5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.198,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Paris er Frankrigs hovedstad og ligger ved Seinen i det nordlige Frankrig, i hjertet af regionen Île-de-France. Under to timer væk i fly fra København ligger denne skønne hovedstad som i manges øjne er kærlighedens by og her findes et hav af oplevelser i både midtbyen og lige uden for.

Med over 30 millioner udenlandske besøgende hvert år er Paris en af de mest populære turistdestination i verden.

Byen har adskillige vartegn og turistattraktioner uanset om det er arkitektur, historie, religion, kunst eller kultur, der står på skemaet. Oplev Eiffeltårnet, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Sacré Coeur-kirken, Invalides, Panthéon, Grande Arche, kirken Sainte Chapelle, Pompidou-centret, Moulin Rouge og Opéra Garnier.

Dertil kommer verdenskendte institutioner som Louvre, Musée d'Orsay og Musée National d'Art Moderne og populære parker som Disneyland Resort Paris. Uden for byen findes desuden Versailles og Monet's hus & have.

I kommer nemmest rundt med metro, dog kan de klassiske sightseeing hop-on-hop-off busser, også tage jer vidt omkring. Vil I uden for byen, arrangeres der ofte dagsture.

Har I lidt bedre tid, kan det også anbefales at opleve byen til fods. Så hav praktiske sko med og god tid til at slentre i gaderne, nyde atmosfæren og se det hele i øjenhøjde.

Livet i Paris skal også nydes på de mange caféer. Her kan tiden nemt gå hurtigt, for livet uden for vinduerne er fascinerende at studere, og pludselig er morgenmadens croissant blevet til frokost og frokosten blevet til before dinner drinks.

Er maden i centrum bør I som minimum smage de lokales udgave af baguette, croissant, Coq au Vin, Soufflé, frølår, snegle, Crème brûlée og Crêpes.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Paris er én blandt mange byer, hvor I med det internationale studiekort ISIC vil kunne opnå nogle rabatter. Læs mere om ISIC kortet her og se hvilke rabatfordele ISIC kortet giver i Paris.

Prisen er inklusiv

  • Paris 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Paris t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Køb billetter til museer som f.eks. Louvre hjemmefra, så I undgår alenlange køer.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Katrine Agerkvist Marthinus

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top