5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.498,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Malta er en sydeuropæisk ø-stat i Middelhavet, godt 90 km syd for Sicilien. Republikken Malta fordeler sig på tre beboede øer hovedøen Malta, Gozo, Comino og de ubeboede småøer Cominotto, Filfla, St. Paul’s Islands og Fungus Rock.

Øen har et behageligt klima året rundt og her er mulighed for at arrangere interessante studiebesøg, ligesom her også er mulighed for at arrangere aktiviteter som rapelling, klatring, trekking og sejlads i kajak

Malta blev selvstændig stat i 1964 efter at have været under britisk styre i 150 år.

Det officielle sprog er maltetisk og engelsk, men italiensk har været talt på øen næsten altid takket været den nære tilknytning til støvlelandet via søfart, skibsværfter og lignende forbindelser. Desuden har man på Malta kunnet se italiensk tv lang tid før man fik satellit-tv.
Øen siges at være meget stærkt politisk opdelt, man vælger ligefrem landsby at bo i efter hvilket parti, som er stærkest repræsenteret her.

Hvert parti har sin egen Tv-station, mobilselskab og selvfølgelig også avis.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

På Malta kan vi eksempelvis hjælpe med at arrangere et besøg på PlayMobil-fabrikken, hvor I ser, hvordan figurerne og universerne bliver kreeret. Vi kan også hjælpe med besøg på vingårde, skolebesøg og meget andet.

Prisen er inklusiv

  • Malta 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København eller Billund – Malta t/r
  • Overnatning på 2-3-stjernet hotel med eget bad/toilet
  • Morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Der er regelmæssige busforbindelser fra Valletta til alle byer og landsbyer på øen. Alle busser kører ude fra byerne ind til Valletta, hvor man så skal skifte bus, hvis man vil rundt på øen.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk
Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk

Værd at vide om Malta

Få info og fakta om studierejsen til Malta lige her!

Udforsk Maltas middelalderlige byer

Hos Jysk Rejsebureau er vi vilde med Malta. De tre øer, som Middelhavsrepublikken består af, gemmer på flere kulturelle perler, der uden tvivl vil berige jeres studietur med uforglemmelige oplevelser. Valletta, der er Maltas hovedstad og en del af UNESCOs Verdensarvsliste, lokker med helt magiske omgivelser. Her står majestætiske historiske bygninger side om side, og museer åbner døren til fortidens fascinerende fortællinger. På jeres studietur til Malta bør I også tage en tur til de gamle byer Rabat og Birgu, hvor I kan opleve den arabiske og middelalderlige indflydelse, der gennemsyrer atmosfæren i byerne.
Malta

Dyk ned i Maltas fascinerende historie

Malta har en betydningsfuld historisk baggrund, som I kan blive klogere på under jeres studietur. De forhistoriske neolitiske templer, Hagar Qim og Mnajdra, er blandt nogle af de ældste fritstående stenkonstruktioner i verden med en historie, der daterer mere end 5000 år tilbage. Komplekset er især imponerende grundet den præcision i arkitekturen, som er opnået med ganske begrænsede midler. Hos War Museum kan I lære mere om øens modstandskamp under 2. Verdenskrig, mens Valletta Underground tager jer under hovedstadens brosten og afslører de underjordiske tilflugtssteder, hvor en stor del af byens befolkning søgte hen i forbindelse med krigen.

Bæredygtige studierejser og studieture med Jysk Rejsebureau

Maltas magiske natur

Maltas natur er intet mindre end fortryllende og byder på en lind strøm af maleriske landskaber og flotte kystlinjer, hvor kalkstensklipper møder det azurblå hav. På jeres studietur til Malta kan I blandt andet tage en bådtur til Blue Grotto og udforske de spektakulære klippeformationer og grotter. En vandretur i Dingli Cliffs og Buskett Gardens tager jer gennem frodige landskaber og betagende udsigter. Og I må ikke gå glip af muligheden for at tage på bådtur til Comino Island og svømme i det krystalklare vand i Blue Lagoon.

Malta

Fagligt indhold på jeres studierejse til Malta

Der er masser af muligheder for at sammensætte et fagligt program på jeres studietur til Malta. Udover de mange spændende museer og historiske omgivelser er der mulighed for at lære om de lokale traditioner og initiativer. Vi kan arrangere besøg på eksempelvis et maritimt forskningscenter, hvor I kan dykke ned i havets hemmeligheder og lære om dets betydning for vores planet. I kan også opleve nogle af de lokale vingårde og lære mere om Maltas vintraditioner. Malta har desuden en Playmobil-fabrik, hvor I kan se, hvordan de ikoniske figurer bliver til live. Hvis I er nysgerrige på Maltas undervisningssystem, er der også mulighed for at besøge nogle af de lokale skoler og andre undervisningssteder.

Der er masser af mulighed for verdensklasse snorkling
faq

Kan I hjælpe med andet end fly og overnatning?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Er der noget fagligt indhold på Malta, hvis vi rejser som skolegruppe?

Der er masser muligheder for fagligt indhold på Malta. Især indenfor biologi, oldtidskunstskab, historie, idræt mm.

Er det ikke dyrt at rejse til Malta?

Man kan sagtens finde fornuftige flybilletter til Malta, hvis man er ude i god tid – generelt er det forholdsvis billigt at bo på Malta, så vi kan sagtens hjælpe med en tur til Malta i nogenlunde samme prisklasse som flere steder i Sydeuropa.

Kan I arrangere en dagstur til Gozo?

Ja, det kan vi sagtens. Vi sørger både for færgen og forskellige ture på Gozo.

Vi skræddersyer studierejser til Malta lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Malta, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top