Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
En af de største oplevelser i Thailand er den fantastiske mad - og den skal du ikke snydes for i Bangkok. Udvalget er enormt og der er noget i alle prisklasser. Vi afslører her vores yndlings-budgetrestaurant i Bangkok, vores favorit-streetfoodsted, yndlings-yogasted og vores nyopdagede yndlings-getaway fra Bangkok.

River View Guesthouse Restaurant - vores yndlings-budgetrestaurant i Bangkok
Dette sted er super hyggeligt, maden god og prisvenlig, og den fantastiske udsigt fra restauranten får maden til at smage endnu bedre.
Restauranten ligger på 768 Soi Phanurangsri, Songwad Rd., Talad Noi, Sampanthawong

Vores favorit-streetfoodsteder i Bangkok - spis som de lokale
Der er uendelige muligheder for lækker og billig mad i Bangkok. Er du nybegynder i streetfood kan vi anbefale at du besøger Soi 20 Silom Road eller Streetfood-området ved Bang Rak Bazar, begge steder byder på lækker mad og som lille hjælp er en del af skiltene på engelsk. Disse steder ligger ikke langt fra New Road Guesthouse, hvor Jysk Rejsebureau har sit servicekontor. Vil du kaste dig ud i noget endnu mere lokalt, så prøv gaderne lige bag ved Lebua State tower (retning mod skytrain).

Vores yndlings-yogasted i Bangkok
Hvis du trænger til at få gang i kroppen ovenpå flyveturen eller efter byturen, så har vi fundet et super hyggeligt lille yoga-sted, hvor man blot kan droppe ind. Stedet hedder Roots8Yoga og det koster 500THB pr. gang. Bonusinfo: der er mulighed for en gratis yoga hver lørdag eftermiddag fra 15.30-16.30 med tilmelding. Adressen er 46 Soi Phipat (Sathorn 8), Silom Rd, Bangrak Bangkok 10500.

De bedste weekendmarkeder i Bangkok
Når du er i Bangkok, kan vi stærkt anbefale at besøge nogle af de lokale markeder og få fyldt alle sanserne op med indtryk. Weekendmarkedet Chatuchak er et must - her er ikke så mange kopivarer, men lokale designere, super lækker mad og billig fodmassage. Når man er træt af markedet, kan man slappe af i Chatuchak park, som er et skønt åndehul. Også det mindre kendte Train Night marked ”Rot Fai” er et besøg værd, og er en blanding af madboder, barer og hyggelig bazar.

Vores yndlings-getaway-ø fra Bangkok
Koh Munnork er en lillebitte privat ø ca. 3-4 timer fra Bangkok, som ligger ud for Rayong. Man kører 3 timer fra Bangkok, venter lidt på havnen og sejler 45 minutter i resortets egen båd. Det er primært lokale der tager herud som 1-2 dages getaway. Konceptet er back to basics / simple living – dvs bungalows er spartansk indrettet men pæne. Omgivelserne er super lækre. Der er små hytter langs de hvide strande, hvor man kan sidde i skygge og nyde havet. Sandet er hvidt og havet er det fineste blå med masser af fisk. Der er god snorkling fra stranden (man kan låne gratis udstyr) og her er kajakker.

Hvis der er andre specifikke oplevelser, du kunne tænke dig i Bangkok, så spørg din rejsekonsulent til råds, så skal vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe.


Chatuchak weekend marked i Bangkok
River View Restaurant BangkokStreetfood i BangkokStreetfood i BangkokChatuchak weekend marked i BangkokYoga i BangkokYoga i BangkokKoh MunnorkKoh MunnorkKoh Munnork bungalows
Til top