5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.458,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Paris er Frankrigs hovedstad og ligger ved Seinen i det nordlige Frankrig, i hjertet af regionen Île-de-France. Under to timer væk i fly fra København ligger denne skønne hovedstad som i manges øjne er kærlighedens by og her findes et hav af oplevelser i både midtbyen og lige uden for.

Med over 30 millioner udenlandske besøgende hvert år er Paris en af de mest populære turistdestination i verden.

Byen har adskillige vartegn og turistattraktioner uanset om det er arkitektur, historie, religion, kunst eller kultur, der står på skemaet. Oplev Eiffeltårnet, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Sacré Coeur-kirken, Invalides, Panthéon, Grande Arche, kirken Sainte Chapelle, Pompidou-centret, Moulin Rouge og Opéra Garnier.

Dertil kommer verdenskendte institutioner som Louvre, Musée d'Orsay og Musée National d'Art Moderne og populære parker som Disneyland Resort Paris. Uden for byen findes desuden Versailles og Monet's hus & have.

I kommer nemmest rundt med metro, dog kan de klassiske sightseeing hop-on-hop-off busser, også tage jer vidt omkring. Vil I uden for byen, arrangeres der ofte dagsture.

Har I lidt bedre tid, kan det også anbefales at opleve byen til fods. Så hav praktiske sko med og god tid til at slentre i gaderne, nyde atmosfæren og se det hele i øjenhøjde.

Livet i Paris skal også nydes på de mange caféer. Her kan tiden nemt gå hurtigt, for livet uden for vinduerne er fascinerende at studere, og pludselig er morgenmadens croissant blevet til frokost og frokosten blevet til before dinner drinks.

Er maden i centrum bør I som minimum smage de lokales udgave af baguette, croissant, Coq au Vin, Soufflé, frølår, snegle, Crème brûlée og Crêpes.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Paris er én blandt mange byer, hvor I med det internationale studiekort ISIC vil kunne opnå nogle rabatter. Læs mere om ISIC kortet her og se hvilke rabatfordele ISIC kortet giver i Paris.

Prisen er inklusiv

  • Paris 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Paris t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Køb billetter til museer som f.eks. Louvre hjemmefra, så I undgår alenlange køer.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk

Værd at vide om Paris

Få info og fakta om studierejsen til Paris lige her!

Paris er lig med kærlighed

Uanset hvilke fordomme der måtte være om franskmænd, så glemmer du dem for en stund, når du ankommer til Frankrigs hovedstad, Paris. Paris er nemlig lig med kærlighed – til det gode liv, kulturen, maden, de gode vine, cafélivet og hinanden. Oplev selv magien på jeres studietur til Paris.
Paris

Fortovskiggeri i kærlighedens by

En studietur til Paris er ikke fuldendt, hvis ikke I oplever det charmerende café-liv, som byen er så berømt for. På de mange fortovscaféer og brede boulevarder kan du sidde i timevis og betragte det pulserende liv, der udspiller sig på gaden. Fra de elegante pariserinder i deres chicke outfits til de travle forretningsfolk på vej til møder. Det er en unik mulighed for at iagttage den parisiske livsstil på tæt hold. På jeres studietur til Paris er det derfor oplagt at slå jer ned på en af byens mange cafeer, mens I lader jer fascinere af det mangfoldige liv. Faktisk er det en hel seværdighed i sig selv, der især bidrager til forståelsen af den franske kultur.

Oplev byens mange verdensberømte seværdigheder

På en studietur til Paris venter der et hav af gode oplevelser. Paris byder nemlig på mange verdenskendte vartegn og turistattraktioner, der spænder bredt over moderne arkitektur, historie, religion, kunst og kultur. Fra det ikoniske Eiffeltårn, der tårner sig op over byens skyline, til den majestætiske Notre Dame, der er et mesterværk af gotisk arkitektur. Gå også en tur ned af den berømte Champs-Elysées, beundr Triumfbuen, og besøg den hellige kirke Sacré Coeur. På jeres studietur til Paris bør I også besøge nogle af byens verdenskendte institutioner som Louvre, Musée d'Orsay og Musée National d'Art Moderne, hvor I kan dykke ned i kunsthistoriens skatte. Og for en dag med sjov og eventyr er Disneyland Paris et must. Paris er en by, der har noget for enhver smag.
Paris

Sæt maden i centrum på jeres studietur til Paris

På en studietur til Paris er det også oplagt at dykke ned i byens kulinariske vidundere. Det franske køkken er berømt for sin raffinerede og lækre mad, og Paris er det perfekte sted at udforske madens verden.

Lige fra de sprøde baguettes og smørbløde croissanter til den rige Coq au Vin, den luftige Soufflé, de eksotiske frølår og ikke mindst de søde delikatesser som Crème brûlée og Crêpes. Hver en bid er en hyldest til det franske køkken og en unik mulighed for at forstå og nyde den parisiske livsstil på jeres studietur til Paris.
Madmarked med friske italienske råvarer i Italiens hovedstad Rom

Dét kan vi hjælpe med på jeres studietur til Paris

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy studieture til Paris, og vi elsker at skabe unikke oplevelser, der passer perfekt til jeres tur. Paris er en af vores egne favoritdestinationer, og vi har stor erfaring med at arrangere studieture til denne fantastiske by. Men hvis I har andre ønsker, så står vores dygtige rejsekonsulenter altid klar til at hjælpe. Måske har I et særligt ønske til en attraktion, en bestemt bydel eller jeres overnatningssted, og så vil vi gøre vores bedste for at opfylde det.
Paris

Vi skræddersyer studierejser til Paris lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Paris, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top