5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.698,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I forbindelse med verdensudstillingen i 1998 undergik et kedeligt industriområde langs Tejo-floden en forvandling til et ultramoderne byområde, Parque das Nacoes med en futuristisk arkitektur, der står i stor kontrast til Lissabons gamle kvarterer. Her er der i dag boliger til 5.000 mennesker, en stor marina og ikke mindst et kæmpemæssigt oceanarium, der er et af verdens største akvarier med en undersøisk verden af hajer, rokker og fisk i alle størrelser og farver

På højene rundt om centrum af Lissabon ligger de to gamle kvarterer, Alfama og Bairro Alto, der stadig bærer præg af en ældre tid med deres snævre, brolagte gader og små skæve huse, hvoraf nogle er fint udsmykket med kakler. Her ligger også utallige fado-restauranter, hvor man kan høre den meget melankolske, traditionelle portugisiske sang.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Virksomheden Seth vil være en oplagt virksomhed at besøge i Lissabon. Seth arbejder med bygninger, broer og infrastruktur og er beliggende i udkanten af Lissabon. Virksomheden blev grundlagt i 1933 af det danske firma Højgaard og Schultz.
Firmaet arbejder blandt andet for det offentlige, det private, Portugals luftvåben og NATO.
Der vil være mulighed for at specialisere besøget indenfor beton, vandtanke, konstruktion og olietilførselssystemer til skibe og fly.

Et andet spændende besøg kunne være hos en af de større producenter af øl og vand i Portugal og beliggende ca. 25 km fra Lissabon

Vi kan arrangere et besøg på en vingård - et spændende besøg ved vinproducenten Quinta do Sanguinhal, beliggende i utrolig smukke omgivelser nær Bombarral.

Andre udflugter i og omkring Lissabon kunne være en cykeltur Lissabon med guide, et besøg i
Parque da Nacões - Expo-området eller en bustur til Sintra, Cascais og Estoril.

Prisen er inklusiv

  • Lissabon 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København eller Billund – Lissabon t/r
  • Overnatning i flersengsværelse inkl. morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Vi anbefaler en guidet cykeltur, hvor I oplever byen på en anderledes måde med pulsen lidt oppe og vind i håret – en meget overkommelig tur for alle. Turen starter på toppen af Park Eduardo Vll og går ned igennem den centrale bydel, langs havnefronten og ender i Belém. Undervejs fortæller guiden om byen og dens historie. I gør stop ved eksempelvis: Marquês de Pompal Square, Avenida da Liberdade, Restauradores square, Rossio square, The docks ved 25. april broen, Torre de Belém og mange andre. Turen tager ca. 3 - 3,5 time.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk

Værd at vide om Lissabon

Få info og fakta om studierejsen til Lissabon lige her!

Få hjælp til at skræddersy jeres studietur til Lissabon

Planlægningen af en lærerig studietur til Lissabon, Portugals hovedstad, kan virke som en udfordrende opgave, fordi der er så mange muligheder, men hos Jysk Rejsebureau er vi klar til at gøre processen nem og overskuelig for jer. Vi hjælper nemlig med det hele – lige fra fly og overnatninger til transport ved ankomst og afrejse.

Vi kan også arrangere entrebilletter til lokale attraktioner, faglige oplevelser og spændende dagsture. Med andre ord skræddersyer vi jeres studietur til Lissabon, så den passer præcis til jeres ønsker og behov.
Lissabon

Oplev Lissabon fra toppen på jeres studietur

Lissabon ligger på syv bakker, og det giver byen en helt særlig charme og panoramaudsigt. På jeres studietur til Lissabon er det derfor et must at besøge byens højdepunkter, eller Miradouros, der vil give jer et godt udkig over byen. Uanset hvor I befinder jer i byen, er der altid en Miradouro i nærheden, der venter på at blive udforsket. I kan f.eks. besøge det historiske Castelo de Sâo Jorge, der troner på byens højeste bakke. Herfra kan I nyde en spektakulær udsigt over Lissabon og floden Tejo. Fortsæt derefter jeres tur til Santa Justa Elevator, som er en imponerende elevator bygget i stil med Eiffeltårnet. Den forbinder bydelene Baixa og Bairro Alto, og på toppen finder I en hyggelig café, hvor I kan nyde en forfriskning.
Lissabon

Tag på studietur til Lissabon, og hop på sporvognen

Lissabon er kendt for mange ting, men en af de mest ikoniske ting er uden tvivl byens gule sporvogne, som du finder i gadebilledet. Sporvognene er ikke bare et praktisk transportmiddel, men de er også en seværdighed i sig selv. På jeres studietur til Lissabon er det derfor et absolut must at opleve byen fra en af sporvognene. De snor sig gennem byens smalle, brostensbelagte gader og op og ned ad de syv bakker, og det giver jer en helt unik mulighed for at opleve byens puls og charme på nærmeste hold. Så hop på sporvognen, læn jer tilbage og nyd turen gennem Lissabons charmerende gader.
Lissabon

Læg vejen forbi Lissabons gamle kvarterer

På enhver studietur til Lissabon er det oplagt at gå på opdagelse i byens mange unikke kvarterer, der hver især byder på sin egen charme og historie. To af dem er Alfama og Bairro Alto. Alfama er Lissabons ældste kvarter, og området udstråler en helt særlig atmosfære med sine smalle, snoede gader, farverige huse og traditionelle fado-barer. Her kan I virkelig mærke byens historie og kultur, mens I vandrer rundt i de brolagte gader. Bairro Alto er et andet must-visit-kvarter på jeres studietur til Lissabon. Om dagen er det et roligt område med hyggelige caféer og butikker, men om aftenen omdannes det til et livligt nattelivsdistrikt, hvor både lokale og turister mødes for at nyde byens pulserende atmosfære.
Gadebillede i Lissabon i Portugal
faq

KAN I HJÆLPE MED AT PLANLÆGGE VORES REJSE?

Ja, hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi studierejsen til jer, helt efter jeres behov og ønsker.

Kan man drikke vandet fra hanen i Lissabon?

I vil opleve at det kan smage af klor, men man kan sagtens drikke vandet direkte fra hanen. Drikker I fra hanen sparer I også på forbruget af plastikflasker.

Giver man drikkepenge i Lissabon?

Drikkepenge er normalt ikke nødvendigt. Kun ved ekstra ekstra god service.

HVAD ER MUST SEES I Lissabon?

Lissabon er bygget på og omkring 7 høje, de såkaldte miradouros, og herfra har man en fantastisk udsigt ud over byens tage. Man bør også se det storslåede slot og fæstningsruinen Castello de Sâo Jorge og Santa Justa Elevator, som forbinder bydelene Baixa og Bairro Alto.

Vi skræddersyer studierejser til Lissabon lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Lissabon, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top