Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Oplev Bangkoks hyggelige stemning med de mange forskellige markeder, rygende gadekøkkener, god shopping og flotte templer. Tag en guidet cykeltur eller bådtur rundt i Bangkok, og se sider af byen, som man ikke selv ville få set.

Tag med på trekking i junglen i den nordvestlige del af Thailand i Umphang National Park - her står oplevelserne bl.a. på rafting og flot natur. Vi tager også længere nordpå og oplever skønne Chang Mai og nogle af de mindre lokale landsbyer. Herefter går turen vest på til kanchanaburi, hvor vi oplever den historiske bro over floden Kwai.

Sydpå besøger vi også den smukke nationalpark Khao Sok, hvor vi både tager i junglen og på vandet.

Vi slutter af med en tur rundt på Thailands smukke øer. Her hersker afslapning, bounty strande, dejlig seafood, hængekøjer, sand mellem tæerne, flotte solnedgange og ikke mindst dykning i verdensklasse på blandt andet de smukke Similan-øer.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Louise Hesselbjerg og Heidi Andersen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Heidi Andersen

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top