Se nyhedsbrevet i en browser
 

Tag med til Østafrika!

- Se vores nye, spændende rejseforslag til Kenya, Uganda og Tanzania
Østafrika er safari, trekking, smukke strande, spændende kultur og meget mere! Oplev the "Big 5" eller trek til toppen af Kilimanjaro eller Mt. Kenya. Nyd livet på Zanzibar eller ved det indiske oceans smukke strande og prøv at bo hos de lokale stammer. Trek blandt de truede bjerggorillaer i Uganda og oplev imponerende, brusende vandfald og Ugandas største vulkan.

Vi har givet Østafrika noget kærlighed og kan derfor vise dig nogle af vores helt nye og opdaterede rejseforslag. Der er selvfølgelig masser af andre spændende rejseforslag til Kenya, Tanzania og Uganda på vores hjemmeside, som du kan lade dig inspirere af.

Ring til os og hør nærmere - vores rejsekonsulenter har mange Afrika-rejser bag sig, og vi står parat til at give dig gode råd og inspiration!

Book et møde med en rejsekonsulent

Ultimate Uganda og vulkantrek i Rwanda

- 14 dage fra kr. 38.495 pr. person v. 2 pers.
Oplev fantastisk smuk natur i nogle af Ugandas bedste nationalparker, og tag på gorillatrekking i Bwindi Impenetrable Nationalpark. Bliv klogere på Rwandas barske historie og glæd dig til et naturskønt og ikke mindst udfordrende trek på Rwandas smukkeste vulkan.

Læs mere om rejsen her

Familiesafari, togrejse & eksotiske Diani Beach

- 14 dage fra kr. 15.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr.12.495
Tag med på en eventyrlig og budgetvenlig familiesafari i Kenya - oplev nationalparkerne Masai Mara og Lake Nakuru, der begge har et usædvanligt rigt dyre- og fugleliv. Herfra kører du med tog til det Indiske Ocean, hvor rejsen afsluttes med en eksotisk badeferie ved Diani Beach.

Se mere om rejsen her

Safari, Hadzabe-stammen & Zanzibars strande

- 17 dage fra kr. 24.995 pr. person v. 2 pers.
Tag med på et spændende safarieventyr i tre af Tanzanias kendte nationalparker, hvor der er rig mulighed for at opleve det bedste af Afrikas dyreliv og smukke natur. Herefter venter et spændende og lærerigt besøg ved Hadzabe-folket, der bor i området omkring Lake Eyasi. Efter et kulturelt indblik hos Østafrikas sidste jagtstamme flyver du til Zanzibar, hvor du skal nyde livet på en af Zanzibars mange smukke strande.

Se mere her

Aktiv rejse i Østafrika

- Læs om Rebeccas oplevelser i Kenya og Tanzania
Rebecca, der er rejsekonsulent i Aarhus, har skrevet en fin rejseberetning fra sin rejse i Østafrika med sin søster. Her kan du læse hvordan hun oplevede at bestige Kilimanjaro, køre på mountainbike i Hell's Gate National Park og se Afrikas spændende dyreliv på safari i Kenya og Tanzania. Læs med og bliv inspireret til din Østafrikarejse!

Ring til Rebecca og få en snak om Østafrika her

Læs og Rebeccas rejse her

Ny aktiv rejse med dansk rejseleder

- Trek til toppen af Mt. Toubkal i Marokko
Som noget helt nyt har vi fået en rejse til Marokko på hjemmesiden! Oplev de fantastiske udsigter i bjergene og stå på toppen af Nordafrikas højeste bjerg, når du sammen med Jysk Rejsebureau bestiger Mt. Toubkal.

Trekkingturen til Mt. Toubkal varer 8 dage og fører dig gennem mange forskellige, imponerende landskaber, og forbi vandfald og små berberlandsbyer. Herudover har du før og efter trekket tid til at opleve stemningen i den spændende by, Marrakech, og f.eks. købe lækre varer med hjem fra byens farverige bazarer.

Læs mere om rejsen her

Gratis rejseforedrag om Østafrika

- Kom ind og få inspiration til din rejse
Afrika: Safari, Kilimanjaro og Zanzibar
4. september kl. 18 i Aalborg

Tanzania: Trek til topppen af Kilimanjaro
12. september kl. 18 i Aarhus

Uganda og Kenya
26. september kl. 18 i København

Kenya og Tanzania
23. oktober kl. 18 i Herning

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med SWISS
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med SWISS. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Hvad hedder SWISS’ nye langrute-flytype som sætter nye standarder indenfor passagerkomfort og underholdning samt udleder mindre CO2 per passager, sammenlignet med andre flytyper?
2. SWISS hører hjemme i Schweiz. Men hvilken by forbinder SWISS København med flere gange om dagen?
Hint: Det er her du nemt og hurtigt skifter fly når du skal med SWISS videre ud i verden.

Deltag i konkurrencen her