelige cafeer og butikker.

I den travle storby kan en tur i Hyde Park føles som et åndehul, hvor mange lokale mødes til afslapning eller en løbetur i det grønne. Hyde Park er også kendt for at være stedet hvor ytringsfriheden kommer til udtryk på ”Speakers Corner”, og politiske, religiøse og almene problemstillinger bliver ytret fra toppen af en papkasse.

Et besøg i London er ikke fulendt førend et besøg på en af de mange hyggelige pubs. Nyd en kølig ”pint” og et traditionelt måltid på den lokale pub, hvor I også vil møde de lokale i øjenhøjde.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

London er én blandt mange byer, hvor man med det internationale studiekort ISIC vil kunne opnå nogle rabatter. Kortet giver f.eks. gratis adgang til flere museer, rabat på forskellige spisesteder osv. Læs mere om ISIC kortet her og se hvilke rabatfordele ISIC kortet giver i London.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.950,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • London, 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – London t/r
  • Overnatning på budget hotel i 4-personers værelse
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: