Søg
Søg
budapest
Studietur

Ungarn - Budapest

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.498,-

Varighed: 5 dage

Ud over byens livlige centrum med et rigt caféliv byder Budapest på skønne parker, høje kirkespir, lækre kurbade og ikke mindst den majestætiske flod, Donau, som løber gennem byen. Budapest er en overset perle, som rummer et hav af spændende overraskelser og oplevelser.

Mange tænker ofte på Budapest som den by, hvor man får mest for pengene i verden. Mens dette er sandt nok, har Budapest en overflod af unikke skatte, som ganske få mennesker er klar over.

Byen er delt lige i midten af Donau floden. De to bydele er forbundet af storslåede broer og Buda-bjergene lige ved floden tilbyder helt fantastiske panoramaudsigter. En heldagstur til Donauknæet, kan også varmt anbefales.

Takket være, at byen ligger ved ældgamle korsveje, kan beboerne prale af en uovertruffen vifte af arkitektoniske specialiteter. Om man er interesseret i stilarterne barok eller gotik, renæssance eller romansk, jugendstil eller orientalsk, så er de alle repræsenteret i den ungarske hovedstad.

Det ungarske køkken er resultatet af en fusion af mange forskellige smagsvariationer pga. landets meget centrale placering omgivet af en lang række lande. Det ungarske køkken har behændigt annekteret det bedste af de tyrkiske, østrigske og slaviske retter.

Ingen anden by i Europa har en sådan samling storslåede offentlige kurbade som Budapest. Udover at være en fryd for krop og sjæl, tager badene den besøgende tilbage i tiden - til det østrig-ungarske monarki eller osmanniske rige, alt efter hvad man foretrækker at opleve.

I Budapest findes den største synagoge i Europa. Jødisk kultur er atter tilbage efter årtiers dvale, hvilket bidrager til den multikulturelle følelse, som dagens unge i byen er stolte af.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vi arrangerer studiebesøg af høj faglig kvalitet inden for så godt som alle erhverv i Budapest. Det er f.eks. muligt at tage på studiebesøg hos bilfabrikkerne Audi, Mercedes og Suzuki, hos Korda Film Studios, atomkraftværket i Paks, en økologisk farm eller en institution inden for sundhedsvæsenet, f.eks. et plejehjem eller en social- og sundhedsskole.

Vi arrangerer også vingårds- og vinkælderbesøg, besøg på Törley champagnefabrik med smagning eller på Zwack Unicum fabrikken som producerer snaps, Ungarns svar på Gammel Dansk.

Budapest tilbyder desuden talrige besøgsmuligheder, der fokuserer på historisk tematik, som den kolde krig, kommunistisk styre eller Holocaust.

Inden for IT-verdenen, findes der i Budapest nogle af verdens mest lovende start-ups som Prezi eller Kürt Computers, der er nogle af verdens førende virksomheder i datagendannelse.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.498,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Budapest 5 dage/4 nætter
  • Flybillet t/r Billund – Budapest
  • Overnatning i flersengsværelser inkl. morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: