5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.698,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I forbindelse med verdensudstillingen i 1998 undergik et kedeligt industriområde langs Tejo-floden en forvandling til et ultramoderne byområde, Parque das Nacoes med en futuristisk arkitektur, der står i stor kontrast til Lissabons gamle kvarterer. Her er der i dag boliger til 5.000 mennesker, en stor marina og ikke mindst et kæmpemæssigt oceanarium, der er et af verdens største akvarier med en undersøisk verden af hajer, rokker og fisk i alle størrelser og farver

På højene rundt om centrum af Lissabon ligger de to gamle kvarterer, Alfama og Bairro Alto, der stadig bærer præg af en ældre tid med deres snævre, brolagte gader og små skæve huse, hvoraf nogle er fint udsmykket med kakler. Her ligger også utallige fado-restauranter, hvor man kan høre den meget melankolske, traditionelle portugisiske sang.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Virksomheden Seth vil være en oplagt virksomhed at besøge i Lissabon. Seth arbejder med bygninger, broer og infrastruktur og er beliggende i udkanten af Lissabon. Virksomheden blev grundlagt i 1933 af det danske firma Højgaard og Schultz.
Firmaet arbejder blandt andet for det offentlige, det private, Portugals luftvåben og NATO.
Der vil være mulighed for at specialisere besøget indenfor beton, vandtanke, konstruktion og olietilførselssystemer til skibe og fly.

Et andet spændende besøg kunne være hos en af de større producenter af øl og vand i Portugal og beliggende ca. 25 km fra Lissabon

Vi kan arrangere et besøg på en vingård - et spændende besøg ved vinproducenten Quinta do Sanguinhal, beliggende i utrolig smukke omgivelser nær Bombarral.

Andre udflugter i og omkring Lissabon kunne være en cykeltur Lissabon med guide, et besøg i
Parque da Nacões - Expo-området eller en bustur til Sintra, Cascais og Estoril.

Prisen er inklusiv

  • Lissabon 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København eller Billund – Lissabon t/r
  • Overnatning i flersengsværelse inkl. morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Vi anbefaler en guidet cykeltur, hvor I oplever byen på en anderledes måde med pulsen lidt oppe og vind i håret – en meget overkommelig tur for alle. Turen starter på toppen af Park Eduardo Vll og går ned igennem den centrale bydel, langs havnefronten og ender i Belém. Undervejs fortæller guiden om byen og dens historie. I gør stop ved eksempelvis: Marquês de Pompal Square, Avenida da Liberdade, Restauradores square, Rossio square, The docks ved 25. april broen, Torre de Belém og mange andre. Turen tager ca. 3 - 3,5 time.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top