11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Sydney er med sine knap 4,4 millioner indbyggere Australiens største by og hovedstad i delstaten New South Wales. Byen blev i 1788 grundlagt som en fangekoloni af de første britiske bosættere. Før de britiske bosættere ankom, var området ved Sydney beboet af aboriginere igennem titusinder af år.

Sydney er en moderne storby med hundredetusinder af biler, hvilket ofte giver omfattende trafikpropper i myldretiden. Som kontrast til den travle trafik, finder man mange parker og rekreative områder i byen. Her slapper australierne af med picnics, hundeluftning, boldspil og hvis de har noget specielt at fejre.

Sydneys mange strande, bl.a. de kendte Bondi Beach og Manly Beach, byder på kridhvidt sand og gode surf bølger. Man finder også mange små strande og bugter med roligt vand og her er rig mulighed for at holde formen ved lige på nogle af de mange stier, der er lavet på klippekanterne langs strandene.

Kulturelt har Sydney meget at byde på. Lige fra Operahusets smukke operaer, de sidste nye Broadway Shows og internationale balletkompagnier til små spillesteder med både internationale og lokale kunstnere.

Om man er til historie, de specielle australske dyr, kunst eller noget helt fjerde findes der desuden et stort udvalg af museer, hvor man kan fordybe sig i sine interesser.
Søger I alternative oplevelser kan vi bl.a. anbefale ”climb the bridge”, hvor I kan komme op og gå på toppen af Harbour Bridge, en tur op i det 309 meter høje Sydney Tower med den bedste udsigt ud over byen eller et cruise rundt i Sydneys store havneområde.

I kan f.eks. også tage en dag ud til Blue Mountains, som er en sandstens-bjergkæde 100 km vest for Sydney og hvis højeste punkt er 1200 meter over havets overflade. Eller I kan hoppe på toget ned til Cronulla Beach og få jer en svømmetur i havvandspool og opleve en dag med surferliv og bohemestemning på de mange caféer. Fra Cronulla kan man tage en lille færge over til Royal National Park, hvor I finder over 100 km vandrestier. Mulighederne er mange!

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Sydney, 11 dage/8 nætter
  • Flybillet København - Sydney t/r
  • Overnatning på hostel centralt i sydney


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Der er mange ’gratis’ oplevelser i Sydney. Lige fra flotte naturoplevelser ved de smukke kyster og i nationalparkerne til farverige markeder, gratis koncerter (oftest i weekenderne) og gratis adgang til de mange museer.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

vipo|jr.dk
Til top