Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i Adelaide med et kort besøg i vinrankerne og en sejltur til Kangaroo Island. Vi bevæger os østpå mod Melbourne, forbi Grampians National Park og Great Ocean Road.

Vores eventyr fortsætter med en roadtrip fra Sydney til Cairns, hvor Queenslands regnskove dominerer landskabet i nord, og dykkeroplevelser på Great Barrier Reef ligger højt på bucketlisten.

Vi slår også et smut forbi hjertet af Australien, nemlig outbacken i The Red Centre. Her kan man finde hyggelige vandreture og små, afkølende pools i rette sæson på sin vej ind til de magiske områder omkring Ayers Rock. Man kan næsten mærke forhistoriske aborigineres ånder synge og danse omkring én, mens man måber over mælkevejen på den klare nattehimmel.

Undervejs fortæller jeg om forskellige rejseformer, must-sees samt unikke oplevelser, som du ikke må gå glip af. Du kommer også til at høre lidt om sæson og budget, og forhåbentlig går du fra foredraget med en masse god inspiration og brugbar viden om Australien som rejsedestination.

Australien er et rejsemål, der passer til alle - om du ønsker at udforske landet som backpacker, sammen med familien eller noget helt tredje.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en hyggelig aften og fortælle mere om det fantastiske land ’’Down Under’’.

Med venlig hilsen,
Sofie Natalie Vangsted


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 04-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Sofie Natalie Vangsted, rejsekonsulent i Odense

Sofie Natalie Vangsted

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top