Søg
Søg
Tag med på safari i Kenya
Safari I Masai Mara
Wildebeest Eco Camp i Nairobi i Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Sheldricks elefant børnehjem
David Sheldrick elefantbørnehjemmet i Nairobi
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Budget safari i Masai Mara
Safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari i Masai Mara i Kenya
Togrejse i Kenya
Togrejse i Kenya
Kenya togrejse
Kenya togrejse fra Nairobi til Mombasa
Diani Beach
Diani Beach, Kenya
Diani Beach, Kenya
Diani Beach
Diani Beach, Kenya
Diani Beach i Kenya

Familiesafari, togrejse & Eksotiske Diani Beach

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-

Børnepris fra

DKK 12.495,-

Varighed: 14 dage

Tag med på en eventyrlig og budgetvenlig familiesafari i Kenya - oplev nationalparkerne Masai Mara og Lake Nakuru, der begge har et usædvanligt rigt dyre- og fugleliv. Herfra kører du med tog til det Indiske Ocean, hvor rejsen afsluttes med en eksotisk badeferie ved Diani Beach.

Masai Mara Nationalpark
Masai Mara Nationalpark består af en enorm savanne, der er forbundet med Serengeti-sletten i Tanzania. I Masai Mara har du mulighed for at opleve et imponerende og varieret udbud af vilde dyr. Her lever elefanter, bøfler, zebraer, flodheste, antiloper, gazeller, gnuer, giraffer, hyæner, krokodiller og mange flere. Du har gode chancer for at se løver, og det er ikke et unormalt syn at se dem æde et bytte. Du kan også være heldig at spotte geparder og leoparder.

Lake Nakuru Nationalpark
Lake Nakuru Nationalpark er berømt for sine flamingoer, der kan give søen imponerende lyserødt skær. Udover flamingoer vil du opleve et bredt udsnit af vilde dyr som for eksempel bøfler, giraffer, flodheste samt hvide næsehorn, som nationalparken også er kendt for.

Diani Beach
35 km. syd for Mombasa ligger Diani Beach, der består af en smuk kyststrækning på ca. 20 km. med kridhvidt sand, palmer og azurblåt vand. Ved Diani Beach er nemt at booke dykker-og mountainbiketure i området eller arrangere dagstur til Shimba Hills, der er et safariområde beliggende ca. 35-40 km fra Diani Beach. Derudover kan du booke bådeture med snorkling til Wasini Island og til Kisite Marinepark. Her finder du Kenyas bedste undervandsliv, delfiner og smukke koralrev.


Din rejse afsluttes ved de vidunderlige strande ved Diani Beach syd for Mombasa. Her kan du nyde livet ved den smukke sandstand og vaske safaristøvet af i det Indiske Ocean.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson
Safari i Masai Mara Nationalpark gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

April og maj er ofte regnfulde måneder i Kenya.

Diani Beach

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Nairobi
Du ankommer til Nairobi, hvor du vil blive mødt af en af vores chauffører, der vil køre dig til dit hotel. Her kan du nyde en stille og blød start på dit afrikanske eventyr.

3. dag: Dagstur i Nairobi
Dagen står på et kulturelt møde med nogle af Nairobis højdepunkter, efter afhentning på hotellet efter din morgenmad. (M)

Du kommer til at opleve:

 • Elefantbørnehjem: Du besøger Sheldrick Elephant Orphanage. Det er hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.


 • Girafcenter : Turen fortsætter med et besøg på AFEW Giraffe Centre, hvor du fra en balkon i første sals højde, kan få lov at se Rotchilds giraffer i øjenhøjde. Rotchilds er en truet race i Kenya og kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en flot udstilling om giraffer og en lille café. Lokal engelsktalende guide.


 • Karen Blixens hus: Din tur fortsætter videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største turistattraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til museum i anledning af filmatiseringen af den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, men meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.4. dag: Nairobi – Masai Mara Nationalpark
Efter morgenmaden forlader du Nairobi og kører mod Masai Mara. Der er stop undervejs på køreturen, hvor du kan spise den medbragte frokost. Efter ankomst til din safaricamp får du de første smagsprøver på nationalparkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab. Du overnatter på en budget-safaricamp udenfor nationalparken i simple budgettelte med senge eller i budgethytter. (M,F,A)

5-6. dag: Safari i Masai Mara Nationalpark
Dagene er sat af til at køre rundt og observere de vilde dyr i nationalparken. Det er en god ide at starte ud tidligt om morgenen, hvor chancerne for at se løver, geparder og leoparder er størst. Masai Mara er Kenyas førende safari-destination, der hænger sammen med Serengeti-sletten i Tanzania. Nationalparken er verdensberømt for den enestående og spektakulære migration (vandring) bestående af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti-sletten. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big five” der består af elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Nationalparken har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter. Du overnatter tilbage i din budget- safaricamp. (M,F,A)

7. dag: Safari i Masai Mara Nationalpark - Lake Nakuru by
Efter en sidste game drive i Masai Mara kører du mod Lake Nakuru by, en køretur på ca. 5-6 timer. Du ankommer til aftenmadstid og resten dagen er til fri disposition. (M,F,A)

8. dag: Lake Nakuru by - Lake Nakuru Nationalpark - Nairobi
Efter en tidlig morgenmad venter dagens safari i Lake Nakuru Nationalpark. Nationalparken er kendt for sine flamingoer, der kommer til søen i skiftende perioder af året i deres søgen efter føde. Lake Nakuru har desuden fået status som særligt reservat for næsehorn. Der er også gode muligheder for at opleve bøfler, giraffer, zebraer, vandbukke og måske den flygtige leopard. Frokost indtages udenfor nationalparken inden turen går tilbage imod Nairobi med ankomst sidst på eftermiddagen. (M,F,A)

9. dag: Nairobi - Mombasa med tog - og med bil til Diani Beach
Morgenmad indtages på vejen til Nairobi togstation. Herfra kører du ca. 5-6 timer med toget til Mombasa og undervejs kan du se det lokale liv og måske lidt af Tsavo nationalparks dyreliv fra togets vinduer. Du ankommer over middag til Mombasa, hvor du møder vores chauffør, som kører dig videre til Diani Beach, en køretur på ca. 1-2 timer. Her indkvarteres du på dit hotel. Resten af dagen har på egen hånd, og du kan eksempelvis tage ud og snorkle eller nyde strandlivet. (M)

10. - 12. dag: Stranddage ved Diani Beach
Nyd nogle skønne dage med afslapning ved Diani Beach. Her finder du smukt, azurblåt vand og en dejlig strand med et lokalt islæt. Ved Diani beach er det nemt at booke dykker-og mountainbiketure i området eller arrangere en dagstur til Shimba Hills, der er et safariområde beliggende ca. 35-40 km fra Diani Beach. Derudover kan du booke bådeture med snorkling til Wasini Island og til Kisite Marinepark. Her finder du Kenyas bedste undervandsliv, delfiner og farverige koralrev. Dagene er til fri disposition. (M)

13. dag: Afrejse fra Mombasa
Dagen er til fri disposition. Du bliver hentet på Diani Beach og kørt til lufthavnen i Mombasa. Tidspunktet afhænger af jeres oversøiske fly. Fra Mombasa flyver du via Nairobi og tilbage til Danmark. (M)

14. dag: Ankomst Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse i Kenya ankommer du til Danmark.


Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Kenya
3 overnatninger på Wilderbeest Eco Camp i Nairobi
3 overnatninger i stationære budgettelte eller i budgethytter ved indgangen til Masai Mara Nationalpark
1 overnatning på et 2 stjernet hotel i Lake Nakuru by
4 overnatninger på 2+ stjernet hotel ved Diani Beach


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk at programmet er til jeres inspiration. Vi tilpasser meget gerne turen så den passer til jeres behov. Tá meget gerne kontakt til en af vores rejsekonsulenter.

Deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsiking hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-

Børnepris fra

DKK 12.495,-


Prisbemærkning

Prisen er en frapris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.
Bemærk at det er en mulighed at opgradere dit hotel på Diani Beach.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Ture
 • Park fees
 • Guide
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Sovepose
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Find os på: