Se nyhedsbrevet i en browser
 

Fyld din sommerferie med magiske oplevelser

- Ta' med til Indonesiens enorme ø-rige
Uanset om du vil rejse sommer eller vinter, lokker Thailand med de skønneste strande, spændende kulturoplevelser og et vanedannende køkken. Hvad end du er til dykning med eksotiske fisk og farverige koraller, tropisk jungletrekking eller enestående oplevelser til vands, er Thailand et land, som sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre!

Vi skræddersyer din drømmerejse til Thailand præcis som du gerne vil have den - se nogle af de spændende og unikke oplevelser, vi kan tilbyde, her i nyhedsbrevet.

Vil du holde sommerferie i eksotiske omgivelser? Og er du til aktive oplevelser, spændende kultur, gudesmukke strande og et fænomenalt undervandsliv? Så er Indonesien din perfekte sommerferiedestination!

Det enorme land med mere end 17.500 øer er utrolig alsidigt - du kan vandre på vulkaner, dase på stranden ved det turkisblå hav, dykke og snorkle med havskildpadder og djævlerokker, opleve komodovaranernes domæne, riverrafte på brusende floder eller nyde en afspændende yogatime i Balis kulturcentrum, Ubud.

Mulighederne her er næsten uendelige, og de gæstfrie indonesere glæder sig til dit besøg.

Vi kan skræddersy en rejse fyldt med eventyrlige oplevelser til dig - så ring til os på 70201915 eller book et møde med en rejsekonsulent og lad os vise, hvad vi kan gøre for dig!

PS: Hvis du gerne vil rejse til Indonesien denne sommer, skal du ikke vente for længe med at booke, da især overnatningssteder på de små Gili-øer hurtigt bliver udsolgt.

Lad dig inspirere her

Bali og Gili Air for familien

- 16 dage fra kr. 12.695 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 9.495
På denne fantastiske og familievenlige rundrejse oplever du Bali og Gili Islands. Du kan glæde dig til at opleve Balis spændende hinduistiske kultur med de imponerende templer, farverige blomsterofringer og lige så farverige lokale klædedragter. Naturen er et kapitel for sig med grønne risterrasser, fantastiske vandfald og nordøens sorte lavastrande.

Gili Air er kendt for sine smukke strande, det azurblå hav og enestående koralrev, der bare indbyder til at blive udforsket. Så grib sommertøjet, snorkel og maske og oplev Bali og Gili sammen med familien.

Se mere og få tilbud her

Bali, Java og husbådtur i Borneos uopdagede jungle

- 21 dage fra kr. 21.995 pr. person v. 2 pers.
Denne rundrejse tager dig forbi Bali og Javas kulturskatte, fantastiske natur og lækre strande. Turens absolutte højdepunkt venter dig i form af en jungle og husbådoplevelse i Tanjung Puting National Park, hvor du kommer tæt på de vilde orangutanger og livet i junglen.

Se mere og få tilbud her

Mærk stemningen i Indonesien

- Se vores egen video fra verdens største ø-rige
Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, lækre strande, dyb regnskov, eksotisk mad og en åben, farverig befolkning, der har let til smil.

Vores erfarne rejsekonsulenter har selv rejst rundt i Indonesien, og ud fra deres egne rejser har vi sammensat denne lille stemningsvideo!

Bliv inspireret til din egen Indonesiensrejse her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

Her kan du se og tilmelde dig nogle af vores mange spændende foredrag, f.eks. om Indonesien og Bali:

WEBINAR: 30. januar kl. 17:30 - Myanmar

HERNING: 31. januar kl. 18 - Indonesien og Bali

AARHUS: 4. februar kl. 18 - Indonesien og Bali

KØBENHAVN: 5. februar kl. 18 - Indonesien og Bali

AALBORG: 6. februar kl. 18 - Sri Lanka og Maldiverne

KOLDING: 20. marts kl. 18 - Thailand

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen her