Søg
Søg
Historiske bygninger i Edinburgh Skotland
Studietur

Skotland - Edinburgh

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.995,-

Varighed: 5 dage

Edinburgh er nok en af verdens smukkeste byer. Dens dramatiske beliggenhed, særlige arkitektoniske arv og kulturelle livskraft, charmerer enhver besøgende. Den tæt bebyggede gamle by står i skarp kontrast til den georgianske nye bydel med de retlinede gader. En studietur til Edinburgh vil ligeledes byde på et mangfoldigt kulturliv, med masser af internationale festivaler.

Selvom Glasgow har titlen som Skotlands største by, så er Edinburgh hovedstad, og den næstmest besøgte by i Storbritannien, efter London. Edinburghs helt særlige struktur og sjæl sikrede i 1995 byen en plads på UNESCOs Verdensarvsliste, hvilket har bidraget yderligere til byens enorme popularitet.

Edinburgh Castle er byens absolutte midtpunkt. Slottet ligger på toppen af en gammel vulkan midt i Edinburgh.

”Tattoo” fra Edinburgh Castle er kun en lille del af Edinburgh International Festival og alt det, der foregår i august. Rejser I til Edinburgh i den periode, oplever I en by, der er forvandlet til én stor scene med alverdens spændende arrangementer. Her er seks festivaler på samme tid, og ca. en halv million mennesker fra det meste af verden besøger byen i denne periode. Det er en oplevelse i sig selv.

Tag på en guidet tur i de gamle underjordiske gader under The Royal Mile. Guiden er udklædt som en stuepige fra 1500 tallet og viser jer rundt, som var I tilbage i tiden. Man får et indblik i, hvordan det var at leve i Edinburgh og specielt i gaderne under jorden. Der er forskellige udstillinger, hvor man f.eks. ser en familie, som er ramt af pesten. I et lokale er der interaktive skærme, som viser de meste kendte beboere, der har levet i gaderne. Et anderledes besøg, som kan anbefales.

Skotland og whisky hænger uløseligt sammen. Vi tilbyder besøg på Scottish Whisky Heritage Center med audiovisuelt show samt kørsel i tøndeformede tog ind i et landskab, som beskriver historien om den skotske whisky.


Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Edinburgh 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – Edinburgh t/r
  • Overnatning med morgenmad på centralt beliggende hostel i værelser med bad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: