Se nyhedsbrevet i en browser
 

Australien og New Zealand

Naturoplevelser i særklasse og fyldt med eventyr
Fantastiske kyststrækninger, forunderligt dyreliv, ældgammel kultur, aktive oplevelser og adrenalinsus - lyder det som noget for dig? Så rejs til Australien eller New Zealand og få oplevelser, du aldrig glemmer.

I Australien kan du altid finde et område, der passer til din rejseperiode. Om sommeren er vejret bedst i det nordlige og vestlige Australien, og om vinteren i det øvrige Australien. New Zealand passer bedst til vores vintermåneder. Uanset hvad du drømmer om at opleve på din rejse - og hvornår du kan rejse - kan vi hjælpe dig med at lave den bedste rejse til Australien eller New Zealand.

Se nogle af vores fede rejseforslag til Australien og New Zealand her i nyhedsbrevet. Vi har netop udviklet en aktiv rundrejse i New Zealand med tidligere jægersoldat og nuværende coach, Lothar Friis som dansk rejseleder - var det noget for dig?

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter

Natur, kultur og strand i det nordlige Australien

- 16 dage fra kr. 22.695 pr. person v. 2 pers.
Hvis du gerne vil rejse til Australien til sommer, er dette rejseforslag et godt bud på en fed rejserute!

Oplev det nordlige Australien og bliv overrasket over hvor meget området har at byde på. Tag på opdagelse i Kakadu National Park, oplev Armhem Land med en aboriginal, svøm med pukkelhvaler, udforsk den fantastiske natur i 4WD ved Sunshine Coast. Nyd også de smukke strande og verdens ældste regnskov ved Cape Tribulation og snorkel på Great Barrier Reef.

Se mere og få tilbud her

Fantastiske New Zealand

- 25 dage fra kr. 24.895 pr. person v. 2 pers.
Oplev New Zealands fantastiske natur og kultur på denne kør-selv rejse. Naturen er i centrum, og alle overnatninger er inkluderet og er særligt udvalgt med fokus på B&B. Tilmed er der inkluderet kajaktur og to dages cruise på Doubtful Sound.

Dette rejseforslag er for dig, som vil opleve New Zealands fantastiske natur og kultur, men ikke nødvendigvis har den store trang til hverken jetboat, heli-hike eller bungy jump.

Se mere og få tilbud her

Kia Ora fra New Zealand!

- Rejsebreve fra Marianne, Betina og Maries New Zealandsrejser
Marianne, Betina og Marie fra Jysk Rejsebureau i Aarhus er næsten lige kommet hjem fra deres lange rejser rundt i New Zealand. Marie rejste med en veninde, og besøgte både Australien og New Zealand, mens Betina og Marianne rejste rundt i New Zealand sammen. Læs deres rejsebreve og se en masse lækre billeder af deres oplevelser i New Zealands fantastiske natur!

Læs rejsebrevene her

Med familien på eventyr i Australien

- 21 dage fra kr. 14.195 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 9.895
Tag familien med på camper-ferie i Australien til efteråret eller vinter. Surf ved Bondi Beach, oplev Australiens vilde dyr og snorkel på verdens største koralrev.

Australiens fantastiske dyreliv. Storbyerne Sydney og Brisbane - og lange hvide sandstrande. Tid til afslapning - og frihed til at tage på eventyr. Denne Australien rejse er den perfekte kombination af storby og natur, landdyr og vanddyr - og frihed i camper i veltilrettelagte rammer.

Se mere og få tilbud her

NYHED: Aktivt eventyr i New Zealand med Lothar Friis

- 22 dage fra kr. 34.995 pr. person
Tag med Jysk Rejsebureau og Lothar Friis på en aktiv grupperejse til friluftselskernes paradis, New Zealand. Få den smukke natur helt ind under huden og tag samtidig med på en mental rejse, hvor selvudvikling er i fokus.

Ruten på denne rejse er tilrettelagt således, at I kommer til at opleve den store diversitet i den new zealandske natur. Undervejs vil I vandre på flere af New Zealands smukkeste treks, sejle i havkajak og køre på mountainbike. Her kombineres en aktiv rejse med storslåede naturoplevelser og ikke mindst med en rejse ind i jer selv, når Lothar Friis undervejs vil guide jer til selvudvikling og selvreflektion.

Se mere og få tilbud her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

AARHUS: 20. februar kl. 18 - Roadtrip i Australien

KØBENHAVN: 26. februar kl. 18 - New Zealand

AALBORG: 26. februar kl. 18 - Australien

HERNING: 12. marts kl. 18 - Australien og New Zealand

WEBINAR: 28. marts kl. 17.30 - New Zealand nord til syd

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen her