Søg
Søg
The Ark Kenya
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara i Kenya
Safari i Masai Mara i Kenya
Wildebeest Eco Camp
Bo i telt midt i Nairobi
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
David Sheldrick elefantbørnehjemmet i Nairobi
Karen Blixens hus, Nairobi
The Ark Kenya
The Ark Kenya
The Ark Kenya
The Ark Kenya
Ta' med på den ultimative safari i Kenya
Ol Pejeta Chimpanse sanctuary
Overnat i gode telte ved Masai Mara
Tre-generationersrejse til Kenya
Safari i Masai Mara
Masaierne ved Masai Mara
Masaierne ved Masai Mara
Safari i Lake Nakuru Nationalpark
Safari I Masai Mara
Løver i Masai Mara
Masai Mara - en af Afrikas største safarioplevelser
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari i Lake Nakuru Nationalpark
Safari i Lake Nakuru Nationalpark

Den ultimative safari-oplevelse

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 25.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 14 dage

Oplev nationalparkerne Masai Mara, Lake Nakuru, Aberdare og det enestestående Ol Pejeta Conservancy, hvor der er rig mulighed for at opleve et utal af forskellige dyrearter.

Oplev Nairobi
På denne tur kommer du til at opleve Nairobis højdepunkter, og du besøger Sheldricks elefantbørnehjem, AFEW Giraf center, Kazuri smykke- og keramikværksted samt Karen Blixens hus.

Aberdare Nationalpark
Du kommer helt tæt på Afrikas vilde dyr på The Ark i Aberdare Nationalpark, som ligger midt i én af verdens mest berømte vildmarker. Overnatning på The Ark er særligt spektakulær, da det er muligt at spotte nogle af de mange dyr, som typisk ikke ses i dagtimerne. The Ark, der er tænkt som en moderne udgave af Noahs Ark, åbnede i 1969 og ligger i et smukt skovområde midt i vildmarken.

Ol Pejeta
Ol Pejeta er et privatejet dyrereservat på godt 90.000 hektar jord, der ligger omkring 3,5 times kørsel nord for Nairobi, lige på ækvator mellem foden af de to bjergkæder Aberdares og Mt. Kenya. Reservatet er hjemsted for en lang række dyr, herunder Afrikas ”Big Five” samt et utal af fuglearter. På en klar dag, især tidligt om morgenen, er der en fantastisk panoramaudsigt over Mt. Kenya og de mange snedækkede bjergtinder.

Lake Nakuru
Tidligere var Lake Nakuru kendt for at have flamingoer der kom i hundredtusindvis til søen i skiftende perioder af året i deres søgen efter føde. I dag kommer der ikke nær så mange flamingoer forbi søen, som dog stadig er en meget smuk naturoplevelse. Det er samtidig Kenyas bedste sted at se næsehorn, idet parken har fået status som særligt reservat for næsehorn. Der er også gode muligheder for at opleve bøfler, giraffer, zebraer, vandbukke og måske den flygtige leopard.

Masai Mara
Masai Mara er den mest spektakulære safaripark i hele Kenya. Her har du mulighed for at opleve et imponerende, varieret udbud af vilde dyr – løver, elefanter, bøfler, zebraer, flodheste, antiloper, gazeller, gnuer, giraffer, hyæner, krokodiller og mange flere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson

Safari i Kenya
Safari i Kenya og i Masai Mara gennemføres året rundt. Generelt er det lettere, at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

Safari I Masai Mara

Detaljeret beskrivelse

b>1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst i Nairobi
Du ankommer til Nairobi hvor du vil blive mødt af en af vores chauffører, der vil køre dig til dit hotel. Her kan du nyde en stille og blød start på dit afrikanske eventyr.

3. dag: Dagstur i Nairobi
Dagen står på et kulturelt møde med nogle af Nairobis højdepunkter, med afhentning på hotellet om formiddagen. Du kommer til at opleve:

 • Elefantbørnehjem – Du besøger Sheldrick Elephant Orphanage. Det er hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.


 • Girafcenter – Turen fortsætter med et besøg på AFEW Giraffe Centre, hvor du fra en balkon i første sals højde, kan få lov at se Rotchilds giraffer i øjenhøjde. Rotchilds er en truet race i Kenya og kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en flot udstilling om giraffer og en lille café. Lokal engelsktalende guide.


 • Karen Blixens hus - Din tur fortsætter videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største turistattraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til museum i anledning af filmatiseringen af den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, men meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.

(M)

4. dag: Kibera Slum Tour
Du bliver hentet af din guide på dit hotel ca. kl. 11.00. Turen til/fra Kibera foregår med offentlige transportmidler eller til fods. Efter ankomst går vi gennem slumkvarteret sammen med guiden, som vil fortælle om historiske og kulturelle detaljer. Der er mulighed for at vandre rundt i området og besøge nogle af de mange interessante projekter eller workshops, som er igangsat for at få folk i arbejde. Overnatning I Wildebeest Eco Camp. (M)

5. dag: Nairobi - Aberdare Nationalpark
Turen starter i Nairobi og fører dig på vejen mod Mt. Kenya regionen forbi ananas-, te- og kaffeplantager samt Tana floden. Efter en god frokost på den smukke Aberdare Country Club, går turen videre mod The Ark i Aberdares nationalpark, hvor aftenens overnatning er arrangeret. På The Ark er der masser af aktiviteter at vælge imellem, herunder vandreture og guidede fugleture. Samtidig kan du også nyde udsigtens fra en af de fire store udsigtsplatforme. Efter aftenensmad er der god mulighed for at læne sig tilbage og nyde den imponerende udsigt over de mange dyr, som holder til ved vandhullet. Både te og kaffe er til rådighed hele natten. (M, F, A)

6. dag: Aberdare National Park – Ol Pejeta
Vi anbefaler dig i dag at stå tidligt op, da der om morgenen er rig mulighed for at spotte en masse forskellige dyrearter fra udsigtsplatformene. Efter morgenmad tager du på en kort safari, hvorefter du kører til Aberdare Country Club. Herfra kører du til Ol Pejeta Conservancy, hvor vi spiser frokost, efterfulgt af en eftermiddagssafari. (M, F, A)

7. dag: Ol Pejeta Conservancy
Nyd en hel dag i Ol Pejeta Conservancy, hvor du enten kan slappe af eller tage på safari i dit eget tempo. (M, F, A)

8. dag: Ol Pejeta - Lake Nakuru Nationalpark
Denne morgen starter du tidligt ud med en safari, hvorefter du tager tilbage til telt-safaricampen for at spise morgenmad. Herefter går turen til Lake Nakuru Nationalpark, hvor du ankommer til frokost. Efter frokost begynder din eftermiddagssafari ved Lake Nakuru, en af Kenyas flotteste søer. Tidligere var søen kendt for sine mange flamingoer, der kommer til søen i skiftende perioder af året i deres søgen efter føde. I dag kommer der ikke nær så mange flamingoer forbi søen, som dog stadig er en meget smuk naturoplevelse og Kenyas bedste sted at se næsehorn, idet parken har fået status som særligt reservat for næsehorn. Der er også gode muligheder for at opleve bøfler, giraffer, zebraer, vandbukke og måske den flygtige leopard. (M, F, A)

9. dag: Lake Nakuru - Masai Mara Nationalpark
Efter morgenmaden og en tidlig morgensafari forlader du Lake Nakuru området og kører mod Masai Mara Nationalpark. Du gør stop undervejs på køreturen og spiser den medbragte frokost. På turen ind til din safaricamp, ser du lidt af Masaiernes dagligdag, og du får de første smagsprøver på nationalparkens fantastiske dyreliv og det afvekslende, bakkede landskab. Bemærk, at køreturen er meget hård på visse dele af strækningen, hvor vejen er i dårlig stand. Før aftensmaden tager vi på en eftermiddagssafari. Overnatning og aftensmad i safaricampen. (M, F, A)

10.-11. dag: Safari i Masai Mara
Der venter dig nolge spændende og dyrerige dage i Kenyas førende safarireservat, Masai Mara. Nationalparken er en fortsættelse af Serengeti-sletten og verdensberømt for den enestående og spektakulære migration (vandring) bestående af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Nationalparken har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter. Middag og overnatning i campen. (M, F, A)

12. dag: Morgensafari i Masai Mara - Nairobi
Stå tidligt op til morgenmad og tag på en tidlig morgensafari. Fra Masai Mara kører du mod Nairobi. Hvis du har lyst til at besøge en lokal Masai-by, så fortæl det til chaufføren. Det koster ca. 25$ per person og betales i byen. Ankomst til Nairobi sidst på eftermiddagen. (M, F)

13. dag: Nairobi - Danmark
Dagen står til fri afbenyttelse i Nairobi, hvor du kan slappe af, få vasket tøj eller benytte jer af de mange andre aktiviteter. Herefter kører du til lufthavnen.

14. dag: Ankomst Danmark
Efter en spændende og begivenhedsrig tur, ankommer du til Danmark.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Kenya
3 overnatninger på Wildebeest Eco Camp
1 overnatning på The Ark i Aberdare Nationalpark eller lignende.
2 overnatninger i Ol Pejera i luksustelte ved Serena Sweetwaters camp eller lignende.
1 overnatning Flamingo Hill Camp eller lignende i Lake Nakuru Nationalpark.
3 overnatninger i Ol Moran tented camp ved Masai Mara Nationalpark eller lignende. (5-8 min. fra indgangen til Masai Mara)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Medbring kun det nødvendige på bjerget (maks 15 kg per person). Din overskydende bagage kan i mellemtiden opbevares gratis på Wildebeest Eco Camp i Nairobi.

Bemærk, at der er portere med på turen, der bærer alt udstyr og din store rygsæk. Men vi anbefaler, at du medbringer en lille dagsrygsæk, hvor du kan opbevare kameraudstyr, drikkevand, snacks, regntøj, varm fleece og andre nødvendigheder, som du får brug for i løbet af dagen.

Trekket kan ikke anbefales til børn under 10 år.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsiking hjemmefra., Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 25.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Overnatninger
 • Ture
 • Park fees
 • Trekkingguide
 • Bærer
 • Nationalparkgebyr
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.795,-
Ballonsafari, Kenya.

Ballonsafari i Masai Mara

Masai Mara set fra himlen. I horisonten farver solopgangen himlen i rødlige nuancer og under dig græsser zebraer, gazeller og bøfler – hvis du er heldig, kan du måske få øje på en løve eller to.

Varighed: ½ dag
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: