5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Selvom Glasgow har titlen som Skotlands største by, så er Edinburgh hovedstad, og den næstmest besøgte by i Storbritannien, efter London. Edinburghs helt særlige struktur og sjæl sikrede i 1995 byen en plads på UNESCOs Verdensarvsliste, hvilket har bidraget yderligere til byens enorme popularitet.

Edinburgh Castle er byens absolutte midtpunkt. Slottet ligger på toppen af en gammel vulkan midt i Edinburgh.

”Tattoo” fra Edinburgh Castle er kun en lille del af Edinburgh International Festival og alt det, der foregår i august. Rejser I til Edinburgh i den periode, oplever I en by, der er forvandlet til én stor scene med alverdens spændende arrangementer. Her er seks festivaler på samme tid, og ca. en halv million mennesker fra det meste af verden besøger byen i denne periode. Det er en oplevelse i sig selv.

Tag på en guidet tur i de gamle underjordiske gader under The Royal Mile. Guiden er udklædt som en stuepige fra 1500 tallet og viser jer rundt, som var I tilbage i tiden. Man får et indblik i, hvordan det var at leve i Edinburgh og specielt i gaderne under jorden. Der er forskellige udstillinger, hvor man f.eks. ser en familie, som er ramt af pesten. I et lokale er der interaktive skærme, som viser de meste kendte beboere, der har levet i gaderne. Et anderledes besøg, som kan anbefales.

Skotland og whisky hænger uløseligt sammen. Vi tilbyder besøg på Scottish Whisky Heritage Center med audiovisuelt show samt kørsel i tøndeformede tog ind i et landskab, som beskriver historien om den skotske whisky.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Edinburgh 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – Edinburgh t/r
  • Overnatning med morgenmad på centralt beliggende hostel i værelser med bad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Rejser I med faget fysik og kemi, kan vi tilbyde besøg på Torness Power Station ca. en times kørsel fra Edinburgh. Her får I mulighed for at komme på en spændende rundvisning med en lokal guide. I ser reaktor galleriet og turbinehallen. I besøgscenteret er der en interaktiv udstilling.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Nikolaj Bjørn Marcussen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Katrine Agerkvist Marthinus

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top