5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.950,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Byen er ret flad og let at gå rundt i. Her er en veludviklet infrastruktur med busser og sporvogne, og man kommer nemt rundt for relativt få penge. Byen er i dag en moderne by, der samtidig har bevaret meget af sin gamle historie og arkitektur. Byens historie går tilbage til 1200-tallet og gennem de fleste år har byen været styret af forskellige andre nationer. Letland blev endelig selvstændigt igen i 1991.

Det er hyggeligt at slentre rundt i de snævre gader i Vecriga, som er byens gamle bydel og findes på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Her oser af atmosfære og her finder man i de brostensbelagte gader en blanding af gamle kirker, katedraler, shopping, restauranter og barer. Her er smukke pladser og byen er omkranset af flere grønne parker, hvor man kan tage sig et tiltrængt hvil.

Byen er kendt for sine mange bygninger bygget i Jugendstil/Art Nouveau. Her findes hele kvarterer med bygninger bygget i denne arkitektur. Byen byder på moderne bygninger og et bevis på dette er bl.a. det 368½ meter høje TV-tårn, som man kan komme op i.

Er man til markeder, ligger der et stort ét ved de fem Zeppelin-hangarbygninger, hvor man kan købe det bedste af lokale friske fødevarer – lige fra frugt og grøntsager til fisk, kød og kager. De fem hangarer blev i 1930’erne brugt til luftskibe, men huser i dag hundredvis af stande og er tilsammen Østeuropas største marked.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Riga 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Riga t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Tag på en guidet tur til Moskva-distriktet og den jødiske Ghetto, hop på en sporvogn og tag ud og spis hvor de lokale spiser, eller tag en dagstur på cykel ud til kystbyen Jurmala.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Til top