5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dublin er Irlands hovedstad med godt 1 million indbyggere, hvoraf de 500.00 bor inden for bygrænsen. Byen er (set i forhold til mange andre hovedstæder) ikke speciel stor, og mange seværdigheder kan opleves på gåben. Dublin er delt af floden Liffey, som er 125 km lang og udmunder i det Irske hav. Byen er meget grøn med store parker, og indbyggerne er utrolig venlige og åbne med en humor, der snildt kan passe ind i den danske.

Vores danske forfædre, Vikingerne, slog sig i sin tid ned i Dublin og hvis I er interesserede, kan I besøge Dublin Castle, hvor I kan få en grundig gennemgang af byens historie.
Byen og dens indbyggere har været igennem en del ’kampe’ lige fra Påskeoprøret til Den irske uafhængighedskrig og Irske borgerkrig. I dag er byen en fredelig by med god stemning, teateroplevelser, museer, masser af restauranter og musiksteder. I 2003 gennemførte BBC en europæisk undersøgelse blandt beboere i storbyer og byområder, og her kom Dublin ind som den bedste hovedstad at bo i.

Dublin byder på en del kirker og hele to katedraler – St. Patrick Cathedral og Christ Church Cathedral. I finder også Trinity College, som er det eneste kollegium, der er tilknyttet Dublin University og som blev bygget i 1592. Det er den dag i dag stadig fyldt med unge studerende.

Irland har mange berømte forfattere (Yeats, Bernard Shaw, Oscar Wilde m.fl.) og hele fire forfattere fra Dublin har modtaget Nobels Litteraturpris. Hvis I er til litteratur-interesserede, kan vi anbefale en tur til Dublin Writers Museum, som er et museum til ære for alle Irlands forfattere.

Arkitektonisk er Dublin en blandet by. Lige fra de små brostensbelagte gader med små huse og masser af hængeplanter i Temple Bar området, som stammer fra middelalderen, og de store Georgianske huse, der blev bygget i det 17. og 18. århundrede til de helt moderne glasbygninger i det nye havneområde.

Selvom man er på studietur, kan der måske også blive tid til lidt shopping og et besøg på en af Dublins utallige og charmerende barer. Shopping findes næsten over alt, men de store shoppingområder finder I på Henry Street og O’Connell Street. Barer findes over alt – men de ligger tættest i Temple Bar området!

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Dublin, 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Dublin t/r
  • Overnatning på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Er der en ekstra dag i kalenderen, kan man tage en tur uden for Dublin og opleve noget af den flotte natur, der findes i Irland.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Nikolaj Bjørn Marcussen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top