Se nyhedsbrevet i en browser
 

Kom til gratis event om Australien eller New Zealand!

- Få sat ekstra fut i rejsedrømmene den 29. august!
Hvis du går og drømmer om en rejse til Australien eller New Zealand, så besøg en af vores 5 butikker, når vi den 29. august afholder temaaften i Aarhus, Aalborg, København, Herning og Kolding. Her kan du høre om de mange fantastiske oplevelser, som du kan glæde dig til i Australien og New Zealand.

Vi byder på lidt godt til ganen og masser af gode tips, flotte billeder og inspiration til din rejse. Husk at tilmelde dig det foredrag, du gerne vil høre, så du er sikret en plads - vi glæder os til at byde dig velkommen!

Se mere om vores events og tilmeld dig her

Sommerferie i Australien

- 16 dage fra kr. 23.495 pr. person
Oplev det nordlige Australien og bliv overrasket over, hvor meget området har at byde på! Tag på opdagelse i Kakadu National Park, oplev Armhem Land med en lokal aboriginal guide, svøm med pukkelhvaler, udforsk den fantastiske natur i 4WD ved Sunshine Coast, nyd de smukke strande og verdens ældste regnskov ved Cape Tribulation og snorkel på Great Barrier Reef.

Læs mere om rejsen her

Det bedste af Australien

- 14 dage fra kr. 18.395 pr. person
Dette rejseforslag er for dig, som ikke har så meget tid, men alligevel gerne vil opleve et par af Australiens største højdepunkter. Turen kan naturligvis forlænges - eller bruges som et stop på vejen til New Zealand eller Stillehavet - eller måske endda på en tur jorden rundt? Oplev blandt andet Sydney, Ayers Rock (Uluru), Fitzroy Island, Port Douglas og Cairns.

Book et uforpligtende møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her og lad os hjælpe dig med din drømmerejse til Australien!

Læs mere om rejsen her

Jysk'ere på studietur i Australien

- Masser af dugfrisk rejseviden til dig!
Vi har netop sendt disse 8 skønne kolleger på studietur til Australien, så de kan komme hjem med masser af ny og opdateret viden - til glæde for alle vores kunder! 👍 De skal blandt andet køre i camper op ad Australiens Østkyst og opleve Kakadu Nationalpark i Northern Territory.

Vi ønsker dem alle 8 en rigtig god tur og glæder os til at høre om alle deres fede oplevelser Down Under!

Læs mere om Australien her

Med tog gennem Australien

- 20 dage fra kr. 31.195 pr. person
At rejse med tog er en unik mulighed for at opleve et land på en anderledes måde. Du slipper for selv at sidde bag rattet, og kan i stedet læne dig tilbage og nyde landskabet suse forbi. På denne rejse stiger du ombord på hele to legendariske togrejser i Australien, nemlig The Indian Pacific, der tager dig fra Sydney til Adelaide, og The Ghan, der tager dig fra Adelaide og ind til Australiens røde hjerte. Din rejse slutter med tre nætter i det tropiske Queensland, som en perfekt afslutning på dine oplevelser i Australien.

Læs om om rejsen her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse.

Du kan stadig nå at sikre dig en plads på disse eventaftener - så skynd dig at booke plads! Vi byder på lidt godt til ganen, spændende rejseforedrag og masser af god rejsestemning.

AARHUS: 14. august kl. 17.30 og 19.00 - Thailand - EVENT

AALBORG: 14. august kl. 18 - Thailand - EVENT

KOLDING: 29. august kl. 18 - Roadtrip i Australien - EVENT

HERNING: 29. august kl. 18 - Australien og New Zealand - EVENT

København: 29. august kl. 19.00 - Australien - EVENT

WEBINAR: 5. september kl. 17:30 - Filippinerne

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med SWISS
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med SWISS. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Hvad hedder SWISS’ nye langrute-flytype som sætter nye standarder indenfor passagerkomfort og underholdning samt udleder mindre CO2 per passager, sammenlignet med andre flytyper?

2. SWISS hører hjemme i Schweiz. Men hvilken by forbinder SWISS København med flere gange om dagen?
Hint: Det er her du nemt og hurtigt skifter fly når du skal med SWISS videre ud i verden.

Deltag i konkurrencen her