Søg
Søg
Cykler på en bro ved kanalerne i Amsterdam, Holland
Studietur

Holland - Amsterdam

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.395,-

Varighed: 5 dage

Amsterdam, der med sine godt 800.000 indbyggere er Hollands største by, er fyldt med charme døgnet rundt. Om I er til museer, historie, kunst, mad og vin eller bare at gå rundt og mærke den afslappede stemning, så er her masser af muligheder.

Amsterdam er en af Europas smukkeste storbyer - og her er få biler på gaderne, men til gengæld tusindvis af cyklister. Amsterdam, der kun er ca. halv størrelse af København, har ca. 400 km cykelstier. Det er nemt at komme rundt enten på cykel, på gåben eller med sporvogn. I de mange brostensbelagte gader, der forbinder de mange hyggelige kanaler, bevæger bilerne sig langsomt og lader til enhver tid cyklister og fodgængere have førsteret til at passere.

Der hersker i det hele taget en utrolig hyggelig og afslappet stemning i byen. De lokale virker glade og til at have den holdning, at det hele nok skal gå! Her er mange unge mennesker og turister fra hele verden, der drages af den ’cool’ stemning.
Amsterdam byder på mange museer og som nogle af de mest kendte kan nævnes Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum. Byen er fyldt med kunstmuseer med kunst i verdensklasse, så her er rig mulighed for at fordybe jer i det ene kunstmuseum efter det andet.

I kan også tage hul på en anden form for museer, som f.eks. Anne Franks museum, der byder på både historie og museum i ét. En fortælling om den jødiske pige, der igennem sine dagbøger, byder os andre ind i, hvordan livet i skjul var for en jødisk familie under 2. verdenskrig. Eller Van Loon museum, der er et kanalhus bygget i 1672, og hvor den rige familie Van Loon, der var med til at starte Øst-Indisk-Company, boede igennem flere generationer fra 1884 til 1945. Amsterdam er i det hele taget fyldt med historie, så er I historieinteresserede, er der nok at tage fat på.

En god måde at se Amsterdam på er også at tage en kanalrundfart, hvor I ser byen fra vandsiden og samtidig bliver informeret om Amsterdams historie, bygninger, gader og pladser, I passerer. Byen er fyldt med charmerende huse og storslået ny arkitektur. Her findes en lang række spændende bygninger lige fra 1500-tallet til det 21. århundrede.

Vi skal heller ikke glemme de mange hyggelige spisesteder i alle prisklasser. Især i området ’The 9 Straatjes’ – de 9 gader – finder I både små økologiske spisesteder, kaffebarer, trendy restauranter og hyggelige barer. Her mødes folk over en kop kaffe, en god middag eller et par øl. Er I til shopping, er kvarteret omkring de 9 gader heller ikke til at komme uden om. Her kan I powershoppe i små sjove butikker med stil og særpræg, i nogle af de mange vintagebutikker eller i de større kædebutikker – valget er jeres!


Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.395,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Amstedam, 5 dage/3 nætter
  • Bus København - Amsterdam t/r
  • Overnatning på hostel
  • Bus til rådighed under opholdet
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: