5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Manchester er en relativt ny by og den hurtigst voksende by i England, der i dag tæller mere end en halv million indbyggere i den centrale del. Byen er verdenskendt for sine to fodboldklubber, rivalerne Manchester United og Manchester City. Fodboldstadionet Old Trafford, der oprindeligt blev bygget i 1910, bombet i marts 1941 af det tyske Luftwaffe og genopbygget i 1949, er et velkendt symbol for byen.

Manchester var verdens første industrielle by og en rigtig arbejderby, hvor mange levede under kummerlige forhold. I slutningen af 1800-tallet blev byen centrum for verdens bomuldsfabrikation, men de ansatte i industrien betalte med deres helbred. Sult, sygdomme og arbejdsulykker var dagens orden og de fattige arbejdere i slumkvartererne blev typisk ikke særligt gamle.

I dag er der fart over udviklingen i byen. Fra at være slidt og beskidt har byen udviklet sig til at byde på en kombination af hippe restauranter, klassiske pubber og gode museer. Det tidligere industriområde uden for Manchester centrum er blevet forvandlet til en interessant modernistisk bydel, hvor arkitekterne har fået frit spil til deres kreativitet.

Manchester by er ikke så stor og den er en broget kombination af nyt og gammelt. Her findes mange museer og for de musikinteresserede skal det nævnes, at en række kendte musiknavne kommer netop fra dette område (bl.a. Oasis, 10cc, Take That, The Bee, Simply Red).

Det er nemt at komme rundt i Manchester med Metrolink (byens sporvogne) og det veludviklede netværk af tog og busser.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Manchester 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Manchester t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Tag på en orientalsk og kulinarisk rundtur i China Town eller besøg Museum of Science and Industry, hvor du kommer igennem Manchesters industrielle historie.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Katrine Agerkvist Marthinus

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top