Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i Costa Rica - en rejse med store natur- og dyrelivsoplevelser i fokus.
Befolkningen i Costa Rica er venlig, og landets størrelse gør, at man kan nå at opleve en masse forskellige områder uden at skulle bruge alt for meget tid på transport.

Vi har udvalgt vores favoritter og små perler i Costa Rica, som vi glæder os til at dele med dig. Du skal bl.a. høre om Corcovado Nationalpark, Drake Bay, Uvita, Nicoya halvøen, La Fortuna og Rincon De La Vieja, Cahuita, Puerto Viejo, Monteverde og ikke mindst Tortuguero Nationalpark.

I løbet af aftenen vil vi også komme ind på sæsoner, dyreliv, adventure, de forskellige transportmuligheder i landet.

Til sidst vil vi tage et smut forbi Panama, som er et oplagt stopover på vejen til eller fra Costa Rica. Her vil vi også fortælle om vores egne erfaringer og oplevelser med landet. Vores fokus bliver Panama City og byens store kontraster, panamakanalen, en unik og anderledes oplevelse i Chagres Nationalpark, hvor Embera-indianerne bor samt afslapning ved San Blas kridhvide sandstrande.

Vi ser frem til en hyggelig aften, hvor vi forhåbentligt kan være med til at inspirere dig til en masse idéer til, hvad en rejse til Costa Rica og Panama kan indeholde.

Håber vi ses!

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm og Elisabeth Thorsted

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 20-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Elisabeth Thorsted, Rejsekonsulent

Elisabeth Thorsted

Rejsekonsulent

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbrogade 65
1620 København V
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top