6 dage
Med bus
Fra 2.128,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Foruden besøg på eksempelvis chokoladeproduktion, ølproduktion samt Tintin museet ,Centre Belge de la Bande Dessinée, er det naturligvis oplagt at besøge EU institutionerne samt NATO under opholdet i Bruxelles.

Mod syd findes den berømte Manneken Pis, der er en statue af en dreng, der tisser på et gadehjørne. Bruxelles' restaurationsområde ligger på Rue des Bouchers (Slagtergaden) nær Grand Place.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Det faglige besøgsprogram om EU, afhænger meget af jeres interesseområder. Fagligt indhold kan f.eks. være et af følgende emner; udvidelsen mod Øst, miljø, landbrugets rolle i EU. Besøget omfatter en kort rundvisning i Plenarsalen samt møder med forskellige repræsentanter og lobbyister indenfor jeres interesseområde.
Udbyttet af besøget er derfor helt afhængig af jeres interesseområde, men uanset hvad, vil I få et bedre indblik i EU´s arbejde ”bag dørene”.

Vi anbefaler at besøge Parlamentarium, som byder på en spændende multimedie udstilling, som fortæller om ideologien bag dannelsen af EU og hvordan den fungerer i dag. Det er også muligt at give jeres eget bud på, hvordan fremtiden kan se ud. Et godt og informativt besøg, hvor der er mulighed for at gå frem i eget tempo. Dette besøg er et ”must” for grupper, der besøger EU institutionerne. Beregn 1,5 time til besøget.

Prisen er inklusiv

  • Bruxelles, 6 dage/3 nætter
  • Privat bus til Bruxelles t/r
  • Overnatning på hostel
  • Bus til rådighed under opholdet

    Fra 2.540,- med tog
    Fra 2.128,- med bus
    Fra 3.448,- med fly

Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Hvis I planlægger besøget til Parlamentarium'et i god tid, vil der være mulighed for at tilmelde sig og deltage i et rollespil, hvor I selv kan prøve at være MEP’er. Gratis entré.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk

Værd at vide om Bruxelles

Få info og fakta om studierejsen til Bruxelles lige her!

Oplev det grandiose Grand Place på jeres studietur til Bruxelles

Grand Place er Bruxelles' imponerende centrale torv og en del af UNESCO's Verdensarvsliste. Pladsen er verdensberømt for sin enestående historiske arkitektur og smukke bygninger, der udgøres af velbevarede laugshaller fra det 17. århundrede, det flotte gotiske rådhus fra det 15. århundrede og det overdådige Maison du Roi, der tidligere har været ejet af den magtfulde tysk-romerske kejser og spanske konge, Charles V. I nærheden finder I den berømte og yderst charmerende bronzestatue, Manneken Pis, der ganske enkelt forestiller en lille dreng, der tisser ned i en fontæne.

Bruxelles Grand Place

Bruxelles er EU’s og NATO’s højborg

Bruxelles er hovedsæde for flere vigtige internationale institutioner, der er koncentreret omkring Europakvarteret. På jeres studietur til Bruxelles har I mulighed for blandt andet at besøge det imponerende EU-Parlament og Europa-Kommissionen, hvor I kan få en dybdegående forståelse af EU's funktion og historie. Derudover er Bruxelles også hjemsted for NATO’s hovedkvarter, som I ligeledes har mulighed for at besøge.
Bruxelles EU

Bruxelles’ museer: Kunst og ikoniske tegneseriefigurer

I Bruxelles er der en lang række unikke museumsoplevelser, som alle er et besøg værd. Magritte Museum er en fortryllende rejse ind i surrealismens verden med René Magrittes malerier, der udfordrer virkelighedens grænser. BELvue Museum giver et fascinerende indblik i Belgien og dets historie. Under jeres studietur i Bruxelles kan I også tage på en udflugt til Waterloo og besøge slagmarken, hvor Napoleon på berømt vis blev besejret i 1815. Mange af de mest ikoniske tegneserie-universer stammer fra Belgien. Comic Strip Center i Bruxelles hylder Belgien som tegneseriernes fødested og præsenterer et livligt og farverigt univers fra kendte tegneserier. Gå heller ikke glip af en udflugt til Hergé Museet, der hylder den berømte tegneserieskaber Hergé og hans ikoniske karakterer som Tintin.
Bruxelles Park

Smag på Bruxelles' og Belgiens smagfulde lækkerier

Belgien er i dén grad også kendt internationalt for sine udsøgte specialiteter, som I naturligvis bør smage på i løbet af jeres studietur til Bruxelles. Prøv for eksempel de berømte belgiske vafler eller traditionelle belgiske retter som moules frites og carbonade flamande. Glem ikke at få en bid af den lækre belgiske chokolade. I kan endda besøge en chokoladefabrik og få et nærmere indblik i chokoladeproduktionen. Derudover præsenterer Belgien stolte øltraditioner og højt specialiserede bryggerier, som der også er mulighed for at besøge nogle af.

Bruxelles Belgisk Flag
faq

Hvordan kommer vi til/fra lufthavnen?

Bruxelles lufthavnen (Zaventem) ligger ca. 15 km fra centrum. Transporten til og fra Bruxelles kan ske med enten taxi, tog, lufthavnsbus eller en lejet bus. Der går tog fra lufthavnen til Gare du Nord og Gare Centrale i Bruxelles ca. hvert 15. minut. Køretiden er ca. 15 minutter. Hvis I ikke har mulighed for at opbevare bagagen på hotellet, kan I opbevare den i bagagebokse på Gare Centrale. Der er også gode forbindelser med tog til resten af Belgien fra Gare Centrale.

Bestiller I bustransfer hjemmefra, står der en bus klar til jer når I ankommer i lufthavnen. På den måde kan I hurtigt komme ud og opleve byen (priser pr. forespørgsel). Dette kan være en god idé at tilkøbe, hvis I flyver til Charleroi lufthavn med Ryanair, som ligger ca. 58 km fra centrum.

HVORDAN KOMMER VI RUNDT MED OFFENTLIG TRANSPORT?

For hurtigt at komme omkring i Bruxelles, kan I vælge at benytte metroen. Denne kører dagligt mellem kl. 06.00 og kl. 24.00. Billetter kan købes ved billetlugerne, på metrostationerne eller på togstationerne.

Hvordan arrangerer man et besøg på EU parlamentet?

Europa-Parlamentet (EU besøgscenter) er åbent alle dage undtagen helligdage. Entré er gratis (max 32 personer) og gruppen kan tilmelde sig her. Hvis I planlægger besøget i god tid, vil der være mulighed for at tilmelde sig og deltage i et rollespil, hvor I selv kan prøve at være MEP’er.

KAN I HJÆLPE MED ANDET END FLY OG OVERNATNING?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken, dog er der få ting som f.eks. EU parlamentet, man selv skal booke besøg til. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Hvad skal vi opleve i Bruxelles?

Bruxelles byder på mange spændende oplevelser. Lær f.eks. om chokoladeproduktion eller ølproduktion, besøg Tintin museet, Centre Belge de la Bande Dessinée, EU institutionerne samt NATO.

Vi skræddersyer studierejser til Bruxelles lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Bruxelles, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top