25 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 41.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig, som vil opleve New Zealands fantastiske natur og kultur, men ikke nødvendigvis har den store trang til hverken jetboat, heli-hike eller bungy jump.

Vi har inkluderet et par af de største naturoplevelser i rejseforslaget; kajaktur ved Cathedral Cove, Coromandel, en dag til at vandre i fantastiske Abel Tasman Nationalpark, og i Doubtful Sound venter et minikrydstogt på den afsindigt smukke fjord. Men vi har også sørget for, der er god tid til bare at nyde naturen, maden, vinen, hinanden - og friheden til selv at vælge, hvad din tid skal bruges på.

Naturen er i centrum, og overnatningsstederne er særligt udvalgte. Stort set alle steder bor du på hyggelige lokale B&B’s, eller lodges/hoteller, hvor der er god mulighed for at komme i kontakt med de lokale “kiwier”, og alle steder er der taget hensyn til beliggenheden.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Bedste rejseperiode

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra november-april.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Danmark - Auckland
Der er afrejse fra Danmark mod New Zealand. Pga. tidsforskellen ankommer du først til New Zealand dag to. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.
2. dag: Ankomst til Auckland
Du ankommer til Auckland, hvor du finder til dit hostel. Du har to overnatninger i Auckland. Auckland bliver også kaldt 'City of Sails' pga. de mange både, der altid ligger i byens marina. Det er en moderne storby med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, caféer og ikke mindst gode shoppingmuligheder. Auckland har et forholdsvist lille centrum, hvor Queen St. udgør rygraden. De fleste store butikskæder, såvel som kendte mærkevarebutikker, findes langs netop denne gade. Fra toppen af Queen St. kan du gå mod Victoria Park Market og forsvinde imellem de mange boder og stande, der sælger alt fra genbrugstøj til mærkevarer. Du kan også tage op i Skytower og få en flot panoramaudsigt over byen.
3. dag: På egen hånd i Auckland
Dagen tilbringes i Auckland. Du kan evt. tage færgen til den lille ø, Waiheke, som ligger smukt i bugten udenfor Auckland. Temperaturen på Waihieke er gennemsnitlig lidt højere end i Auckland, og øen egner sig derfor fortrinligt til vindyrkning. Besøg de mange vingårde og nyd den smukke natur.
4. dag: Auckland - Coromandel
Da det er naturen og oplevelserne, det handler om, foreslår vi, at du allerede i dag forlader Auckland og begynder udforskningen af New Zealand. Du henter din lejebil og sætter kursen mod Coromandel-halvøen, som ligger et par timers kørsel øst for Auckland.
5. dag: Kajaktur ved Coromandel
Kystlinien omkring Coromandel-halvøen er præget af specielle klippeformationer, smukke strande og små fiskerbyer. I dag skal du på en halvdags kajaktur omkring Coromandel halvøen. Kyststrækningen opleves faktisk bedst fra vandsiden - ude fra vandet kan du virkelig se, hvor dramatisk kysten er med sært formede klipper og det grønne kuperede terræn i baggrunden. Med havkajakkerne kan du komme helt ind i nogle af hulerne i klipperne, som ellers næsten aldrig besøges. Du behøver ikke have sejlet havkajak før for at deltage på turen - der er en grundig introduktion til kajakken fra turens start. Dog skal du være opmærksom på, at der er tale om en halvdagstur, så du bliver muligvis godt øm i armene. Vil du hellere på en heldags kajaktur er dette naturligvis muligt. Tag en snak med din rejsekonsulent.
6. dag: Coromandel - Rotorua
Herfra går turen videre mod Rotorua. Højdepunkterne i byen er at tage ud og opleve et traditionelt maori-show med tilhørende 'Hangi' middag, og de termiske områder. Hvor end du befinder dig i byen, er der tegn på termisk aktivitet i undergrunden. Byen er berømt og berygtet for dens stank af svovl, der hænger i luften.
7. dag: Oplevelser i og omkring Rotorua
Du har hele dagen til at opleve Rotorua og omegn. Wai-O-Tapu er et godt sted at starte. Det er et af New Zealands mest farverige vulkanske områder med gejsere og hotpools. Gangbroer tager dig igennem et unikt og farvestrålende landskab, hvor du har udsigt til mere end 20 forskellige pools i alverdens formationer og farver. Hver dag spyer Lady Knox gejseren kogende vand op i luften præcis kl. 10:15 (hjulpet på vej af en mand og lidt Soda pulver). Lidt uden for Rotorua ligger Hells Gate og Wai Ora Spa. Stedet er ikke så slemt, som navnet antyder, tværtimod tager det dig skridtet videre fra kun det visuelle med en unik geotermisk og kulturel helseoplevelse. Her kan du slappe af i varme mudderbade, sulfurholdige spabade og rolige omgivelser.
8. dag: Rotorua - Taupo
I dag går turen til Taupo. Undervejs kan du vælge at tage en afstikker til Waitomo for at udforske områdets mange huller og de imponerende glow worms.
9. dag: Oplevelser i og omkring Taupo
Du har hele dagen til at udforske det smukke område omkring Taupo. Jysk Rejsebureau anbefaler at du tager på vandretur i Tongariro National Park eller besøger det imponerende Huka vandfald.
10. dag. Taupo - Wellington
Tager du fra Taupo om morgenen, er du i Wellington omkring frokosttid. Er du vininteresseret, kan du evt. køre forbi vinområdet Martinborough og spise frokost og besøge en vingård eller to. Ved ankomst til Wellington tjekker ind på dit B&B og har resten af dagen på egen hånd.
11. dag: På egen hånd i Wellington
I dag har du tid til at se nærmere på New Zealands hovedstad. Byen har mange indbydende restauranter og cafeer samt museer. Du kan f.eks. besøge Te Papa, som er New Zealands interessante nationalmuseum. Det er også muligt at komme på en guidet tur i parlamentsbygningerne. (M)
12. dag: Wellington - Blenheim
Så er det blevet tid til at tage afsked med Nordøen, og du krydser Cook Strait kanalen med færge til Sydøen. Indsejlingen til Picton igennem Queen Charlotte Sound er i klart vejr en smuk oplevelse. Fra Picton begiver dig videre mod Blenheim. (M)
13. dag: Blenheim - Abel Tasman Naionalpark
Fra sydøens vinhovedstad går turen nu videre til én af New Zealands smukkeste og frodigste nationalparker, Abel Tasman. Nationalparken er faktisk den mindste i New Zealand, men den byder på frodig regnskov flankeret af smukke strande og krystalklart vand. Så absolut en dagstur værd. På vejen hertil kan du tage et smut forbi Nelson, som er en mindre by der byder på mikrobryggerier en smuk udsigt ud over Tasman Bay.
14. dag: Abel Tasman på egen hånd
I dag er der afsat tid til at du, i eget tempo, kan nyde Abel Tasman til vands eller til lands. Parken byder på én af de ikoniske ni store vandreture i New Zealand, Coastal Track, som du kan tage både frem og tilbage, eller du kan vandre ud, og arrangere en kajaktur tilbage. (M)
15. dag: Abel Tasman til Greymouth
Dagen bruges på at køre ned langs den rå vestkyst på sydøen, til Greymouth. På vejen hertil kan du svinge forbi Punakaiki og de berømte Pancake Rocks and Blowholes, hvor man for alvor får en idé om hvor rå vestkysten her egentlig er. (M)
16. dag: Fra Greymouth til Fox Glacier
Fra din overnatning i Greymouth kan du i ro og mag tage yderligere ned af vestkysten, til Fox Glacier. Her har du hele to nætter, så der er ingen grund til at skynde sig af sted. Jo længere ned af vestkysten du kommer, jo tættere vil du komme på den bjergkæde, der bugter sig ned gennem sydøen. Fox Glacier ligger således mellem kysten og mellem et smukt, bjergrigt indland. (M)
17. dag: Oplevelser i og omkring Fox Glacier
Dagen tilbringes i området omkring Fox. Gletsjerne her på den new zealandske vestkyst er ganske usædvanlige idet en del af ismassiverne faktisk befinder sig i regnskoven. Tag på en vandretur og kom tæt på gletsjeren. Det er også muligt at flyve op i helikopter for at lande på gletsjeren. (M)
18. dag: Fox Glacier - Lake Wanaka
Fra Fox går turen sydpå over Haast passet til Lake Wanaka. Gør evt. et stop ved Haast passet, hvor der er flere kortere vandreture. Efter Haast passet afløses det grønne, frodige og bakkede landskab af et mere åbent landskab med marker og mere brunlige farver, da det meste af regnen falder på vestsiden af bjergkæden. (M)
19. dag. Oplevelser i og omkring Wanaka
Du har hele dagen til at udforske og vandre i området omkring Lake Wanaka. Vi anbefaler en spadseretur rundt om søen, som giver dig en smuk udsigt over søen og ikke mindst bjergene. Du kan også besøge Warbirds museet og Puzzleword. (M)
20. dag: Wanaka - Queenstown
Der er kun en kort køretur mellem Wanaka og Queenstown, men vi anbefaler, du tager den lidt længere tur; via ”The Scenic Route” til Cardrona over Crown Range Saddle, som er New Zealands højeste asfalterede bjergpas. Turen starter med 8-10 hårnålesving, som fører op mod ”The Saddle” og en fantastisk udsigt. I Queenstown afleverer du bilen. Den har du ikke brug for her. (M)
21. dag: Oplevelser i og omkring Queenstown
Dagen bruges i Queenstown, hvor du har mulighed for at se nærmere på byen og de mange aktiviteter. Queenstown ligger smukt placeret imellem bjergkæden 'The Remarkables' ned til Lake Wakatipu. Det er en by for alle aldre og sjæle. Byen har en hyggelig havnepromenade og et hav af forskellige restauranter, caféer og kasinoer samt en masse butikker inden for et forholdsvist lille område. Som sagt henvender denne by sig også til alle, der elsker et adrenalinrush. Her kan du bungy jumpe, hangglide, paraglide, rafte og prøve at sejle i jetboat. Lidt uden for byen ved Glenorchy, finder du nogle af de steder, hvor Ringenes Herre blev optaget. En ridetur i de billedskønne omgivelser kan også anbefales. (M)
22. dag: Queenstown - Doubtful Sound
Fra morgenstunden er der afgang med bus fra Queenstown mod Doubtful Sound. Doubtful Sound er en imponerende fjord med et spændende dyreliv med bl.a. pelssæler, pingviner og delfiner. Det er et enestående sted og ét af de mest afsides og uberørte steder på jorden. Før du når frem til fjorden, skal du dog først sejle over søen Manapouri og med bus over et bjergpas, inden du når frem til båden, som ligger klar ved kajen ved Doubtful Sound. Det næste døgns tid tilbringes ombord på en miniudgave af et krydstogtskib, hvorfra du udforsker Doubtful Sound. Doubtful Sound minder om Milford Sound - og så alligevel ikke. Klipperne er ikke helt så høje som ved Milford - til gengæld er vejen herud længere og mere bøvlet, så der kommer slet ikke så mange turister til Doubtful Sound som til Milford. Dagen går med at kigge efter delfiner, sejle i havkajak, tage på vandreture og nyde den afsindigt smukke natur. Du tilbringer natten ombord på skibet. Stilheden herude er næste øredøvende. Gå ud på dækket i mørket og mærk hvordan, du er næsten alene i verden! (M,F,A)
23. dag: Doubtful Sound - Queenstown
Du vågner op til samme stilhed, som du gik til ro med igår. Formiddagen bruges på fjorden, inden båden ligger til ved kajen. Herfra tager du igen turen med bus over bjergpasset og sejler over søen Manapouri, hvorfra bussen kører dig retur til Queenstown. Den sidste eftermiddag bruges i Queenstown - måske skal du have købt de sidste souvenirs? (M)
24. dag: Afrejse Queenstown
Der er afrejse fra Queenstown mod Danmark. (M)
25. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr.

Overnatninger

2 overnatninger på Airedale Boutique Suites i Auckland
2 overnatninger på Anchor Lodge ved Coromandel
2 overnatninger på Regent of Rotorua Boutique Hotel i Rotorua
2 overnatninger på The Reef Resort i Taupo
2 overnatninger på Booklovers B&B i Wellington
1 overnatning på Chateau Marlborough i Blenheim
2 overnatninger på Kimi Ora Eco Resort ved Abel Tasman N.P.
1 overnatning på Breakers Boutique Accommodation ved Greymouth
2 overnatninger på Reflection Lodge ved Fox Glacier
2 overnatninger på Wild Earth Lodge B&B ved Lake Wanaka
3 overnatninger på Queenstown House Boutique B&B i Queenstown
1 overnatning på skib i 2-sengs kahyt på Doubtful Sound

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til boutiquehoteller og luksuslodges på denne tur.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en individuel rejse, dog må det forventes at man er den del af en gruppe på eksempelvis kajakturen ved Coromandel.

November - april

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Evt. egen vandflaske
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Evt. kikkert
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort over New Zealand
 • Kreditkort
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Auckland // Queenstown - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide
 • Billeje inkl. kasko- og ansvarsforsikring med 0 kr. selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information), fri kilometer, envejsleje, m.m.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforskring
 • Indrejsetilladelse til New Zealand
 • Brændstof
 • Måltider ikke nævnt i program
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top