KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Manchester er en relativt ny by og den hurtigst voksende by i England, der i dag tæller mere end en halv million indbyggere i den centrale del. Byen er verdenskendt for sine to fodboldklubber, rivalerne Manchester United og Manchester City. Fodboldstadionet Old Trafford, der oprindeligt blev bygget i 1910, bombet i marts 1941 af det tyske Luftwaffe og genopbygget i 1949, er et velkendt symbol for byen.

Manchester var verdens første industrielle by og en rigtig arbejderby, hvor mange levede under kummerlige forhold. I slutningen af 1800-tallet blev byen centrum for verdens bomuldsfabrikation, men de ansatte i industrien betalte med deres helbred. Sult, sygdomme og arbejdsulykker var dagens orden og de fattige arbejdere i slumkvartererne blev typisk ikke særligt gamle.

I dag er der fart over udviklingen i byen. Fra at være slidt og beskidt har byen udviklet sig til at byde på en kombination af hippe restauranter, klassiske pubber og gode museer. Det tidligere industriområde uden for Manchester centrum er blevet forvandlet til en interessant modernistisk bydel, hvor arkitekterne har fået frit spil til deres kreativitet.

Manchester by er ikke så stor og den er en broget kombination af nyt og gammelt. Her findes mange museer og for de musikinteresserede skal det nævnes, at en række kendte musiknavne kommer netop fra dette område (bl.a. Oasis, 10cc, Take That, The Bee, Simply Red).

Det er nemt at komme rundt i Manchester med Metrolink (byens sporvogne) og det veludviklede netværk af tog og busser.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Manchester 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Manchester t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Tag på en orientalsk og kulinarisk rundtur i China Town eller besøg Museum of Science and Industry, hvor du kommer igennem Manchesters industrielle historie.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk

Værd at vide om Manchester

Få info og fakta om studierejsen til Manchester lige her!

Udforsk Manchesters historiske kvarterer og seværdigheder

Selvom Manchester er ganske overskuelig i sin størrelse, sammenlignet med andre storbyer, har byen stadig en masse at byde på, især omkring centrum. I Castlefield kan I gå på opdagelse i byens industrielle arv og fornemme, hvordan Manchester engang var centrum for industrialiseringen i Storbritannien. Dette tidligere industriområde er nu et smukt og historisk kvarter med kanaler, broer og gamle lagerbygninger.
Manchester

Tag på opdagelse i Northern Quarter

Northern Quarter er et kreativt og bohemeagtigt område, hvor brostensbelagte gader og farverige graffiti møder vintagebutikker og hyggelige caféer. Her kan I gå på opdagelse i de små gallerier og kunstbutikker, der emmer af kreativitet og historie. Besøg her også Manchester Cathedral, en imponerende gotisk kirke med en fascinerende historie, eller tag en tur til Spinningfields-nabolaget og John Rylands Library, der med sin imponerende arkitektur samt unikke samling af gamle bøger og manuskripter vil fortrylle jer.
Bæredygtige studierejser og studieture med Jysk Rejsebureau

Oplev Manchesters stolte fodboldtraditioner

Træd ind i engelsk fodbolds hellige haller på jeres studietur til Manchester, og oplev den intense atmosfære, der er helt ekstraordinær her. Byen er hjemsted for to af Englands mest ikoniske fodboldklubber: Manchester United og Manchester City. På Old Trafford, Manchester Uniteds legendariske stadion, kan I føle fodboldhistoriens vingesus og beundre de imponerende kulisser i “Theatre of Dreams”. På den anden side af byen finder I det topmoderne Etihad Stadium, hvor Manchester Citys stjerner folder sig ud på grønsværen. Uanset hvilken kamp I vælger at opleve, vil I blive grebet af den elektriske stemning og mærke fodboldtraditionens stolte ånd, der løber gennem byens årer.
Manchester

Dyk ned i Manchesters historiske skatkammer

Manchester byder på flere gode muligheder for at dykke ned i byens fascinerende historie og lære om forskellige emner, i løbet af jeres studietur. Besøg Science and Industry Museum, og få et dybere indblik i Manchesters industrielle fortid og teknologiske udvikling. Manchester Museum huser en imponerende samling af antikviteter, arkæologiske fund, dyr og kulturskatte fra hele verden med alt fra egyptiske artefakter til dinosaurskeletter og levende reptiler. Peoples History Museum er dedikeret til arbejdernes historie og kampen for social retfærdighed, og her kan I få indsigt i arbejdernes liv og Storbritanniens demokratiske udvikling gennem tiden.
Manchester

Opdag Manchesters magiske musik- og teaterscene

Manchester er kendt for sine rige musikalske arv og byder på et væld af festivaler, koncerter og teaterforestillinger, der vil inspirere og begejstre jer på jeres studietur. Lad jer forføre af den elektriske stemning på koncertsteder som O2 Apollo og Albert Hall, eller oplev den unikke atmosfære på teatre som Royal Exchange Theatre og The Lowry. Uanset hvilken kulturel begivenhed I vælger, vil det være en mindeværdig oplevelse på jeres studietur til Manchester i England.

faq

SKAL VI HAVE VISUM FOR AT BESØGE UK?

Danske Statsborgere kan på nuværende tidspunkt besøge Storbritannien uden visum, men der kan ske ændringer angående indrejsekravene. Hold jer derfor altid opdaterede på um.dk. Har I deltagere, som ikke er danske statsborgere og/eller ikke har dansk pas henvises til: Udlændingestyrelsen, Ryesgade 53, 2100 København Ø.

KAN I HJÆLPE MED ANDET END FLY OG OVERNATNING?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Hvordan kommer man rundt i Manchester?

Der er forskellige muligheder for offentlig transport i Manchester både busser og moderne sporvogne (Metrolink). Dog kan man komme rundt til langt det meste i byens centrum til fods. Almindeligt tog er tilgængeligt til og fra byen. Vi kan hjælpe jer med at arrangere privat bustransfer til/fra lufthavnen hjemmefra.

Hvad skal vi opleve i Manchester?

Manchester byder på mange spændende oplevelser. Tag f.eks. på en orientalsk og kulinarisk rundtur i China Town eller besøg Museum of Science and Industry, hvor I kommer igennem Manchesters industrielle historie.

Sammensæt din studierejse til Manchester lige som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at skræddersy oplevelsesrige studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til, hvordan I får mest ud af jeres studierejse i Manchester.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top