Se nyhedsbrevet i en browser
 

Drømmer du om den vildeste USA-rejse?

- Så kig med her!
Drøm dig væk fra det grå og triste efterårsvejr til de mange fantastiske oplevelser, USA kan byde på! Her er noget for alle - naturelskere, strandløver og shopaholics - og alle dem, der bare elsker roadtrip og store oplevelser!

Se vores helt nye, episke rundrejse i det vestlige USA og Canada, hvor du kommer til at blive "blown away" over den storslåede natur. Læs også om hvorfor amerikanerne går så meget op i deres Thanksgiving, som fejres netop i dag i hele USA.

Skal vi hjælpe dig med DIN USA-rejse? Så ring til os på 70 20 19 15 eller book et uforpligtende møde med en af vores USA-eksperter her.

Se vores spændende USA-rejseforslag her!

NYHED: Rundrejse i det vestlige USA og Canada

- 21 dage fra kr. 26.495 pr. person v. 2 pers.
Tag på et episk roadtrip fra imponerende Yellowstone National Park til Canadas fantastiske nationalparker Glacier, Banff, Yoho, Jasper, og i fodsporet på de gamle guldgravere til Vancouver Island, og videre til USA igen, hvor Olympic N.P. og Seattle venter. Du overnatter bl.a. på de hyggeligste lodges og fedeste glamping camps!

Læs mere om rundrejsen her!

Happy Thanksgiving!

- Derfor fejrer amerikanerne Thanksgiving
Thanksgiving Day finder sted den 4. torsdag i november, og det er i dag. Det er en national helligdag, som for amerikanske familier handler om taknemmelighed, storsind og fællesskab. Det er en festdag, der fejres sammen med hele familien – og for mange er Thanksgiving næsten vigtigere end julen.

Oprindeligt var Thanksgiving en høstfest, der var løst tilknyttet kristendommen, mens det i dag er en ikke-religiøs fridag, som de fleste amerikanske familier fejrer uanset religion. Denne dag er maden også i højsædet, og middagen består oftest af kalkun, kartoffelmos, græskartærte og tranebærsauce - altsammen fødevarer som traditionelt set er blevet dyrket i USA.

Læs mere om de amerikanske højtider her!

Ø-hop på magiske Hawaii

- 16 dage fra kr. 19.495 pr. person v. 2 pers., børn fra kr.8.495
Aloha og velkommen til paradiset Hawaii! I Stillehavet finder du paradisøerne Hawaii med smukke bountystrande, vulkaner, fantastisk natur, koralrev og farverige fisk, hvaler, havskildpadder og masser af kultur. Rundrejsen tager dig rundt på Big Island, Oahu og Kauai.

Se mere om rejsen her!

Oplev USA i autocamper og bil

- 23 dage fra kr. 16.495 pr. person v. 2. pers., børnepris fra kr.5.495
Oplev de smukkeste nationalparker i det vestlige USA i autocamper. Efter 8 dages rundrejse i autocamper fortsætter du på kør-selv-ferie (billeje og overnatninger inkluderet) fra Las Vegas via Yosemite, San Francisco og Highway 1 til Los Angeles.

Læs mere om rejsen her!

Det bedste af Florida

- 14 dage fra kr. 11.495 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 3.995
Tag på den ultimative kør-selv-tur i Florida. Her får du fantastiske dyreoplevelser, fede storbyer, de bedste overnatningssteder, smukke strande og masser af forlystelsesparker. Rejsen er oplagt til familier, og kan med fordel forlænges, så du har endnu bedre tid til at opleve skønne Florida.

Læs mere om Floridarejsen her!

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

HERNING: 28. november kl. 18 - Roadtrip i Vest USA

AARHUS: 2. december kl. 18 - Roadtrip i Vest USA

AALBORG: 2. december kl. 18 - Roadtrip i Vest USA

KØBENHAVN: 9. januar kl. 18 - Roadtrip i Vest Canada

WEBINAR: 20. januar kl. 17:30 - Florida

KOLDING: 23. januar kl. 18 - Det vestlige USA

Og vi har mange andre spændende destinationer på foredragsprogrammet!

Se alle vores foredrag og webinarer her!

Værs'go! Den perfekte julegaveidé til eventyrlystne i alle aldre!

- Glæd en du holder af med et gavekort til en eventyrlig rejse!
Kender du én, som drømmer om en spændende rejse? Så har vi den perfekte julegaveidé - nemlig et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau! Og som noget nyt behøver du ikke komme ind i en af vores 5 butikker for at købe rejsegavekort (selvom vi rigtig gerne vil se dig🤗!). Du kan nu købe gavekort direkte på vores hjemmeside, og selvfølgelig på et helt valgfrit beløb. Nemmere bliver det ikke!

Du kan købe dit gavekort her!

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM og partnere Air France og Delta Air Lines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her