Søg
Søg
Mærk stemning og nyd strandlivet på en af Rio de Janeiros mange lokale strande
Studietur

Brasilien - Rio de Janeiro

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 7.350,-

Varighed: 7 dage

Copacabana stranden er nok det første mange tænker på når tanken falder på Rio de Janiero. Den ikoniske strand med de smukke og frodige bjergtoppe i baggrunden fylder også meget i de lokales hverdag. Byen, Rio, har dog en masse andet at byde på, specielt på det kulturelle og naturmæssige område, og når man bevæger sig rundt i byen, oplever man også den helt specielle kropskultur, der dyrkes i Rio – ”Vis hvad du har”.

Rio er en by, som de fleste mennesker har et billede af på nethinden, specielt efter at der er blevet afholdt VM i fodbold og OL i Brasilien med Rio som hovedby. Den store Kristusstatue våger over byens mange millioner indbyggere, rig som fattig, og oppe fra Corcovado bjerget, hvor statuen står, har man en perfekt udsigt ud over Rio, og de omkringliggende frodige bjergtoppe.

Tæt på Rio, ligger verdens største bynære regnskov, Tijuca National Park. Her er der gode cykel- og vandremuligheder, samt et rigt dyreliv, som man sjældent kommer så tæt på i andre storbyer. Et besøg i en Favela er helt sikkert også et must, og giver et indblik i den store sociale ulighed, der eksisterer i Rio og Brasilien generelt. På den anden side viser besøget i en Favela også, hvad man lokalt gør for at skabe et bedre liv, uddannelsesmuligheder og kriminalitetsbekæmpelse, og så kan Favelaen også være smuk og farverig på sin helt egen faldefærdige måde. Et besøg på Cobacabana eller Ipanema stranden i Rio er også et must – Her leves livet; der danses, festes og der bliver spillet fodbold på stranden og man får et strejf af den særlige tilbagelænede stil, som indbyggerne i Rio er berømte for.

Har man tiden til det, så kan en sejltur på en gammel skonnert i bugten omkring Rio anbefales – Det er både smukt, eksotisk og afslappende og man kommer lidt væk fra den høje puls i Rio. Bagefter har man igen kræfter til også at koncentrere sig om Rios historiske centrum, der rummer arkitektur tilbage fra de Portugisernes kolonitid.


Hvad kan vi hjælpe med?

Rio kan være overvældende ved første øjekast, så derfor anbefaler vi altid, at man på den første dag har en 3-4 timers orienteringstur, der gør en bekendt med byen. Et besøg i en Favela er et must i forhold til at få et indblik i den diversitet og de sociale udfordringer, Brasilien står overfor. Hvis studieretningen er hen ad sport og musik, så prøv en Capoeira-lektion, den brasilianske kampsportsdans, der har rødder fra slaveriet. Ud over disse ting, så kan vi skræddersy et program efter jeres ønsker med vores gode lokale partner i Rio.


Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 7.350,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Rio de Janeiro 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Rio de Janeiro t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: