Søg
Søg
The Ark Kenya
Aberdares nationalpark, Kenya
Safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Kibera
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara i Kenya
Safari i Masai Mara i Kenya
Wildebeest Eco Camp
Bo i telt midt i Nairobi
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
David Sheldrick elefantbørnehjemmet i Nairobi
Karen Blixens hus, Nairobi
The Ark Kenya
The Ark Kenya
The Ark Kenya
The Ark Kenya
Ta' med på den ultimative safari i Kenya
Ol Pejeta Chimpanse sanctuary

Den ultimative safari oplevelse

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.495,-

Varighed: 13 dage

Oplev vildtreservatet Masai Mara, national parkerne Lake Nakuru, Aberdare og Ol Pejeta, hvor der er rig mulighed for at opleve et utal af forskellige dyrearter, og besøg spændende steder som Karen Blixens hus, et elefant børnehjem og Afrikas største slumkvarter, Kibera.

Spændende nationalparker og serværdigheder
På denne tur kommer du til at opleve Kenyas hovedstad Nairobi, hvor en privat guide vil vise dig nogle af byens højdepunkter, bl.a. besøger vi Sheldricks elefant børnehjem, AFEW Giraf center, Kazuri smykke- og keramikværksted samt Karen Blixens hus. Derudover besøge Kibera som er det største slumkvarter i Afrika syd for Sahara.

Aberdare National Park
Du kommer helt tæt på Afrikas vilde dyr på The Ark i Aberdare National Park, som ligger midt i én af verdens mest berømte vildmarker. Nætterne her er særligt spektakulære, da det er muligt at spotte nogle af de mange dyr, som typisk ikke ses i dagtimerne. The Ark, der er tænkt som en moderne udgave af Noahs Ark, åbnede i 1969 og ligger i et smukt skovområde midt i vildmarken.

Ol Pejeta
Ol Pejeta er en privatejet dyrereservat på godt 90.000 hektar jord, der ligger omkring 3,5 times kørsel nord for Nairobi lige på ækvator mellem foden af de to bjergkæder Aberdares og Mt Kenya. Reservatet er hjemsted for en lang række dyr, herunder afrikas ”Big Five” samt et utal af fuglearter. På en klar dag, især tidligt om morgenen, er der en fantastisk panoramaudsigt over Mt. Kenya og de mange snedækkede bjergtinder.

Lake Nakuru
Lake Nakuru National Park er berømt for sine tusindvis af flamingoer, der udgør et imponerende lyserødt syn ved søen – i visse perioder af året er helt op til tre millioner samlet her. Udover flamingoer vil I opleve et bredt udsnit af vilde dyr som for eksempel bøfler, giraffer, flodheste samt hvide næsehorn.

Masai Mara
Vi vil besøge Masai Mara, som er den mest spektakulære safaripark i hele Kenya. I hele Masai Mara har du mulighed for, at opleve et imponerende varieret udbud af vilde dyr – løver, elefanter, bøfler, zebraer, flodheste, antiloper, gazeller, gnuer, giraffer, hyæner, krokodiller og mange flere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson
Safari rundtur i Masai Mara
Safari rundturen i Masai Mara gennemføres året rundt. Generelt er det lettere, at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

Safari I Masai Mara

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Dagstur Nairobi
I Nairobi bliver du hentet i lufthavnen af vores chauffør og kørt til Wildebeest Eco Camp. Her kan du opbevare din baggage, inden du skal på en spændende dagstur rundt til Nairobi´s højdepunkter. Du kommer til at opleve:

 • Elefant børnehjem –Vi besøger Sheldrick Elephant Orphanage. Det er et hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.


 • Giraf center – Dagen inkluderer også et besøg på AFEW Giraffe Centre, hvor du fra en balkon i 1. sals højde, kan få lov at håndfodre – og endda kysse! – Rotchilds giraffer, der er en truet race i Kenya. I dag er Lake Nakuru National Park et af de få steder, hvor de kan opleves i det fri. Rotchilds kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en informativ udstilling om giraffer og en lille café. Lokal engelsktalende guide.


 • Kazuri smykke- og keramikværksted – Vi besøger også Kazuri Bead Workshop. Kazuri projektet startede i 1975, og skulle være med til at hjælpe enlige mødre, med at tjene lidt penge, så de kunne forsørge sig selv og deres børn. Kvinderne håndmalede smykker og keramik og solgte det. Projektet er nu blevet så populært, at der er over 200 kvinder ansat, og deres varer sælges i hele verden. Alt er lavet i hånden, og det er utrolig spændende at opleve kvindernes færdigheder. Lokal engelsktalende guide.


 • Karen Blixens hus - Turen tager os videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største attraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til et museum i anledningen af filmatiseringen, af den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, men meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.
  Dagsturen ender tilbage ved Wildebeest Eco Camp. Overnatning på Wildebeest Eco Camp i et permanent safaritelt med fælles bade- og toiletfaciliteter.3. dag: Kibera Slum Tour
Du bliver hentet af din guide på dit hotel ca. kl. 11.00. Turen til/fra Kibera foregår med offentlig transportmidler eller til fods. Efter ankomst går vi gennem slumkvarteret sammen med guiden, som vil fortælle om historiske og kulturelle detaljer. Der er mulighed for at vandre rundt i området og besøge nogle af de mange interessante projekter eller workshops, som er igangsat for at få folk i arbejde. Overnatning I Wildebeest Eco Camp. (M)

4. dag: Aberdare National Park
Turen starter i Nairobi og fører dig på vejen mod Mt Kenya regionen forbi ananas-, te- og kaffeplantager samt Tana floden. Efter en god frokost på den smukke Aberdare Country Club, går turen videre mod The Ark i Aberdares nationalpark, hvor aftenens overnatning er arrangeret. På The Ark er der masser af aktiviteter at vælge imellem, herunder vandreture og guidede fugleture. Samtidig kan du også nyde udsigtens fra en af de fire store udsigtsplatforme. Efter aftenensmad er der god mulighed for at læne sig tilbage og nyde den imponerende udsigt over de mange dyr, som holder til ved vandhullet. Både te og kaffe er til rådighed hele natten. (M, F, A)

5. dag: Aberdare National Park – Ol Pejeta
Vi anbefaler dig i dag at stå tidligt op, da der om morgenen er rig mulighed for at spotte en masse forskellige dyrearter fra udsigtsplatformene. Efter morgenmad tager vi på en kort safari, hvorefter vi kører til Aberdare Country Club. Herfra kører vi til Ol Pejeta Conservancy, hvor vi spiser frokost, efterfulgt af en eftermiddagssafari. (M, F, A)

6. dag: Ol Pejeta
Nyd en hel dag i Ol Pejeta Conservancy, hvor du enten kan slappe af eller tage på safari i dit eget tempo. (M, F, A)

7. dag: Lake Nakuru National Park
Denne morgen starter vi tidligt ud med en safari rundtur, hvorefter vi tager tilbage til lejren for morgenmad og check-out. Herefter går turen til Lake Nakuru National Park, hvor vi ankommer til frokost. Efter frokost begynder vi på en eftermiddagssafari. Parken er især berømt for sine hundredtusindvis af flamingoer, der kommer til søen i skiftende perioder af året i deres søgen efter føde. Her kan du være heldig at opleve helt op til tre millioner flamingoer, der danner et bredt lyserødt bånd rundt om hele søen. Nakuru har desuden fået status som særligt reservat for næsehorn, der altid ses under safariture i parken. Der er også gode muligheder for at opleve bøfler, giraffer, zebraer, vandbukke og måske den flygtige leopard. Overnatning i teltlejr. (M, F, A)

8. dag: Masai Mara Game Reserve
Efter morgenmaden og en tidlig morgensafari forlader vi Lake Nakuru området og kører mod Masai Mara vildtreservat. Vi gør stop undervejs på køreturen og spiser den medbragte frokost. På turen ind til vores camp, ser vi lidt af Maasaiernes dagligdag, og vi får de første smagsprøver på parkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab. Bemærk, at køreturen er meget hård på visse dele af strækningen, hvor vejen er i dårlig stand. Før aftensmaden tager vi på en eftermiddags safari. Overnatning og aftensmad i campen. (M, F, A)

9.-10. dag: Safari i Masai Mara
Brug 2 dage på at køre rundt og observere de vilde dyr i reservatet med privat chauffør, hvor i selv bestemmer tempoet, hvad i vil se og hvor i vil spise frokost. Der er også mulighed for at I kan slappe af lejren.
Kenyas førende safarireservat, Masai Mara, er en fortsættelse af Serengeti sletten og verdensberømt for den enestående og spektakulære migration (vandring) bestående af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Reservatet har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter. Middag og overnatning i campen. (M, F, A)

11. dag: Morgensafari i Masai Mara
Stå tidligt op til morgenmad og en tidlig morgensafari. Fra Masai Mara kører vi mod Nairobi. Hvis i har lyst til at besøge en lokal Maasai by, så fortæl det til chaufføren. Det koster ca. 15$ pr person og betales i byen. Ankomst til Nairobi ca. kl 17:00.
Overnatning i Wildebeest Eco Camp. (M, F)

12. dag: Nairobi
Dagen står til fri afbenyttelse i Nairobi, hvor i kan slappe af, få vasket tøj eller benytte jer af de mange andre aktiviteter. Herefter kører vi til lufthavnen. (M - 07:00-10:00)

13. dag: Ankomst Danmark
Efter en spændende og begivenhedsrig tur, ankommer i til Danmark.


Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Tanzania
3 overnatninger i Wildebeest Eco Camp
6 overnatninger diverse hotel/lejre


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Medbring kun det nødvendige på bjerget (maks 15 kg per person). Din overskydende bagage kan i mellemtiden opbevares gratis på Wildebeest Eco Camp i Nairobi.

Bemærk, at der er portere med på turen, der bærer alt udstyr og din store rygsæk. Men vi anbefaler, at du medbringer en lille dagsrygsæk, hvor du kan opbevare kameraudstyr, drikkevand, snacks, regntøj, varm fleece og andre nødvendigheder, som du får brug for i løbet af dagen.

Trekket kan ikke anbefales til børn under 10 år.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsiking hjemmefra., Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.495,-


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Overnatninger
 • Ture
 • Park fees
 • Trekkingguide
 • Bærer
 • Nationalparkgebyr
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.795,-
Ballonsafari, Kenya.

Ballonsafari i Masai Mara

Masai Mara set fra himlen. I horisonten farver solopgangen himlen i rødlige nuancer og under dig græsser zebraer, gazeller og bøfler – hvis du er heldig, kan du måske få øje på en løve eller to.

Varighed: ½ dag
Til top
Find os på: