Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter med at rejse gennem Vestaustraliens øde områder, der byder på goldrush historier, fantastisk snorkling og et godt glas vin. Vi rejser fra Perth til den gamle guldmineby Kalgoorlie og hele vejen igennem ørkenen op til Broome. Vi vender derefter snuden mod syd, ned langs kysten til Ningaloo Reef der er kendt for verdensklasse dykning og snorkling med djævlerokker. Vi slutter vores rejse i Vestaustralien syd for Perth ved vinområdet Margaret River, som også har nogle af Australiens allerstørste træer.

Vores eventyr fortsætter med et roadtrip fra Cairns til Sydney, hvor Queenslands regnskove dominerer landskabet i nord, og dykkeroplevelser på Great Barrier Reef ligger højt på bucketlisten. Vi bevæger os langs kysten ned sydpå til Australiens smukke storby Sydney, hvor vi endeligt slutter vores rejse i Australien. Undervejs kommer vi gennem flere smukke nationalparker, og helt derud hvor sandet er rødt, og klippeformationerne gemmer på små naturlige swimming pools, der indbyder til en kølig dukkert.

Australien er et rejsemål, der passer til alle - uanset om man ønsker at udforske landet som backpacker, familierejse eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at se jer og inspirere jer til et eventyr "down under".

Med venlig hilsen
Sofie Vangsted og MIchael Laursen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 02-04-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 04-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Michael Laursen, rejsekonsulent

Michael Laursen

Rejsekonsulent

Sofie Natalie Vangsted, rejsekonsulent i Odense

Sofie Natalie Vangsted

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top