Søg
Søg
Studietur til Istanbul

Tyrkiet - Istanbul

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.225,-

Varighed: 6 dage

Byen ligger midt i Bosporusstrædet hvor to kontinenter mødes, og er et fascinerende miks af moderne Europa og mellemøstlig charme. Mangfoldigheden er nøgleordet i denne pulserende storby med 14 millioner indbyggere.

Istanbul var hovedstad for det Østromerske kejserdømme – også kaldet Det Byzantinske Rige. Da osmannerne erobrede Istanbul i år 1453 gjorde de Istanbul til deres hovedsæde for deres gigantiske rige. Hele byen bærer præg af disse store riger med flotte monumenter, storslåede paladser og livlige basarer.

Aya Sofia er en af de absolutte mest imponerende monumenter i verden. Det Byzantinske Rige byggede det som det største kristelige monument og da Osmannerne erobrede byen ombyggede de det til en stor moske. De tilføjede fire store minareter, tildækkede de store kristne mosaikker og rykkede alt interiør 10 grader så det havde retning mod Mekka. En bygning hvor man ser spor fra vikinger, kristendommen og islam.

I en kort gåafstand kan I opleve Sultan Ahmet Moskéen, også kendt som den Blå Moské, Topkapi Paladset hvor den Osmanske Sultan havde sit harem og shoppe i Grand Bazaar.
Find en ledig plads i den smukke Sultan Ahmet Park med et glas glohed te i den ene hånd, en döner kebab i den anden og nyd udsigten over alle de unikke monumenter i nærheden.

Istanbul er så meget mere end historiske paladser, flotte monumenter og livlige basarer. I skal ikke langt væk fra gængse turistområder før I oplever det lokale liv: I Istanbul er dét at tage ud og opleve en fodboldkamp det tætteste I kommer på at opleve den passionerede tyrkiske atmosfære hvor alle følelser er i spil.

Shopping i Istanbul kan være dyr fornøjelse – ikke på grund af priserne, men på grund af udvalget. Der findes ikke den ting du ikke kan købe i Istanbul, så et besøg på shopping promenaden Istiklal Caddesi er et must for enhver shopper.

Fortsæt turen ud i byen, mød de lokale, sæt jer på en lille fortovscafe og drik endnu et glas glohed te, nyd solen gå ned over byen og tag et spil backgammon – spillet som alle tyrkiske mænd mestrer til perfektion.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.225,-


Priseksempel

  • Istanbul, 6 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Istanbul t/r
  • 5 overnatninger på budget hotel inklusiv morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: