Søg
Søg
Riga, Letland
Studietur

Letland - Riga

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.950,-

Varighed: 5 dage

Riga er, med et charmerende miks af gamle bygninger og ny arkitektur samt en spændende historie, et oplagt mål til en studierejse.

Riga har lidt over 700.000 indbyggere og er hovedstaden i Letland. Byen er (set i forhold til mange andre hovedstæder) ikke speciel stor, og mange seværdigheder kan opleves på gåben. Riga er delt af floden Daugava, som udmunder i Rigabugten i den sydøstlige del af Østersøen.

Byen er ret flad og let at gå rundt i. Her er en veludviklet infrastruktur med busser og sporvogne, og man kommer nemt rundt for relativt få penge. Byen er i dag en moderne by, der samtidig har bevaret meget af sin gamle historie og arkitektur. Byens historie går tilbage til 1200-tallet og gennem de fleste år har byen været styret af forskellige andre nationer. Letland blev endelig selvstændigt igen i 1991.

Det er hyggeligt at slentre rundt i de snævre gader i Vecriga, som er byens gamle bydel og findes på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Her oser af atmosfære og her finder man i de brostensbelagte gader en blanding af gamle kirker, katedraler, shopping, restauranter og barer. Her er smukke pladser og byen er omkranset af flere grønne parker, hvor man kan tage sig et tiltrængt hvil.

Byen er kendt for sine mange bygninger bygget i Jugendstil/Art Nouveau. Her findes hele kvarterer med bygninger bygget i denne arkitektur. Byen byder på moderne bygninger og et bevis på dette er bl.a. det 368½ meter høje TV-tårn, som man kan komme op i.

Er man til markeder, ligger der et stort ét ved de fem Zeppelin-hangarbygninger, hvor man kan købe det bedste af lokale friske fødevarer – lige fra frugt og grøntsager til fisk, kød og kager. De fem hangarer blev i 1930’erne brugt til luftskibe, men huser i dag hundredvis af stande og er tilsammen Østeuropas største marked.


Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.950,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Riga 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Riga t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: