Søg
Søg
Promenade des Anglais
Studietur

Frankrig - Nice

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.495,-

Varighed: 5 dage

Det er ikke for ingenting, at mange rejsende bliver ved med at vende tilbage til Nice. Ud over det fordelagtige klima og byens placering ud til Middelhavet, byder den også på kunst, masser af lækre restauranter og caféer, markeder og mode. Og med dens placering i Provence, er Nice et oplagt udgangspunkt til at udforske det omkringliggende område.

Nice er med sine knap 350.000 indbyggere Frankrigs femtestørste by og en af de mest besøgte byer i Frankrig. Den ligger smukt ved Den Franske Riviera ud til Middelhavet og omkranset af Provencebjergene.

Byen har igennem tusinder af år hørt ind under forskellige herskere og mange folkeslag, som har sat sit præg på området. Grækerne anlagde en handelsstation år 550 f.Kr. og Romerne anlagde i år 154 f.Kr. en hel bydel med templer, thermer, arenaer og amfiteatre.
Her er rig mulighed for at få stillet sin nysgerrighed – om det gælder at tage på blomstermarked, spise på en af de mange restauranter, eller slentre rundt i den gamle bydel og spotte de små niche-butikker med kristne figurer og smukke bemalinger under tagudhængene. For kunstinteresserede er der flere gode museer at vælge imellem.

Nice byder bl.a. også på det årlige karneval i februar måned. I juni måned er der den årlige musikfestival, som egentlig blev skabt af Det Franske Kulturministerium tilbage i 1982 for at tilskynde unge at få interesse for musik.

Man kan også tage på vandreture i bjergene (moderat sværhedsgrad), prøve kræfter med en af de fantastiske cykelruter i området, besøge en parfumeproduktion i den nærliggende by Grasse eller besøge Monaco.

Nice kan besøges året rundt – lange, varme somre og milde vintre er normalen. Det er bare et spørgsmål om at tage en beslutning og komme afsted.


Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Nice 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Nice t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel/budget hotel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: