Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.498,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Malta er en sydeuropæisk ø-stat i Middelhavet, godt 90 km syd for Sicilien. Republikken Malta fordeler sig på tre beboede øer hovedøen Malta, Gozo, Comino og de ubeboede småøer Cominotto, Filfla, St. Paul’s Islands og Fungus Rock.

Øen har et behageligt klima året rundt og her er mulighed for at arrangere interessante studiebesøg, ligesom her også er mulighed for at arrangere aktiviteter som rapelling, klatring, trekking og sejlads i kajak

Malta blev selvstændig stat i 1964 efter at have været under britisk styre i 150 år.

Det officielle sprog er maltetisk og engelsk, men italiensk har været talt på øen næsten altid takket været den nære tilknytning til støvlelandet via søfart, skibsværfter og lignende forbindelser. Desuden har man på Malta kunnet se italiensk tv lang tid før man fik satellit-tv.
Øen siges at være meget stærkt politisk opdelt, man vælger ligefrem landsby at bo i efter hvilket parti, som er stærkest repræsenteret her.

Hvert parti har sin egen Tv-station, mobilselskab og selvfølgelig også avis.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

På Malta kan vi eksempelvis hjælpe med at arrangere besøg på afsaltningsanlæg, hvor gruppen ser, hvordan et stort dansk produceret afsaltningsanlæg fungerer i praksis. I hører om processen og om hvordan anlægget omdanner havvand til drikkevand. Derudover kunne det være et besøg på PlayMobil fabrikken for at se, hvordan figurerne og universerne bliver kreeret. Vi kan også hjælpe med besøg på vingård, skolebesøg og meget andet.

Prisen er inklusiv

  • Malta 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København eller Billund – Malta t/r
  • Overnatning på 2-3-stjernet hotel med eget bad/toilet
  • Morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Der er regelmæssige busforbindelser fra Valletta til alle byer og landsbyer på øen. Alle busser kører ude fra byerne ind til Valletta, hvor man så skal skifte bus, hvis man vil rundt på øen.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Til top