Søg
Søg
Det belgiske flag svajer i vinden i Bruxelles

Belgien - Bruxelles

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.498,-

Varighed: 5 dage

I hjertet af Bruxelles ligger Grand Place, der uden tvivl er Europas smukkeste plads. Rundt om Grand Place finder I museer, arkitektoniske skatte og diverse mærkværdigheder, der vil være oplagte seværdigheder på en studierejse.

Foruden besøg på eksempelvis chokoladeproduktion, ølproduktion samt Tintin museet Centre Belge de la Bande Dessinée, er det naturligvis oplagt at besøge EU institutionerne samt NATO under opholdet i Bruxelles.

Mod syd er den berømte Manneken Pis, der er en statue af en dreng, der tisser på et gadehjørne. Bruxelles restaurations-område ligger på Rue des Bouchers (Slagtergaden) nær Grand Place.

Det faglige besøgsprogram om EU, afhænger meget af jeres interesseområder. Fagligt indhold kan f.eks. være et af følgende emner; udvidelsen mod Øst, miljø, landbrugets rolle i EU. Besøget omfatter en kort rundvisning i Plenarsalen samt møder med forskellige repræsentanter og lobbyister indenfor jeres interesseområde.
Udbyttet af besøget er derfor helt afhængig af jeres interesseområde, men uanset hvad, vil I få et bedre indblik i EU´s arbejde ”bag dørene”.

Vi anbefaler endvidere at besøge Parlamentarium, som byder på en spændende multimedie udstilling, som fortæller om ideologien bag dannelsen af EU og hvordan den fungerer i dag. Det er også muligt at give jeres eget bud på, hvordan fremtiden kan se ud. Et godt og informativt besøg, hvor der er mulighed for at gå frem i eget tempo. Dette besøg er et ”must” for grupper, der besøger EU institutionerne. Beregn 1½ time til besøget.
Hvis I planlægger besøget i god tid før, vil der være mulighed for at tilmelde sig og deltage i et rollespil, hvor I selv kan prøve at være MEP’er. Gratis entré.


Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.498,-


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Bruxelles, 4 dage/3 nætter
  • Fly København – Bruxelles t/r
  • Overnatning på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: