Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vil du vandre i vildmarken eller dase på verdens lækreste strande?

- Vi giver dig gratis inspiration til din drømmerejse!
Bliv klædt godt på til drømmerejsen med et gratis rejseforedrag på et af vores 5 rejsekontorer i Danmark. Foredragsprogrammet er spækket med verdens bedste rejsedestinationer - så det er bare at melde sig til, og blive inspireret til hvor rejsen skal gå hen næste gang!

PS - vil du hellere inspireres hjemme fra din egen sofa, har vi også masser af spændende webinarer!

Se alle vores gratis rejseforedrag og tilmeld dig her

FOREDRAG MED LOTHAR FRIIS: Vandring i Islands vildmark

- 23. april kl. 18 i Aarhus
Kom og hør den forhenværende jægersoldat og nuværende coach, Lothar Friis fortælle om den kommende vandretur (afrejse den 8. august 2019 og 6. august 2020) til Islands barske natur ved Hornstrandir naturreservat i det nordvestelige Island.

Lothar er kendt fra TV2 programmerne "Ingen kære mor", hvor der var fokus på personlig udvikling i den rå natur. Det samme er der på vores rejser til Island, hvor Lothar er rejseleder. Ud over store naturoplevelser, så er målet med rejsen at arbejde som et team og delmålet er at komme hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, som gør det muligt at se livet fra andre perspektiver.

Du kan læse mere om selve turen, som foredraget tager udgangspunkt i, her.

Se mere om foredraget og tilmeld dig her

Foredrag om ø-hop i Stillehavet

- 1. maj kl.18 i København
Drømmer du om palmeøer, uberørte bountystrande, venlige ø-samfund og turkisblå laguner? Stillehavet er mere tilgængeligt, end du tror. De mange hundrede øer byder på oplevelser til alle aldersgrupper og alle budgetter. Så tag med et smut til nogle af de mest fantastiske øer i det sydlige Stillehav.

Se mere om foredraget her

Foredrag om Vietnam

- 8. maj kl. 18 i Herning
Kom og hør om nogle af de mange oplevelser, der venter dig i Vietnam. Vi skal på sejltur i det UNESCO-beskyttede Halong Bay, vandre i Sapa og på tur i hektiske, men charmerende, Hanoi. Vi kommer også forbi historiske Hué, samt Hoi An, der med de små hyggelige gader og kanaler er et spændende besøg.

Se mere om foredraget og tilmeld dig her

Foredrag om Choquequirao og Machu Picchu med dansk rejseleder

- 14. maj kl. 18 i Aalborg
Kom og hør om dette uforglemmelige trek med dansk rejseleder til to af Perus mest imponerende Inkaruiner - Choquequirao og Machu Picchu. Hør om Andesbjergenes spektakulære natur og hvad denne rejse kræver af dig - og få et indblik i inkaernes sagnomspundne historie.

Se mere om foredraget og tilmeld dig her

Webinar om Everest Base Camp med dansk rejseleder

- 25. maj kl. 18
Tag med på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Mount Everest Base Camp i Nepal, hvor du kommer tæt på flere af verdens højeste tinder, og ikke mindst på Sherpa-folkets betagende levevis.

Se mere om webinaret og tilmeld dig her

Foredrag om Thailand

- 11. juni kl. 18 i Kolding
Tag med på en rejse til Thailand, som byder på de smukkeste strande, spændende kulturoplevelser med guldbelagte templer og et køkken, som man kun kan forelske sig i. Uanset om man er til dykning eller snorkling efter eksotiske fisk og farverige koraller eller tropisk jungletrekking, er Thailand et land, som sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre.

Se mere om foredraget og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?

Deltag i konkurrencen her