5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.950,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Hele verden søger mod London der med sine ca. 8 millioner indbyggere byder på en stor kulturel oplevelse. I London tales der ca. 300 forskellige sprog og der findes folk fra hele verden, hvilket gør London til en helt unik storby.

Blandt de mange spændende attraktioner er f.eks. Piccadilly Circus, London Eye, Tower of London, parlamentsbygningen Westminster Palace og Big Ben, et utal af museer, shopping på Oxford Street, Covent Garden og den verdenskendte Hyde Park.

Start dagen med at gå ”Underground” og tage Tuben ud til Piccadilly Circus, byens pulserende hjerte. Her er blinkende neonskilte, dyttende taxier og en stor menneskemængde – Londons travle storbyliv.

En tur i pariserhjulet London Eye giver et godt overblik over byen. Den fantastiske udsigt i 135 meters højde over Themsen og London er et smukt syn.

Tower of London er et must see på studieturen. Det har i mere end 900 år været det royale hjem for kongehuset. Det er også her man finder kronjuvelerne og får indsigt i middelalderens brutalitet. Et stop forbi parlamentsbygningen Westminster Palace og Big Ben er også et "must" på en studietur i London.

I London findes der et utal af spændende museer af enhver art og inden for ethvert interesseområde. Museet Tate Modern byder på den største samling af moderne kunst fra hele verden. Victoria & Albert Museum er nationalmuseet for kunst og design og ligger i gåafstand fra både Natural History Museum og Science Museum i bydelen Kensington. På det verdenskendte British Museum findes verdens største samling af menneskeskabte genstande gennem tiden, som giver et fantastisk indblik i menneskets historie og udvikling. Tag en ”selfie” og mingle med de kendte på Madam Tussaud’s Voksmuseum. Her møder du både David Beckham, Dronning Elizabeth og Margaret Thatcher, blandt hundredevis af andre kendte personligheder.

London er verdenskendt for shopping. På Oxford Street findes bl.a. det stilfulde og kendte shoppingcenter Harrods med eksklusive specialbutikker. Besøg også Convent Garden, hvor der er et godt mix at små hyggelige cafeer og butikker.

I den travle storby kan en tur i Hyde Park føles som et åndehul, hvor mange lokale mødes til afslapning eller en løbetur i det grønne. Hyde Park er også kendt for at være stedet hvor ytringsfriheden kommer til udtryk på ”Speakers Corner”, og politiske, religiøse og almene problemstillinger bliver ytret fra toppen af en papkasse.

Et besøg i London er ikke fulendt førend et besøg på en af de mange hyggelige pubs. Nyd en kølig ”pint” og et traditionelt måltid på den lokale pub, hvor I også vil møde de lokale i øjenhøjde.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

London er én blandt mange byer, hvor man med det internationale studiekort ISIC vil kunne opnå nogle rabatter. Kortet giver f.eks. gratis adgang til flere museer, rabat på forskellige spisesteder osv. Læs mere om ISIC kortet her og se hvilke rabatfordele ISIC kortet giver i London.

Prisen er inklusiv

  • London, 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – London t/r
  • Overnatning på budget hotel i 4-personers værelse


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

London byder på en masse sjove ture som ligger uden for de klassiske attraktioner f.eks. en Street Art Tour, London Rock Music Tour eller et besøg på det verdenskendte Oxford universitet. Vil du ud af byen, så besøg Englands helt store historiske varemærke Stonehenge med de mystiske stenformationer som man mener er blevet skabt for mellem 4.000 og 4.500 år siden. Tag en tur med Northern Line ud til Hampstead Heath, et grønt område, der ligger højere i landskabet end resten af byen og som i klart vejr giver et smukt view ud over London. Det kendte Camden Lock Market er uden tvivl et besøg værd. Her sælges alverdens ting og sager – gå på opdagelse og gør en god handel eller få en smagsprøve ved en af de mange etniske madboder. I området omkring markedet, er stemningen også speciel med alle typer af mennesker lige fra hipstere til punkere – her findes desuden et utal af gode spisesteder til en fornuftig pris.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Til top