Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi besøger det lille kongerige Tonga, hvor man spiser frisk fisk, bader på uberørte sandstrande og svømmer med fascinerende og kæmpestore pukkelhvaler.

Samoa byder på fantastiske kør-selv-muligheder og små simple hytter ved øens smukke strande. Og videre på Vanuatu skal vi opleve aktive vulkaner og mystisk sort magi på den spændende ø, Tanna.

Herefter fortsætter turen til Fransk Polynesien, hvor der venter eventyr i form af ø-hop mellem Selskabsøerne og de fjerne Tuamotu-atoller. Vi skal blandt andet feste med de lokale på Bora Bora og svømme med hajer på Fakarava.

Til sidst tager vi til Cook-øerne – en ø-nation bestående af 15 øer spredt over et areal på størrelse med Vesteuropa. Rarotonga er hovedøen, hvor langt de fleste mennesker bor. Her drikker man en øl ved bådehavnen eller kører øen rundt på cykel og tager i kirke med de lokale. Vi slutter af på Aitutaki, hvis turkisblå lagune siges at være den smukkeste i verden.


Jeg glæder mig til at inspirere jer til jeres rejse i Stillehavet.

Med venlig hilsen
Mathias Kræpping Mouritsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Mathias_Kræpping_Mouritsen

Mathias Kræpping Mouritsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top