Se nyhedsbrevet i en browser
 

Drømmer du dig også væk fra sjap og slud?

- Så book din rejse til Thailand nu og spar penge
Thailand er et hit for rejsende i alle aldre - og det med god grund, for landet lokker med nogle af verdens smukkeste strande, vidunderlig mad, spændende kultur- og naturoplevelser samt en venlig og imødekommende lokalbefolkning.

Selvom mange turister hvert år rejser til landet, er der rig mulighed for at få unikke oplevelser med hjem, og opleve steder, der er stort set uberørt af turisme - som for eksempel i husbåd på Khao Laem søen nær den burmesiske grænse.

I dette nyhedsbrev får du et godt påsketilbud på en spændende og anderledes Thailandsrejse, og vi giver dig vores allerbedste rejsetips til et ophold i Bangkok.

Se alle vores rejser til Thailand her

Påsketilbud på husbåd og tropeøerne Koh Kood og Koh Chang

- Køb inden 3. april og spar 1000 kr. pr. person
Tag på en eventyrlig rejse til Thailand, hvor I oplever Bangkok, bor i husbåd på Khao Laem-søen og nyder de indbydende strande på tropeøerne Koh Kood og Koh Chang.

Hvis I køber rejsen inden den 3. april, sparer I 1000 kr. pr. person på denne unikke rejseoplevelse.

Rejsen er på 15 dage og er også meget velegnet for familier med børn, da husbåden danner en tryg og behagelig base for de eventyrlige oplevelser. Afslapning i fantastisk smukke omgivelser er hovedingrediensen i rejsen, krydret med naturoplevelser og thailandsk kultur.

Læs mere om rejsen her

Første gang i Bangkok?

- Vi giver dig vores bedste tips til byen
Hvis du er i Bangkok for første gang, kan byen godt virke lidt overvældende med alle sine sanseindtryk. Vores Thailand-eksperter kender byen ud og ind, og de har lovet at dele nogle af deres opdagelser med dig, så du kan få endnu flere små, sjove oplevelser med hjem fra Bangkok.

Læs vores bedste Bangkok-tips her

Snorkling blandt uberørte øer i Thailand

- 15 dage fra kr. 12.995 pr. person v. 2 personer
Hvis du er til snorkling, vil du elske vores snorkelcruise omkring de uberørte øer i Marinenationalparkerne, Similan og Surin. Her finder du nogle af de mest imponerende koralrev i Thailand med fisk i alle regnbuens farver. Du bor på båden Reggae Queen i din egen kahyt og alle måltider er inkluderet under snorkelturen. Efter dit snorkelcruise nyder du livet i et par dage på den rolige Bangtao beach på Phuket efterfulgt af et ophold i Bangkok, hvor du meget passende kan finde inspiration til oplevelser i dette nyhedsbrev.

Læs mere om rejsen her

Kom udhvilet frem til Thailand

- Lig ned på direkte flyvning med stor rabat
I sommerferien kan du lige nu spare 7.900 kr. på Thai Airways Premium Economy Class. Her får du lidt ekstra service og en flatbed, så du kan ligge ned på den direkte flyvning fra København til Bangkok (t/r).

- Pris: 13.190 kr. (du sparer 7.900 kr.)
- Tilbuddet gælder med afrejse fredag eller søndag
- Rejseperioden 22. juni – 12. august
- Begrænset antal pladser - først til mølle
- Book senest: 26. marts
- Tilbuddet gælder hvis min. 2 voksne booker sammen

Ring til os på 70201915 - så skræddersyer vi din Thailandrejse sammen.


Kontakt os her

Gratis rejseforedrag

- Foredrag om Thailand

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?
2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen