Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Dybt forankret i den sydlige del af Sydamerika, byder Patagonien på et landskab så storslået, at det tager pusten fra én.
I løbet af dette foredrag vil vi tage jer med på en rejse gennem Patagoniens storslåede natur, hvor vi vil udforske de isdækkede tinder i Andesbjergene, de endeløse stepper, de dybe blå fjorde, isbreer som Perito Moreno og Grey Glacier og de vilde floder og søer. Gennem billeder og fortællinger vil vi lade jer opleve den overvældende skønhed og rå kraft i Patagoniens naturvidundere.

Vi begynder vores rejse med at udforske den argentinske del af Patagonien, nærmere bestemt Los Glaciares Nationalpark, der er hjemsted for nogle af verdens mest ikoniske bjerge og gletsjere herunder Fitz Roy og Cerro Torre samt Perito Moreno Glacier.

Dernæst bevæger vi os en smule mere sydpå til Puerto Natales i Chile og den mest kendte nationalpark hele landet, nemlig Torres del Paine. Her skal vi sammen vandre det ikoniske W-trek, der fører os gennem det imponerende landskab med enorme granitmonolitter, smukke søer som Grey og Nördenskjold, samt de tre mest berømte dale: Grey, Francés og Ascensio.

Vi vil blandt komme ind på vandre-og overnatningsmuligheder, sæsoner, transportmuligheder, bedste tidspunkt at starte de forskellige hikes samt hvilke muligheder der er for valg af madplaner.

Til sidst slutter vi af med en snak om hvilke lande der ofte er oplagt at kombinere Argentina og Chile med.

Vi glæder os til en inspirerende aften, hvor I efterfølgende føler jer endnu mere klare til at snøre vandreskoene og rejse på eventyr sydpå.

Med venlig hilsen
Katrine Dumstrei og Ditte Binderup


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Ditte Binderup, rejsekonsulent i København

Ditte Saastamoinen Binderup

Rejsekonsulent

Katrine Dumstrei, Rejsekonsulent

Katrine Dumstrei

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbrogade 65
1620 København V
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top