Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Denne aften kan du glæde dig til at komme med på to af verdens mest legendariske treks, nemlig trekket til Everest Base Camp og trekket til toppen af Kilimanjaro.

Foredraget tager udgangspunkt i to specifikke rejser med dansk rejseleder, som du kan komme med på med Jysk Rejsebureau. Læs mere om rejserne her:

Vi viser billeder fra tidligere ture og fortæller, hvordan man bedst forbereder sig til de to trekkingture. Vi gennemgår også, hvordan turene forløber sig fra dag til dag, samt mange andre praktiske ting man skal tænke på, inden man tager afsted til Everest Base Camp eller Kilimanjaro.

Om Everest Base Camp med dansk rejseleder
Dette fysisk udfordrende trek fører os gennem sherpaernes storslåede hjemegn, små hyggelige landsbyer, langs farverige mani-sten og forbi buddhistiske klostre. Undervejs byder turen på enestående udsigter til en perlerække af verdens højeste bjerge - Mt. Everest, Lhotse, Makalu og Cho Oyu for blot at nævne et par stykker. Der er 13 dages trekking på denne 19 dages tur, og dermed god tid til akklimatisering.

Om trek til toppen af Kilimanjaro med dansk rejseleder
Vi går ad Machame ruten, der siges at være den smukkeste rute på Kilimanjaro. Turen byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og enestående udsigter. Her vandres igennem semi-tropisk regnskov, åbne hede- og lyngarealer, stenørken og stejle klipper samt gletsjervandløb, sne og is, som giver en glimrende kombination af forskellige trekking oplevelser. Machame ruten er en af de længere og mere fysisk krævende ruter til toppen med ca. 65 km trekking i alt, men ruten giver bedre mulighed for akklimatisering end mange af de andre ruter, hvilket betyder, at flere har succes med at nå toppen på denne rute. Målet for turen er Uhuru Peak på 5.895 meter.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!

Med venlig hilsen
Elisabeth Thorsted og Jacob Hilstrøm

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 14-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Elisabeth Thorsted, Rejsekonsulent

Elisabeth Thorsted

Rejsekonsulent

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbrogade 65
1620 København V
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top