KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 25.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Indonesien senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Bali er præcis lige så eksotisk, som navnet antyder. På denne lille indonesiske ø kan du glæde dig til at opleve det bedste af Balis kultur, natur og strande. I Yogyakarta skal du opleve de smukke Borobudur templer, inden rejsen tager dig videre til til det flotte månelandskab ved Mt. Bromo, som er iblandt de flotteste områder i Indonesien. Turens absolutte højdepunkt venter dig nu i form af en jungle og husbådoplevelse i Tanjung Puting National Park, hvor du kommer fantastisk tæt på de vilde orangutanger og livet i junglen. Turen slutter i Kuta som er verdenskendt for surfing og shopping.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Indonesien kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt.
Landet har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom man stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien.
2. dag: Ankomst Sanur
Ved ankomst til Bali skal du kigge efter din chauffør som står med et skilt med dit navn på. Du kører direkte til hotellet i Sanur, en køretur på ca. 30 min.
3 - 4. dag: Sanur
Der vil dagen efter ankomst være et lille introduktionsmøde på Jysk Service Centers kontor, hvor du vil få praktiske informationer omkring din tur, samt blive præsenteret for de forskellige oplevelser og aktiviteter på Bali. Sanur er et mere stille og rolige turistområder på Bali. Byen har en hyggelig strandpromenade, hvor du tidligt om morgenen kan opleve solopgangen over Bali. Der er mange forskellige restauranter, samt gode steder at shopppe og massage. Det er også muligt at leje en cykel og bevæge sig rundt i byen. Der findes tilmed mange dagsturer i området. (M)
5. dag: Sanur - Lovina
På vejen mod nord besøger du Mengwi og det smukke Royale Taman Ayun temple. Det er et af de ældste templer på Bali og viser den traditionelle måde, hvorpå templer er bygget op på. Herefter går turen op i bjergene til Bedugul, hvor det berømte marked besøges. Her sælges der krydderier, blomster, frugt og meget andet. I området ligger det smukke tempel for risgudinden Ulun Danu. Templet ligger ned til Lake Bratan søen og området har også en pagoda for buddisterne. Derudover findes der en moske for muslimerne, så det er et "omfavnende" område for Balis forskellige religioner. Dernæst tager du videre op i det smukke balineske bjerglandskab med udsigt til Tvillingesøerne og videre mod det smukke Munduk vandfald. Sidst på eftermiddagen ankommer du til Lovina. NB. entreer, frokost og drikkepenge er ikke inkl. (M)
6. dag: Lovina
En ny skøn dag venter dig på Balis nordkyst. Start morgenen med en sejllads ved solopgang for at se delfinerne springe, samt oplev Balis smukke nordkyst fra havsiden. Tag på vandretur op i bjergene eller dagsudflugt til det ”skjulte vandfald” Lemukih. De varme kilder og flotte buddisttempel kan besøges tidligt om morgen. Lovina er kendt for sine sorte lavastrande og sit stille og rolige tempo. Der er udsigt fra stranden til de flotte vulkaner på Java. (M)
7. dag: Lovina - Ubud
Efter morgenmaden vil der være afgang mod Ubud. På turen køres der gennem den tidligere nordbalinesiske hovedstad Singaraja. Videre op i bjergene snor vejen sig og der er mange fantastiske udsigtspunkter. Oppe på toppen af bjerget kommer du til det store Kintamani krater, hvor der er udsigt til Batur vulkanen (1,717m) som stadig er en af Balis aktive vulkaner. Nyd frokosten og den flotte udsigt. Efter frokost kører du mod et af mange kaffefarme, hvor der er mulighed for på tæt hold at se hvordan dyrkningen af balinesisk kaffe foregår og fremstilles. Vi besøger det smukke og ofte travle temple, Tirta Empul, hvor balineserne tager til for at rense sig selv og desuden hente helligt vand til deres mange ceremonier. Før du ankommer til Ubud, kører du til Celuk, hvor du på tæt hold kan se, hvordan det specielle sølvhåndværk "filigran" laves. Hen på eftermiddagen ankommer du til Ubud. (entreer, frokost og drikkepenge er ikke inkl.) (M)
8-9. dag: Ubud
Der er mange oplevelsesmuligheder i Ubud og i nærområdet. Det er det kunstneriske centrum af Bali, som også er kendt for yoga, meditation og afslappende spaophold. Der er mange spændende forretninger i byen samt flere museer, gallerier og ikke mindst danseforestillinger. Er du til adventure oplevelser kan du tage på riverrafting, cykelturer, samt bestige enten Batur (1,717m) eller Agung vulkanen (3,142m). Besøg også de interessante markeder og unikke spisesteder i byen. Derudover har Ubud mange gode vandreruter lige uden for "byskiltet" som tages på egen hånd. (M)
10. dag: Ubud - Yogyakarta - Borobudur
Der er tidlig afgang fra Ubud til lufthavnen. De fleste fly til Yogyakarta afgår tidligt om morgenen. Efter ankomst kører du direkte til det smukke hinduistiske temple Prambanan. Templet er bygget tilbage i år 890, hvor det efterfølgende havde sin storhedstid. Idag er det forfaldet og det er et smukt ruinområde. De store hovedbygninger er bygget flot op og du kan bestemt godt få fornemmelsen af, hvor stort det var i sine velmagtsdage. Efterfølgende kører du til det store Sultanpalads Kraton, hvorefter du besøger Taman Sari vandpalads. Efter frokost tager du videre til Magalang området, hvor der tjekkes ind på hotellet. Området er kendt for sit store Borobudur temple, som du skal se næste dag. (M,F)
11. dag: Borobudur templet - Yogyakarta
Tidligt om morgenen skal du, udstyret med en lommelygte, op på toppen af det enorme tempelkompleks Borobudur templet, som er bygget tilbage i år 870 og er eftersigende verdens største buddhistiske monument. Det er en uforglemmelig oplevelse når solen viser sine første stråler og morgendisen letter. Der vil være tid til at nærstudere de mange relieffer på de forskellige terrasser. Du tager tilbage til hotellet og spiser morgenmad. Herefter besøger du to mindre tempelkomplekser ved Pawon og Mendut. Turen går retur til Yogyakarta, hvor du skal se nærmere på to specielle håndværk som udøves i området. Her ser du det traditionelle batiktryk og hvordan disse smukke stoffer bliver til, samt ser fremstillingen af de specielle Wayan Kulit dukker som bruges til skyggeteatre. Efter frokost er det tid til at opleve byen på egen hånd. (M,F)
12. dag: Yogykarta - Togrejse - Mt. Bromo
Efter en tidlig morgenmad er der afgang fra hotellet til den lokale hovedbanegård, hvor du med tog (aircondition) skal køre mod øst. Turen vil tage dig gennem det varieret landskab, en rejse på ca. 4 timer. Ved Ankomst til Jombang vil din chauffør være parat til at tage dig med op i bjergene omkring Bromo vulkanen. Der gøres stop undervejs. Sidst på eftermiddagen er du fremme ved hotellet og der kan området nydes. (M)
13. dag: Mt. Bromo - Surabaya
Tidlig morgen er der afgang med jeep mod udsigtspunkter ved Penanjankan, hvor mange besøgende samles for at se de første stråler som skinner på den smukke Bromo vulkan. Det er bestemt en kold oplevelse (nogle måneder køligere end andre), men oplevelsen er den samme fantastiske og kameraet vil helt sikkert blive brugt. Efterfølgende kører du ned i selve krateret, som har en diameter på 60 km. Det er en stor sandørken du kører igennem. Ved det hinduistiske tempel starter turen op til Bromo vulkanen. Der er mulighed for, at ride derop på hesteryg eller vandre til fods. Der er trapper der fører op til krateret, hvor du kan kigge direkte ned i vulkanen. Herefter går turen retur til dit hotel og hvor din morgenmad venter. Der er sent udtjekning inden du kører mod Surabaya. Du overnatterl overnatter tæt ved lufthavnen, da du skal afsted på nye oplevelser dagen efter. (M)
14. dag: Surabaya - Pangkalanbun - Kumai
Der venter en lang transport tid denne dag og der kan være flere flystræk afhængig af flyafgangen og ledigheden på din rejsedag. Forhør dig hos din rejsekonsulent. Du flyver fra Java med et eller flere stops til byen Pangkalanbun på den sydlige del af Kalimantan (Borneo). Ved ankomst bliver du mødt af din lokale guide. Han vil tage dig til Kumai Seaport, som er indgangen til Nationalparken Tanjung Puting. Du krydser Kumai floden for at komme til Seikonyer floden, som er hovedfloden i området. Da det er en husbådsoplevelse, så vil dit transportmiddel være en lokal klotok. Det er en lavbundet ”pram”, hvor der om natten vil blive lagt madrasser op på dækket og myggenet omkring. Det lyder meget simpelt men er en "luksusoplevelse" i en lokal kontekst. Husbåden vil om natten lægge til under træerne, hvor du kan være heldig at næseaberne befinder sig. Husbåden har et beskedent toilet og bad ombord. (M)
15. dag: Tanjung Puting National Park
Efter en god nats søvn, og efter at have vænnet dig til regnskovens mange forunderlige lyde, er det tid til morgenmad. Der sejles stille og roligt op af floden. Det er dejligt afslappende og ikke mindst en unik oplevelse. Du ankommer til Camp Leakey, som er et af få rehabiliteringscentre for orangutanger. Floden og skoven er fyldt med liv, såsom fugle, aber, fisk og krokodiller. Ved ankomst til Camp Leakey, tager du på en vandretur ind til fodringsområdet for at se orangutangen på nært hold. Camp Leakey var det første center som åbnede tilbage i 1971 af primatologen Berute Galdikas. Her er orangutangerne frie. Det er et fascinerende syn at se interaktionen mellem dyrene. Efterfølgende tager du tilbage til båden og der sejles videre ad floden. Igen en skøn overnatning på floden og husbåden. (M)
16. dag: Tanjung Puting National Park
Du starter op tidligt om morgenen omkring kl. 6.00, for at høre regnskoven vågne. På nuværende tidspunkt skulle du have vænnet dig til hornfuglens specielle "skræppen". Men der er masser af andre fugle som du kan høre og se tidligt om morgenen. Du når frem til den tidlige morgenfodring i rehabiliteringscenteret i Pondok Tanggui. Her kommer du også tæt på de imponerende orangutanger. Efterfølgende sejler du videre, for at se en lejr, hvor man har et projekt i gang med genopbygge regnskoven ved bl.a. at plante træer. Efter frokost på båden, er du fremme ved Tanjung Harapan, som er det område hvor Malayan og Semi Dayak folket lever på grænsen til Nationalparken. Her vil du få et indblik i deres levemåde. Desuden besøges det tredje fodringssted for orangutanger. Om eftermiddagen sejles der ned af floden igen og om aftenen bliver der lagt til ved floden, hvor du kan være heldig at se ildfluer. (M,F,A)
17. dag: Tanjung Puting National Park - Legian
Efter tidlig morgenmad på båden sejler du mod Kumai igen. Grundet flyafgangene fra Pangkalanbun er det ikke muligt at lave yderlige aktivteter på Kalimantan. Der flyves mod Surabaya, hvor der skiftes fly og derfra videre til Bali. Ved ankomst til Bali bliver du mødt af din chauffør som kører dig til dit hotel i Kuta området. (M)
18 - 19. dag: Legian
Nyd din sidste dag, se solgangen, tag på shopping, gå ved stranden eller tage ud og surfe, som Kuta er verdenskendt for. (M)
20. dag: Afgang fra Bali
Efter morgenmaden har du lidt tid om formiddagen inden du skal tjekke ud. Du bliver hentet og kørt til lufthavnen. Tidspunktet er afhængig af dit afrejse tidspunktet fra lufthavnen. (M)
21. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på budgethotel i Sanur
2 overnatninger på budgethotel i Lovina
3 overnatninger på budgethotel i Ubud
1 overnatning på budgethotel ved Magalang/Borobudur
1 overnatning på budgethotel i Yogyakarta
1 overnatning på budgethotel ved Mt. Bromo
1 overnatning på budgethotel Surabaya
3 overnatninger på en indonesisk husbåd i Junglen
3 overnatninger på budget hotel i Legian - Bali

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Alle ugens dage.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Let og luftigt tøj til varmt klima
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Gode sko
 • Gode sandaler
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer
 • Regnslag kan evt. købes lokalt
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Danmark - Bali t/r (inkl. bagage)
 • Indenrigsflybilletterne i programmet
 • Transfer ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Oplev Borobudur templet
 • Togrejse fra Yogyakarta til området ved Mt. Bromo
 • Togbilletter på Java
 • Oplev Bromo-vulkanen
 • Husbådsoplevelser i Tanjung Puting Nationalpark på Kalimantan
 • 3 overnatninger på budgethotel i Sanur
 • 2 overnatninger på budgethotel i Lovina
 • 3 overnatninger på budgethotel i Ubud
 • 1 overnatning på budgethotel ved Magalang/Borobudur
 • 1 overnatning på budgethotel i Yogyakarta
 • 1 overnatning på budgethotel ved Mt. Bromo
 • 1 overnatning på budgethotel Surabaya
 • 3 overnatninger på en indonesisk husbåd i Junglen
 • 3 overnatninger på budget hotel i Legian - Bali
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs der ikke er inkluderet på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer
 • Turistskat for Bali (cirka 150.000 IDR pr. person)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top