Se nyhedsbrevet i en browser
 

USA til sommer? eller udenfor højsæsonen?

- Vi hjælper dig til den bedste rejse og oplevelser "off the beaten track"!
USA's 50 stater byder på uendeligt mange muligheder for fantastiske og anderledes oplevelser!

Hvis du drømmer om at rejse til USA til sommer, er det en god idé at komme i gang med at få arrangeret rejsen nu. Vi kan hjælpe med den optimale rejserute for dig, rådgivning om spændende oplevelser "off the beaten track" og med at booke alt, så du blot skal nyde turen.

Har du mulighed for at rejse i foråret eller efteråret? Så kan du spare penge på rejsen, da flypriserne normalt er lavere, samtidig med at der er større udvalg af overnatningsmuligheder. Forår og efterår passer perfekt til en USA-rejse; der er færre besøgende, og naturens farver giver rejsen en ekstra dimension.

Book et møde med en af vores erfarne USA-eksperter eller ring på 70201915 og få den bedste rådgivning til din rejse.

Du kan lade dig inspirere af nogle af vores spændende og anderledes rejseforslag til USA-rejsen her i nyhedsbrevet.

Se alle vores USA-rejseforslag her

Yellowstone, Black Hills og Rockies i autocamper

- 16 dage fra kr. 9.995 pr. person v. 2 pers, børnepris fra kr. 4.995
I dette 16 dages rejseforslag kører du i autocamper fra Denver, og derefter har du masser af fantastiske nationalparker foran dig.

Dette rejseforslag er for dig, som vil rejse på egen hånd i USA. Efter en dag i Denver kan du afhente din autocamper, og sætte kursen som det passer dig de næste 13 dage. Fra Denver kan du tage sydover mod de smukke nationalparker i Utah, eller nordpå mod imponerende Yellowstone og historiske Mount Rushmore.

Se mere og få tilbud her

Kør-selv-rejse langs Route 66

- 17 dage fra kr. 14.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 5.295
På denne kør-selv tur skal du opleve den klassiske Route 66, også kendt som "Main Street of America" eller "Mother Road", som i årtier var vejen mod vest for pionererne, drømmerne, desperadoerne og en hel generation af nysgerrige turister.

Route 66 er som skræddersyet til det ægte kør-selv eventyr. Turen krydser tre tidszoner gennem de otte stater, Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien.
På rejsen kommer du desuden på en helikoptertur over Grand Canyon!

Se mere og få tilbud her

New England med kant

- 18 dage fra kr. 15.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 6.995
Udforsk New Englands charme, fantastiske landskaber og historiske steder på denne kør-selv-ferie. Følg Bostons historiske Freedom Trail, nyd naturen ved Cape Cod, bliv klogere på hekseudryddelsen i Salem i 1692, gå langs strandene i Maine, trek ved White Mountains og opdag skønheden i området omkring Green Mountains i Vermont. Tag på opdagelse i Adirondack-bjergene og nyd den smukke udsigt fra din lodge ved Lake Placid. Oplev den fantastiske natur ved Finger Lakes inden du slutter rejsen i Buffalo, hvor du kan opleve det imponerende vandfald, Niagara Falls.

Alt i alt er dette en oplagt kør-selv-ferie for alle, som værdsætter smuk natur, små hyggelige samfund, rå kyststrækninger og spændende storbyer

Se mere og få tilbud her

På opdagelse i Alaskas vilde natur

- 16 dage fra kr. 18.495 pr. person v. 2 pers.
Dette rejseforslag fører dig helt ind i hjertet af Alaskas vildnis, hvor du kan opleve de imponerende gletchere, observere vilde bjørne, vandre i den storslåede natur, spotte hvaler eller tage en tur i kajak.

Alaska beskrives bedst som vidtstrakt, smukt og med masser af dyreliv. Her hersker de store vidder, og denne tur giver dig rig mulighed for at udforske den vilde natur. Der er mulighed for at opspore sortbjørne ved Kenai fjorden, trekke langs gletchere, spotte hvaler, spise friskfanget laks eller sejle i havkajak mellem isbjerge.

Se mere og få tilbud her

Kør-selv gennem Sydstaterne

- 20 dage fra kr. 16.495 kr. pr. person v. 2 pers.
Oplev ægte sydstatscharme og mærk historiens vingesus, mens du rejser igennem Georgia, Tennessee, Mississippi, Louisiana, Alabama, Florida og South Carolina.

Drømmer du om at opleve "The Deep South", så er denne rejse lige noget for dig. Rejsen kombinerer naturoplevelser i Great Smoky Mountains med ægte sydstatscharme i byerne Charleston og Savannah. Derudover venter der dig masser af historie i Natchez og Vicksburg samt mulighed for at nyde lidt badeferie ved Fort Walton Beach.

Se mere og få tilbud her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

WEBINAR: 4. februar kl. 20 - Roadtrip i Vest USA

AARHUS: 11. februar kl. 18 - Roadtrip i Vest USA

KØBENHAVN: 19. februar kl. 18 - Roadtrip på USA's østkyst

HERNING: 23. maj kl. 18 - Hawaii med San Fransisco og New York

AALBORG: 6. JUNI kl. 18 - Øst USA

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen her