Søg
Søg
Manchester, Storbritanien
Studietur

Storbritannien - Manchester

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.995,-

Varighed: 5 dage

Manchester rimer på fodbold, men selvom man ikke er til fodbold, kan et besøg i denne livlige storby, der byder på en fusion af arkitektur, musik og museer, fint danne rammen om en kommende studietur.

Manchester er en relativt ny by og den hurtigst voksende by i England, der i dag tæller mere end en halv million indbyggere i den centrale del. Byen er verdenskendt for sine to fodboldklubber, rivalerne Manchester United og Manchester City. Fodboldstadionet Old Trafford, der oprindeligt blev bygget i 1910, bombet i marts 1941 af det tyske Luftwaffe og genopbygget i 1949, er et velkendt symbol for byen.

Manchester var verdens første industrielle by og en rigtig arbejderby, hvor mange levede under kummerlige forhold. I slutningen af 1800-tallet blev byen centrum for verdens bomuldsfabrikation, men de ansatte i industrien betalte med deres helbred. Sult, sygdomme og arbejdsulykker var dagens orden og de fattige arbejdere i slumkvartererne blev typisk ikke særligt gamle.

I dag er der fart over udviklingen i byen. Fra at være slidt og beskidt har byen udviklet sig til at byde på en kombination af hippe restauranter, klassiske pubber og gode museer. Det tidligere industriområde uden for Manchester centrum er blevet forvandlet til en interessant modernistisk bydel, hvor arkitekterne har fået frit spil til deres kreativitet.

Manchester by er ikke så stor og den er en broget kombination af nyt og gammelt. Her findes mange museer og for de musikinteresserede skal det nævnes, at en række kendte musiknavne kommer netop fra dette område (bl.a. Oasis, 10cc, Take That, The Bee, Simply Red).

Det er nemt at komme rundt i Manchester med Metrolink (byens sporvogne) og det veludviklede netværk af tog og busser.


Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Manchester 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Manchester t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: