5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.490,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Mange tænker ofte på Budapest som den by, hvor man får mest for pengene i verden. Mens dette er sandt nok, har Budapest en overflod af unikke skatte, som ganske få mennesker er klar over.

Byen er delt lige i midten af Donau floden. De to bydele er forbundet af storslåede broer og Buda-bjergene lige ved floden tilbyder helt fantastiske panoramaudsigter. En heldagstur til Donauknæet, kan også varmt anbefales.

Takket være, at byen ligger ved ældgamle korsveje, kan beboerne prale af en uovertruffen vifte af arkitektoniske specialiteter. Om man er interesseret i stilarterne barok eller gotik, renæssance eller romansk, jugendstil eller orientalsk, så er de alle repræsenteret i den ungarske hovedstad.

Det ungarske køkken er resultatet af en fusion af mange forskellige smagsvariationer pga. landets meget centrale placering omgivet af en lang række lande. Det ungarske køkken har behændigt annekteret det bedste af de tyrkiske, østrigske og slaviske retter.

Ingen anden by i Europa har en sådan samling storslåede offentlige kurbade som Budapest. Udover at være en fryd for krop og sjæl, tager badene den besøgende tilbage i tiden - til det østrig-ungarske monarki eller osmanniske rige, alt efter hvad man foretrækker at opleve.

I Budapest findes den største synagoge i Europa. Jødisk kultur er atter tilbage efter årtiers dvale, hvilket bidrager til den multikulturelle følelse, som dagens unge i byen er stolte af.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vi arrangerer studiebesøg af høj faglig kvalitet inden for så godt som alle erhverv i Budapest. Det er f.eks. muligt at tage på studiebesøg hos bilfabrikkerne Audi, Mercedes og Suzuki, hos Korda Film Studios, atomkraftværket i Paks, en økologisk farm eller en institution inden for sundhedsvæsenet, f.eks. et plejehjem eller en social- og sundhedsskole.

Vi arrangerer også vingårds- og vinkælderbesøg, besøg på Törley champagnefabrik med smagning eller på Zwack Unicum fabrikken som producerer snaps, Ungarns svar på Gammel Dansk.

Budapest tilbyder desuden talrige besøgsmuligheder, der fokuserer på historisk tematik, som den kolde krig, kommunistisk styre eller Holocaust.

Inden for IT-verdenen, findes der i Budapest nogle af verdens mest lovende start-ups som Prezi eller Kürt Computers, der er nogle af verdens førende virksomheder i datagendannelse.

Prisen er inklusiv

  • Budapest 5 dage/4 nætter
  • Flybillet t/r Billund – Budapest
  • Overnatning i flersengsværelser inkl. morgenmad

    Fra 1.490,- med fly

Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Tag en tur til det historiske område Borghøjen, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Her finder man også hyggelige gader, caféer og restauranter.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Lars Møller Pedersen, rejsekonsulent i gruppeafdelingen

Lars Møller Pedersen

Rejsekonsulent

lape|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk

Værd at vide om Budapest

Få info og fakta om studierejsen til Budapest lige her!

Oplev Budapests største højdepunkter på jeres studietur

På jeres studietur til Budapest vil I blive overvældet af byens mange højdepunkter. Lad jer betage af den storslåede parlamentsbygning, Országház, der er blandt de største og flotteste i verden, og tag på en guidet rundvisning. I byens historiske område kan I opleve det majestætiske Buda Slot og hele området omkring med den imponerende Matthias-kirke og Fiskerbastionen, der byder på en enestående panoramaudsigt ud over byen.

Budapest

Budapests ikoniske seværdigheder

Den romersk-katolske St. Stephen's Basilica vil helt sikkert også få jer til at måbe med sin storslåede kuppel. Kirken er opkaldt efter Ungarns første konge, hvis hellige mumificerede højre hånd også er udstillet indeni. Heltenes plads, Hősök tere, er et andet betagende syn med et ikonisk monument, der hylder Ungarns historiske figurer. Efter en rundtur til Budapests mange store seværdigheder kan I med fordel afslutte jeres oplevelser med et besøg i Széchenyi Thermal Bath, der er et af Europas største termiske bade.

Budapest

Udforsk Buda med historisk charme

Den ungarske hovedstad er opdelt i to vidt forskellige områder, der er smukt adskilt af den majestætiske Donau-flod. På den ene side af floden finder du Buda, med sine bakkede landskaber og det historiske kvarter, der nærmest tager dig tilbage i tiden. Gå på opdagelse i de hyggelige brostensbelagte gader i Budas slotsdistrikt, der emmer af middelalderlig og kongelig charme, og lad jer forføre af bydelens unikke atmosfære.

Budapest

Pest - Bydelen med moderne puls

På den anden side af floden venter Pest med sit helt flade landskab, mange seværdigheder og moderne puls. Tag en tur ned ad de livlige shoppinggader, såsom det populære Váci Street og det overdådige Andrássy Avenue, hvor du kan finde alt fra trendy caféer til eksklusive butikker. Oplev også byen fra toppen af det gigantiske pariserhjul eller fra indersiden af de karakteristiske gule sporvogne, der snor sig gennem byen.

Lær om bæredygtighed i modebranchen - eller gå på skattejagt efter genbrugsfund i Berlin

Dyk ned i Budapests kulturelle og historiske arv

Skal jeres studietur til Budapest også inkludere museumsbesøg, er der også en masse muligheder. På Det Ungarske Nationalmuseum kan I udforske Ungarns fascinerende fortid og dykke ned i landets kulturelle arv. Er I mere til kunst, kan I på Museum of Fine Arts opleve en fascinerende samling af europæisk kunst, herunder værker af Rembrandt, Raphael og Monet. En anderledes oplevelse venter jer i House of Terror, der giver et unikt indblik i Ungarns dystre fortid under nazistisk og kommunistisk styre.


budapest
faq

Hvad er must sees i Budapest?

Fiskerbastionen og de 7 tårne, Cittadellet, Gellert bjerget, Buda-slottet og den store markedshal. I kan også tage på en sejltur Donau-floden og evt. kombinere sejlturen med lækker middag ombord.

Egner Budapest sig godt til en studietur for tekniske studerende?

Ja, lige syd for byen ligger byen Paks. Her kan I besøge et atomkraftværk og få en rundvisning.

Hvilke ekslusive aktiviteter er der i Budapest?

I Budapest kan I nyde de lækre termiske bade og få en afslappende spa-oplevelse. I kan spise gourmet på gode restauranter til billige priser og der er mulighed for at tage på udflugter med vinsmagning.

Egner Budapest sig godt til en studietur for arkitektstuderende?

Ja, Budapest er meget velegnet for arkitektstuderende da byen byder på mange gamle samt nye bebyggelser.

Vi skræddersyer studierejser til Budapest lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Budapest, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top