Søg
Søg
Det belgiske flag svajer i vinden i Bruxelles
Studietur

Belgien - Bruxelles

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.498,-

Varighed: 4 dage

I hjertet af Bruxelles ligger Grand Place, der uden tvivl er Europas smukkeste plads. Rundt om Grand Place finder I museer, arkitektoniske skatte og diverse mærkværdigheder, der vil være oplagte seværdigheder på en studierejse.

Foruden besøg på eksempelvis chokoladeproduktion, ølproduktion samt Tintin museet ,Centre Belge de la Bande Dessinée, er det naturligvis oplagt at besøge EU institutionerne samt NATO under opholdet i Bruxelles.

Mod syd findes den berømte Manneken Pis, der er en statue af en dreng, der tisser på et gadehjørne. Bruxelles' restaurationsområde ligger på Rue des Bouchers (Slagtergaden) nær Grand Place.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Det faglige besøgsprogram om EU, afhænger meget af jeres interesseområder. Fagligt indhold kan f.eks. være et af følgende emner; udvidelsen mod Øst, miljø, landbrugets rolle i EU. Besøget omfatter en kort rundvisning i Plenarsalen samt møder med forskellige repræsentanter og lobbyister indenfor jeres interesseområde.
Udbyttet af besøget er derfor helt afhængig af jeres interesseområde, men uanset hvad, vil I få et bedre indblik i EU´s arbejde ”bag dørene”.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.498,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Bruxelles, 4 dage/3 nætter
  • Fly København – Bruxelles t/r
  • Overnatning på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: