Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Under betegnelsen "Backpacker Adventure" kan du komme med Jysk Rejsebureau på fede grupperejser for unge til hele verden.

Rejserne er af forskellig længde og med forskelligt indhold. Nogle rejser har fokus på adventure og vilde eventyr, mens andre kombinerer rejseeventyret med frivilligt arbejde. Vi tilbyder også nogle super fede ture med fokus på strand, afslapning og hygge med gruppen.

Se alle vores Backpacker Adventure rejser her.

Denne aften vil vi præsentere jer for de forskellige rejser, vise videoer og billeder fra tidligere ture og svare på alle jeres spørgsmål. Vi glæder os helt vildt til at møde jer!

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm og Elisabeth Thorsted

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 11-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Elisabeth Thorsted, Rejsekonsulent

Elisabeth Thorsted

Rejsekonsulent

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbrogade 65
1620 København V
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top