7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.350,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rio er en by, som de fleste mennesker har et billede af på nethinden, specielt efter at der er blevet afholdt VM i fodbold og OL i Brasilien med Rio som hovedby. Den store Kristusstatue våger over byens mange millioner indbyggere, rig som fattig, og oppe fra Corcovado bjerget, hvor statuen står, har man en perfekt udsigt ud over Rio, og de omkringliggende frodige bjergtoppe.

Tæt på Rio, ligger verdens største bynære regnskov, Tijuca National Park. Her er der gode cykel- og vandremuligheder, samt et rigt dyreliv, som man sjældent kommer så tæt på i andre storbyer. Et besøg i en Favela er helt sikkert også et must, og giver et indblik i den store sociale ulighed, der eksisterer i Rio og Brasilien generelt. På den anden side viser besøget i en Favela også, hvad man lokalt gør for at skabe et bedre liv, uddannelsesmuligheder og kriminalitetsbekæmpelse, og så kan Favelaen også være smuk og farverig på sin helt egen faldefærdige måde. Et besøg på Cobacabana eller Ipanema stranden i Rio er også et must – Her leves livet; der danses, festes og der bliver spillet fodbold på stranden og man får et strejf af den særlige tilbagelænede stil, som indbyggerne i Rio er berømte for.

Har man tiden til det, så kan en sejltur på en gammel skonnert i bugten omkring Rio anbefales – Det er både smukt, eksotisk og afslappende og man kommer lidt væk fra den høje puls i Rio. Bagefter har man igen kræfter til også at koncentrere sig om Rios historiske centrum, der rummer arkitektur tilbage fra de Portugisernes kolonitid.

Hvad kan vi hjælpe med?

Rio kan være overvældende ved første øjekast, så derfor anbefaler vi altid, at man på den første dag har en 3-4 timers orienteringstur, der gør en bekendt med byen. Et besøg i en Favela er et must i forhold til at få et indblik i den diversitet og de sociale udfordringer, Brasilien står overfor. Hvis studieretningen er hen ad sport og musik, så prøv en Capoeira-lektion, den brasilianske kampsportsdans, der har rødder fra slaveriet. Ud over disse ting, så kan vi skræddersy et program efter jeres ønsker med vores gode lokale partner i Rio.


Prisen er inklusiv

  • Rio de Janeiro 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Rio de Janeiro t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Brug metroen eller minibusser til at kommer rundt i byen; det er nemt og billigt. Rio er ikke en farlig by, men det er altid en god ide at være mere end 1, når I går ud om aftenen. Der er ingen grund til at tage arvesmykkerne med til Rio, da det alligevel er kroppen, der er det mest værdifulde smykke i Brasilien.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top