En af de største oplevelser i Thailand er den fantastiske mad - og den skal du ikke snydes for i Bangkok. Udvalget er enormt, og der er noget i alle prisklasser. Vi afslører her vores yndlings-budgetrestaurant i Bangkok og vores favorit-streetfoodsted samt yndlings-yogasted og en yndlings-getaway tæt på Bangkok.

Vores yndlings-budgetrestaurant i Bangkok
River View Guesthouse Restaurant - dette sted er super hyggeligt! Maden er god og prisvenlig, og den fantastiske udsigt fra restauranten fuldender oplevelsen og får dit måltid til at smage endnu bedre.
Restauranten finder du på 768 Soi Phanurangsri, Songwad Rd., Talad Noi, Sampanthawong

Vores favorit-streetfoodsteder i Bangkok
Der er uendelige muligheder for lækker og billig mad i Bangkok. Er du nybegynder i streetfood, kan vi anbefale, at du besøger Soi 20 Silom Road eller streetfood-området ved Bang Rak Bazar. Begge steder byder på lækker mad, og som en hjælp er en del af skiltene på engelsk. Vil du kaste dig ud i noget endnu mere lokalt, så gå på opdagelse i gaderne lige bag Lebua State tower (i retning mod skytrain).

Se listen over den bedste streetfoods i Asien her.

Vores yndlings-yogasted i Bangkok
Hvis du trænger til at få gang i kroppen ovenpå flyveturen eller efter byturen, så har vi fundet et super hyggeligt lille yogasted, hvor du bare kan svinge forbi, og det er nogenlunde prisvenligt. Stedet hedder Roots8Yoga. Bonustip: Der er af og til mulighed for gratis yoga. Hør stedets personale ad, hvornår det er muligt næste gang. Adressen er 46 Soi Phipat (Sathorn 8), Silom Rd, Bangrak Bangkok 10500.

De bedste weekendmarkeder i Bangkok
Når du er i Bangkok, kan vi stærkt anbefale at besøge nogle af de lokale markeder og få fyldt alle sanserne op med indtryk. Weekendmarkedet Chatuchak er et must. Her er ikke så mange kopivarer - istedet kan du købe produkter fra lokale designere, super lækker mad og billig fodmassage. Når du bliver træt af markedet, kan du slappe af i Chatuchak park, som er et skønt åndehul. Også det mindre kendte Train Night-marked er et besøg værd med en blanding af madboder, barer og hyggelig bazar.

Vores yndlings-getaway-ø tæt på Bangkok
Koh Munnork er en lillebitte privat ø ca. 3-4 timer fra Bangkok, som ligger ud for Rayong. Man kører tre timer fra Bangkok, venter lidt på havnen og sejler 45 minutter i resortets egen båd. Det er primært lokale, der tager herud på 1-2 dages getaway. Konceptet er back to basics og simple living – det vil sige, at bungalows er spartansk indrettede, men pæne. Omgivelserne er super lækre. Der er små hytter langs de hvide strande, hvor du kan sidde i skygge og nyde udsigten. Sandet er hvidt, og havet er det fineste blå med masser af fisk. Der er god snorkling fra stranden, hvor det også er muligt at låne gratis snorklingudstyr og kajakker.

Hvis der er andre specifikke oplevelser, du kunne tænke dig i Bangkok, så spørg din rejsekonsulent til råds - så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe.

Se alle vores rejseforslag til Thailand her.

Chatuchak weekend marked i Bangkok
Chatuchak weekend marked i BangkokRiver View Restaurant BangkokStreetfood i BangkokStreetfood i BangkokYoga i BangkokYoga i BangkokKoh MunnorkKoh MunnorkKoh Munnork bungalows
Til top