5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Nice er med sine knap 350.000 indbyggere Frankrigs femtestørste by og en af de mest besøgte byer i Frankrig. Den ligger smukt ved Den Franske Riviera ud til Middelhavet og omkranset af Provencebjergene.

Byen har igennem tusinder af år hørt ind under forskellige herskere og mange folkeslag, som har sat sit præg på området. Grækerne anlagde en handelsstation år 550 f.Kr. og Romerne anlagde i år 154 f.Kr. en hel bydel med templer, thermer, arenaer og amfiteatre.
Her er rig mulighed for at få stillet sin nysgerrighed – om det gælder at tage på blomstermarked, spise på en af de mange restauranter, eller slentre rundt i den gamle bydel og spotte de små niche-butikker med kristne figurer og smukke bemalinger under tagudhængene. For kunstinteresserede er der flere gode museer at vælge imellem.

Nice byder bl.a. også på det årlige karneval i februar måned. I juni måned er der den årlige musikfestival, som egentlig blev skabt af Det Franske Kulturministerium tilbage i 1982 for at tilskynde unge at få interesse for musik.

Man kan også tage på vandreture i bjergene (moderat sværhedsgrad), prøve kræfter med en af de fantastiske cykelruter i området, besøge en parfumeproduktion i den nærliggende by Grasse eller besøge Monaco.

Nice kan besøges året rundt – lange, varme somre og milde vintre er normalen. Det er bare et spørgsmål om at tage en beslutning og komme afsted.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Nice 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Nice t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel/budget hotel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Lej et par rulleskøjter og indtag den berømte ’Promenade des Anglais’ eller pak tasken med en baguette og lidt drikkelse og gå en tur op til den gamle borg ’Parc de La Colline du Chateau’. Ruin er der ikke meget af, men her er til gengæld byens flotteste udsigtspunkt.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Nikolaj Bjørn Marcussen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top