Søg
Søg
Bangkok, Thailand

Thailand - Bangkok

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 4.950,-

Varighed: 7 dage

17 millioner mennesker bor side om side i denne fantastiske by der har så meget at byde på, at man aldrig bliver færdig. 24 timer i døgnet kan man finde gadekøkkener, shopping, markeder, parker, og interessante mennesker. Bangkoks tempo, historie, arkitektur og kultur møder man så snart man træder ud på gaden. Udforsk byen på cykel, i tuktuk, på gåben og i longtail båd. Glæd jer.

Blandt de største highlights i Bangkok er Det kongelige palæ, Grand Palace, Wat Pho templet med den liggende Buddha, det fantastiske Chinatown som man aldrig bliver træt af, smukke parker og eksotiske markeder - og så selvfølgelig den thailandske kultur. Oplevelserne i Bangkok er uendelige.

En cykeltur i Bangkok er et absolut must – det er en fantastisk måde at udforske byen på og opleve den thailandske kultur på helt tæt hold. Det anbefales dog at tage med en guide rundt, der er bekendt med trafikken i Bangkok. Læs mere om cykelturen her eller se en video fra cykelturen.

På studieturen skal man forbi templet Wat Pho, som er Bangkoks varmemærke, og verdens største liggende Buddha, som er 15 meter høj og imponerende 43 meter lang. Ved Wat Pho vil man sikkert opleve buddhistiske munke som kommer forbi med ofregaver til Buddha. Oplevelsen af Wat Po er unik, der er en ro som ellers kan være svært at finde i millionbyen.

I gå afstand derfra ligger Grand Palace, bygget i 1782 og i mere end 150 år har det været hjem for den Thailandske konge. Thaierne har enorm respekt for deres konge og i et lande med mange militærkup og politiske problemer har befolkningen største tiltro til deres konge selvom han ingen politisk magt har.

Chinatown er et kapitel for sig. Der er så mange gadekøkkener, sjove forretninger, markeder, dufte og lyde at det ofte slår benene væk under en.

Ønsker man en rolig start på dagen kan en morgentur i en af de mange parker være en befriende, men også spændene oplevelse. Tager man eksempelvis i Lumphini park en tidlig morgen, kan man opleve flere hundrede thaiere dyrke fælles morgen gymnastik og tai chi imens solen stiger op over byen stille vågner i baggrunden, en fantastisk start på dagen.

Det Thailandske køkken er kendt verden over og derfor anbefaler vi at tage på et Thai madlavningskursus, det giver en inspiration til et anderledes madvalg, men også fordi en stor del af at rejse i Thailand er at spise de mange retter som vi sjældent får i Danmark.

Thailand byder på flere muligheder for frivilligt arbejde f.eks. med elefanter, der er unikke trekking områder nord for Bangkok og man kan møde mange lokale minoriteter i regnskovene, eller man kan vælge at tage med en parkranger på arbejde i en af nationalparkerne.

Syd for Bangkok er det mere strandene der trækker og de findes i ren Robinson Crusoe stil til de store masseturistede strande omkring Phuket. En fællesnævner for mange af områderne er at Thailand byder på nogle helt unikke dykkersteder med et unikt undervandsliv.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vores gode samarbejdspartner, har et servicecenter i Bangkok. Her kan man få vejledning og gode råd om Bangkok og Thailand, på stedet, samt hjælp til eksempelvis genbestilling af flybilletter, køb af togbilletter, ture mv.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 4.950,-


Priseksempel

  • Bangkok 7 dage/5nætter
  • Flybillet t/r København - Bangkok
  • Overnatning på budgetklasse hotel i dobbeltværelse
  • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: