7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 4.950,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Blandt de største highlights i Bangkok er det kongelige palæ, Grand Palace, Wat Pho templet med den liggende Buddha, det fantastiske Chinatown, som man aldrig bliver træt af, smukke parker og eksotiske markeder - og så selvfølgelig den thailandske kultur. Oplevelserne i Bangkok er uendelige.

En cykeltur i Bangkok er et absolut must – det er en fantastisk måde at udforske byen på og opleve den thailandske kultur på helt tæt hold. Det anbefales dog at tage med en guide rundt, der er bekendt med trafikken i Bangkok. Læs mere om cykelturen her eller se en video fra cykelturen.

På studieturen skal man forbi templet Wat Pho, som er Bangkoks varemærke, og verdens største liggende Buddha, som er 15 meter høj og imponerende 43 meter lang. Ved Wat Pho vil man sikkert opleve buddhistiske munke, som kommer forbi med offergaver til Buddha. Oplevelsen af Wat Po er unik, og der er en ro som ellers kan være svær at finde i millionbyen.

I gåafstand derfra ligger Grand Palace, bygget i 1782 og i mere end 150 år har det været hjem for den Thailandske kongefamilie. Thaierne har en enorm respekt for deres konge og i et lande med mange militærkup og politiske problemer, har befolkningen den største tiltro til deres konge, selvom han reelt ingen politisk magt har.

Chinatown er et kapitel for sig. Der er så mange små gaderestauranter, sjove forretninger, markeder, dufte og lyde, at det ofte slår benene væk under en.

Ønsker man en rolig start på dagen kan en morgentur i en af de mange parker være en befriende, men også spændene oplevelse. Tager man eksempelvis i Lumphini park en tidlig morgen, kan man opleve flere hundrede thaier dyrke fælles morgengymnastik og Tai Chi mens solen stiger op over byen, som stille vågner i baggrunden - en fantastisk start på dagen.

Det Thailandske køkken er kendt verden over og derfor anbefaler vi at tage på et Thai madlavningskursus, det giver inspiration til et anderledes madvalg, men også fordi en stor del af at rejse i Thailand er at prøve de mange spændende retter, som landet er så kendt for.

Thailand byder på flere muligheder for frivilligt arbejde f.eks. med elefanter, der er unikke trekking områder nord for Bangkok og man kan møde mange lokale minoriteter i regnskovene, eller man kan vælge at tage med en parkranger på arbejde i en af nationalparkerne.

Syd for Bangkok er det mere strandene, der trækker, og de findes i alt fra ren Robinson Crusoe stil til de store masseturistede strande omkring Phuket. En fællesnævner for mange af områderne er, at Thailand byder på nogle helt unikke dykkersteder med et unikt undervandsliv.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vores gode samarbejdspartner, har et servicecenter i Bangkok. Her kan man få vejledning og gode råd om Bangkok og Thailand på stedet, samt hjælp til eksempelvis genbestilling af flybilletter, køb af togbilletter, ture mv.

Prisen er inklusiv

  • Bangkok 7 dage/5nætter
  • Flybillet t/r København - Bangkok
  • Overnatning på budgetklasse hotel i dobbeltværelse
  • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Efter en lang dag med masser af indtryk i Bangkoks gader, er en af de helt store og gratis oplevelser en tur op i Skybar. Det er en udendørs bar, der ligger på 63. etage med en ubeskrivelig udsigt ud over byen. Tag ud på Lumpini Park Stadium og se Thaiboksning – en rigtig spændende og anderledes oplevelse. Prøv en billig gaderestaurant, når aftensmaden skal indtages. Maden er helt unik og smager fantastisk og så er det en stor kulturel oplevelse, hvor du møder den thailandske kultur i øjenhøjde.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

vipo|jr.dk
Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

lakl|jr.dk
Til top