Se nyhedsbrevet i en browser
 

Overvejer du en rejse til Asien?

- Der er altid en destination, der passer til dig
I Asien kan du få det hele - spændende kultur- og naturoplevelser, billedskønne strande og fantastisk mad. Samtidig kommer du rigtig langt for pengene - det kan da ikke være bedre, vel?

I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på Vietnam, Indonesien og Thailand, der alle har masser at byde på og er super dejlige lande at rejse i. Indonesien er bedst i vores sommerhalvår, mens Thailand og Vietnam kan besøges hele året, afhængigt af hvilken del af landet du vælger.

Vietnams højdepunkter og badeferie i Thailand

- 20 dage fra kr. 16.995 pr. person v. 2 personer
Vi har netop lavet dette rejseforslag til dig der gerne vil opleve både Vietnams spændende kultur og smukke natur samt have tid til afslapning på en dejlig ø i Thailand.

Glæd dig til at prøve at leve som de lokale på homestay i det nordlige Vietnam, bo på en båd i den smukke Halong Bay og opleve storbyerne Hanoi og Saigon. Og hvad med at købe et lækkert skræddersyet sæt tøj med hjem fra Hoi An i det centrale Vietnam? Slut rejsen af med strandliv og total afslapning på den stadig ret ukendte ø, Koh Kho Khao i Thailand.

Læs mere om rejsen her

Trekking på Sumatra & verdensklasse surfing

- 19 dage fra kr. 17.995 pr. person v. 2 personer
Indonesien byder på uendelige muligheder uanset om du er til aktiv rejse eller strandferie. Hvis du kan lide at være aktiv i din ferie, vil denne trekking- og surfrejse til Sumatra, Java og Bali lige være noget for dig. Her kommer du til at opleve fantastisk dyreliv, f.eks se vilde orangutanger på Sumatra, få surfundervisning på nogle af de bedste surfsteder i Asien og bestige Sibayak-vulkanen.

Læs mere om rejsen her

Inspiration til din Vietnamrejse

- Se vores video om Vietnam her
Lad dig inspirere af vores Vietnamvideo, der giver en smagsprøve på nogle af de oplevelser, du kan glæde dig til i Vietnam. Landet byder på smuk natur, venlig og imødekommende lokalbefolkning, fantastisk mad, spændende kultur og dejlige strande.

Se vores video om Vietnam her

Nyhed: Kør din egen tuk tuk i Thailand

- fra 5.715 kr. pr. person v. 2 pers. eksklusiv flybilletter
Prøv vores nye sjove og anderledes tur i det nordlige Thailand. Hvis du køber dine flybilletter gennem Jysk Rejsebureau kan du komme på denne spændende 6-dages rundtur i egen tuk tuk fra Chiang Mai. Turen er et eventyr i sig selv og giver dig mulighed for bl.a. at opleve det lokale liv i området, se Thailands højeste bjerg og besøge et elefanthjem. Vi kan også lave 1-dagsture i tuk tuk, så oplevelsen kan passes ind i de flestes rejseplaner.

Læs mere om turen her

Bestig et bjerg i sommerferien

- 17 dage fra kr. 18.495 pr. person. Med dansk rejseleder.
Tag med Jysk Rejsebureau til Stok Kangri i det Indiske Himalaya til sommer. Den danske rejseleder er Jysk Rejsebureaus egen Jan Marshall, der har gået trekket flere gange før. Dette storslåede trek til toppen af Stok Kangri (6.153 meter) er for dig, der er i god form, og som gerne vil udfordre dig selv i sommerferien.

Turen tager dig forbi små landsbyer, smukke dale, høje bjergpas, brusende floder og helt fantastiske udsigter. Du rejser med en dansk gruppe og dansk guide, og det giver et særligt sammenhold og en fantastisk oplevelse at bestige bjerget sammen.

Der er stadig ledige pladser på denne spændende og udfordrende rejse, som kun afgår en gang om året med dansk rejseleder. Afrejsen er garanteret. Giv os et ring og hør nærmere.

Læs mere om rejsen her

Gratis rejseforedrag

- Om Indonesien / Thailand / Vietnam
Thailand
19. april kl. 18 i Aalborg

Indonesien
14. maj kl. 18 i Aalborg

Indonesien og Bali
1. maj kl. 18 i Aarhus

Vietnam
14. maj kl. 18 i Aarhus

Thailand
3. maj kl. 18 i København

Indonesien og Bali
24. maj kl. 18 i Herning

Thailand
5. juni kl. 18 i Herning

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?
2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen