Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Er du til kultur, aktiv ferie, store naturopleveler eller måske en kombination af det hele? Sri Lanka har det hele, og det er intet mindre end fantastisk at rejse i landet. Sri Lanka ligger nummer 1 på det anderkendte rejsemagasin Lonely Planet’s ”Best in Travel 2019 – Top Countries” – og det er bestemt ikke uden grund!

Denne aften vil vi tage jer med rundt på skønne Sri Lanka og Maldiverne. Undervejs fortæller vi om vores egne erfaringer og introducerer jer til de smukkeste steder.

Dyrelivet på Sri Lanka er unikt, og her er rig mulighed for at se Nationalparker med eksotiske dyr og især elefanter. Det er også et land, der byder på meget historie, storslået natur og skønne strande. Udover skønne naturoplevelser har Sri Lanka adskillige buddhistiske og historiske områder forbundet med den tidligere konge, som er værd at besøge, heriblandt Dambulla Cave Temple og Lion Rock.

Sri Lanka er oplagt for både backpackere, par og børnefamilier.

Vi vil runde foredraget af med en smagsprøve på, hvad Maldiverne tilbyder - både for budget rejsende og for de af jer, der foretrækker luksusferie, da det er oplagt at afslutte rundrejsen på Sri Lanka med en afslappende badeferie på Maldiverne.

Vi ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm og Katrine Dumstrei


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 17-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Katrine Dumstrei, Rejsekonsulent

Katrine Dumstrei

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbrogade 65
1620 København V
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top