Søg
Søg
Masai Mara - en af Afrikas største safarioplevelser
Tre-generationersrejse til Kenya
Safari i Masai Mara i Kenya
Safari I Masai Mara i Kenya
Tre-generationersrejse til Kenya
I overnatter på en skøn camp i Nairobi
I bor I Familietelte i Nairobi
Tre-generationersrejse til Kenya
David Sheldrick elefantbørnehjemmet i Nairobi
Tre-generationersrejse til Kenya
Tre-generationersrejse til Kenya
Tre-generationersrejse til Kenya.
Overnat i gode telte ved Masai Mara
Tre-generationersrejse til Kenya
Tre-generationersrejse til Kenya
Safari i Masai Mara
Tre-generationersrejse til Kenya
Tre-generationersrejse til Kenya
Masai, Kenya
Zebra
Masaierne er Masai Maras oprindelige folk
Tre-generationersrejse til Kenya
Tre-generationersrejse til Kenya
Tre-generationersrejse til Kenya
Diani Beach i Mobassa, Kenya
Villa ved Diani Beach
Villa ved Diani Beach
Masai Mara I Kenya
Masai Mara Safari
Masai Mara Safari
Safari I Masai Mara
Diani Beach
Masaierne ved Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Løver i Masai Mara
Diani Beach i Kenya

Masai Mara & egen villa for tre-generationer

Frapris pr. voksen ved 6 voksne og 4 børn fra

DKK 22.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 13.995,-

Varighed: 17 dage

Denne tre-generationers rundrejse kombinerer en familievenlig budgetsafari i Masai Mara Nationalpark med strandferie i egen villa ved Diani Beach. På safarien oplever I det bedste af Kenyas unikke dyreliv, inden det Indiske Ocean danner rammerne for en eksotisk strandferie ved Kenyas bedste strand.

Masai Mara
Masai Mara er den enorme savanne, der ligger i landets sydvestlige hjørne og grænser op til Serengeti sletten i Tanzania. I hele Masai Mara har I mulighed for, at opleve et imponerende og varieret antal af vilde dyr - elefanter, bøfler, zebraer, flodheste, antiloper, gazeller, gnuer, giraffer, hyæner, krokodiller og mange flere. Her er rigtig gode chancer for at se løver, og det er ikke et unormalt syn at se dem æde et bytte. I kan også være heldige at spotte geparder og leoparder.

Jeres rejse slutter ved de vidunderlige strande ved Diani Beach, hvor I kan nyde livet og vaske safaristøvet af i det Indiske Ocean. Jeres villa har egen kok tilknyttet.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson

Safari i Masai Mara gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

Villa ved Diani Beach

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Nairobi
I Nairobi bliver I hentet i lufthavnen af vores chauffør og kørt til Wildebeest Eco Camp. I har dagen på egen hånd, og kan få slappet af ovenpå den lange flyvetur.

3. dag: Dagstur i Nairobi
Efter morgenmaden venter der en spændende dagstur rundt til Nairobi´s højdepunkter. I kommer til at opleve:

 • Elefant børnehjem – Der besøger I Sheldrick Elephant Orphanage. Det er et hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.


 • Giraf center – Dagen inkluderer også et besøg på AFEW Giraffe Centre, hvor du fra en balkon i 1. sals højde, kan få lov at håndfodre – og endda kysse! – Rotchilds giraffer, der er en truet race i Kenya. Rotchilds kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en informativ udstilling om giraffer og en lille café.


 • Karen Blixens hus - Turen tager os videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største attraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til et museum i anledningen af filmatiseringen af, den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, men meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.
  Dagsturen ender tilbage ved Wildebeest Eco Camp. Overnatning på Wildebeest Eco Camp i et deluxe safaritelt med eget toilet- og bad.Overnatning i safaritelte i Nairobi

4. dag: Nairobi - Masai Mara Nationalpark - Safari
Efter morgenmaden er der afgang fra Nairobi i retning af Masai Mara Nationalpark. I nyder en frokost på midtvejen - en køretur på ca. 6 timer. I ankommer til jeres safaricamp hen på eftermiddagen. Jeres overnatning er placeret 7-8 min. fra parksen syd-østlige indgang. I sover i komfortabelt i stationære telte med senge, eller i hytter. Jeres base for de næste tre overnatninger er iblandt de bedre budgetsteder omkring Masai Mara. Eftermiddagen er afsat til jeres første safari i den store Masai Mara Nationalpark. Her venter der smagsprøver på parkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab. Efter safarien vender I tilbage til campen og spiser aftensmad. Resten af aftenen er til fri disposition. (M,F,A)

Overnatning i stationære safaritelte ved Masai Mara Nationalpark

5-6. dag: Safari i Masai Mara
Dagene er sat af til, at køre rundt og observere de vilde dyr i reservatet. Det er en god ide at starte ud tidligt om morgenen, hvor chancerne for at se løver, geparder og leoparder er størst. Kenyas førende safarireservat, Masai Mara, er en fortsættelse af Serengeti sletten og verdensberømt for den enestående og spektakulære migration (vandring) bestående af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de, at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Reservatet har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter. Middag og overnatning i campen. (M,F,A)

Overnatning i stationære safaritelte ved Masai Mara Nationalpark

7. dag: Retur til Nairobi
Efter morgenmad og dagens morgensafari, tager I tilbage til Nairobi, hvor I ankommer sen eftermiddag. Undervejs har I mulighed for at besøge en lokal Masai landsby. Dette besøg koster omkring $25 per person, som betales til de lokale masaier i landsbyen. Overnatning i Nairobi på Wildebeest Eco Camp i safaritelte med privat toilet og bad tilknyttet. (M,F)

Overnatning i safaritelte i Nairobi

8. dag: Nairobis kultur og fly til Mombasa
Den første del af dagen har I på egen hånd i Nairobi. I kan eksempelvis besøge Kibera, som er det største slumkvarter i Afrika syd for Sahara. Kenyas 42 stammer er alle repræsenteret i Kibera, hvilket er årsagen til områdets kulturelle og historiske mangfoldighed. I kan besøge nogle af de små organisationer, der arbejder for at forbedre livet for de mange mennesker, der bor i Kibera (Turen skal købes lokalt). Om eftermiddagen tager I fly fra Nairobi til Mombasa. I ankommer til Mombasa Lufthavn sidst på formiddagen. Her møder I vores chauffør, som kører jer videre til Diani Beach, en køretur på ca. halvanden time. Efter ankomst indkvarteres i jeres villa og ser hotellet som skal være jeres hjem de næste syv dage. Resten af dagen har I på egen hånd, og I kan eksempelvis tage ud og snorkle og nyde strandlivet. Obs. I kan vælge at flyve om morgenen, såfremt det passer bedre ind i rejsen. (M)

Overnatning i egen villa ved Diani Beach.

9. - 14. dag: Egen villa ved Diani Beach og oplevelser på egen hånd
Nyd dagene med afslapning ved jeres villa og/ eller gå lange ture ved den smukke strand, Diani Beach. Der findes mange udflugtsmuligheder fra Diani Beach, heriblandt cykel og bådture. En af de store oplevelser finder I efter en lille times køretur syd fra Diani Beach. Her kan I besøge Kisite Marine Park på en bådtur. Marine-reservatet er kendt for Kenyas bedste undervandlivs, hvilket gør det til et ideelt sted at snorkle. Vi anbefaler at denne tur bookes hjemmefra pga. antallet af deltagere. Forhør dig gerne hos din rejsekonsulent.

Der er inkluderet en personlig kok i prisen under jeres ophold i egen villa. Kokken kan være behjælpelig med at købe mad og tillrettelægge jeres måltider.
OBS. Maden er ikke indkluderet i opholdet og skal aftales løbende med kokken efter ankomst.

Overnatning i egen villa ved Diani Beach

15. dag: Afrejse fra Mombasa
Dagen er til fri disposition. I bliver hentet på Diani Beach og kørt til lufthavnen i Mombasa. Tidspunktet afhænger af jeres oversøiske fly. Fra Mombasa flyver I tilbage til Nairobi, og derfra videre tilbage til Danmark.

16. dag: Ankomst Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse i Kenya ankommer I til Danmark.

Overnatning:
3 overnatninger på Wilderbeest Eco Camp i Nairobi
3 overnatninger i stationære telte ved indgangen til Masai Mara National Park
7 overnatninger i egen villa ved Diani Beach


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk, at programmet er til jeres inspiration. Vi tilpasser meget gerne turen så den passer til jeres behov. Det er muligt at vælge ekstra oplevelser eller tilvælge Zanzibar istedet. Forhør dig gerne hos en af vores rejsekonsulenter.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsiking hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. voksen ved 6 voksne og 4 børn fra

DKK 22.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 13.995,-


Prisbemærkning

Prisen er en frapris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er baseret på 6 voksne og 4 børn under 12 år.
Rejsen kan tilpasses efter behov.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter fra København til Nairobi // Mombasa - København
 • Obs. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger på ud/hjemrejsen.
 • Indenrigsfly fra Nairobi til Mombasa
 • Transport i følge program
 • Mad under safarien
 • Ture i følge program
 • Safari i følge program
 • Park fees
 • Guide
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Sovepose
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Tilvalgsprodukter

fra: 3.795,-
Ballonsafari, Kenya.

Ballonsafari i Masai Mara

Masai Mara set fra himlen. I horisonten farver solopgangen himlen i rødlige nuancer og under dig græsser zebraer, gazeller og bøfler – hvis du er heldig, kan du måske få øje på en løve eller to.

Varighed: ½ dag
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: