Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen starter i tangoens hovedstad, Buenos Aires. Her summer stemningen af fodboldfeber og latino-rytmer, og du kan glæde dig til at få serveret store bøffer på de lokale restauranter. Fra Buenos Aires går turen videre til Iguazu-vandfaldende. Her kan du godt forvente at blive overvældet af en vanvittig smuk naturoplevelse. Fra Iguazu bevæger vi os ind i de argentinske og chilenske vin-regioner, der ligger ved foden af de sneklædte Andesbjerges tinder.

Næste stop er Påskeøen, der med sin mystik og smukke statuer tiltrækker folk til fra hele verden til trods for en beliggenhed meget langt væk.

Efter en rejse under varme himmelstrøg går rejsen videre mod Patagonien, som indbyder til trekking i nationalparker, gletsjer-vandring, et rigt dyreliv og smukke naturoplevelser.

Jeg glæder mig til at se jer til en aften med masser af god rejseinspiration!

Med venlig hilsen
Helene Helle Hargaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Helene Hargaard, Rejsekonsulent

Helene Helle Hargaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top