4 dage
Med tog
Fra 1.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Foruden besøg på eksempelvis chokoladeproduktion, ølproduktion samt Tintin museet ,Centre Belge de la Bande Dessinée, er det naturligvis oplagt at besøge EU institutionerne samt NATO under opholdet i Bruxelles.

Mod syd findes den berømte Manneken Pis, der er en statue af en dreng, der tisser på et gadehjørne. Bruxelles' restaurationsområde ligger på Rue des Bouchers (Slagtergaden) nær Grand Place.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Det faglige besøgsprogram om EU, afhænger meget af jeres interesseområder. Fagligt indhold kan f.eks. være et af følgende emner; udvidelsen mod Øst, miljø, landbrugets rolle i EU. Besøget omfatter en kort rundvisning i Plenarsalen samt møder med forskellige repræsentanter og lobbyister indenfor jeres interesseområde.
Udbyttet af besøget er derfor helt afhængig af jeres interesseområde, men uanset hvad, vil I få et bedre indblik i EU´s arbejde ”bag dørene”.

Vi anbefaler at besøge Parlamentarium, som byder på en spændende multimedie udstilling, som fortæller om ideologien bag dannelsen af EU og hvordan den fungerer i dag. Det er også muligt at give jeres eget bud på, hvordan fremtiden kan se ud. Et godt og informativt besøg, hvor der er mulighed for at gå frem i eget tempo. Dette besøg er et ”must” for grupper, der besøger EU institutionerne. Beregn 1,5 time til besøget.

Prisen er inklusiv

  • Bruxelles, 4 dage/3 nætter
  • Fly København – Bruxelles t/r
  • Overnatning på hostel

    Fra 1.395,- med tog
    Fra 1.445,- med bus
    Fra 1.995,- med fly

Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Hvis I planlægger besøget til Parlamentarium'et i god tid, vil der være mulighed for at tilmelde sig og deltage i et rollespil, hvor I selv kan prøve at være MEP’er. Gratis entré.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Nikolaj Bjørn Marcussen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top